BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Καφενειο η ωραια αιγα Νο ΙΙΙ

Καφενειο η ωραια αιγα Νο ΙΙΙ (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
155726.19 in reply to 155726.18
Date: 9/1/2010 4:18:41 PM
Overall Posts Rated:
173173
θα συμφωνήσω 1000% με όσα έγραψες εκτός από ένα μικρό σημείο.... ο Παπαλουκάς από μόνος του έβγαλε τον εαυτό του εκτός ομάδας.... είχε πει στην αρχή ότι δεν μπορεί να συμμετέχει φέτος...και αφού τελείωσε το 1ο στάδιο της προετοιμασίας έκανε τον εαυτό του διαθέσιμο για την ομάδα... και όντως δεν έχει δείξει χαρακτήρα τόσα χρόνια ότι το έκανε για να κάνει απλά διακοπές και μπορεί να είχε προβλήματα νωρίτερα... αλλά θα ήταν unfair να τον πάρει μετά...

όσο για τα υπόλοιπα που είπες συμφωνώ απόλυτα...

This Post:
00
155726.21 in reply to 155726.18
Date: 9/1/2010 4:54:08 PM
Overall Posts Rated:
343343
Λοιπόν του Καίσαρος Καίσσαρι . Εκτιμώ τα όσα έδωσε ο καθένας, αλλά ΔΕΝ θεοποιώ κανέναν και δεν θεωρώ πως κάποιος είναι υπεράνω κριτικής. Δεδομένο λοιπόν πως ειδικά με Τουρκία έγιναν τραγικά λάθη από θέμα τακτικής. Επίσης αφού ξέραμε πως θα μας παίζαν ζώνη ο Βασιλειάδης γιατί δεν πήγε; Το κρέας ο Βουγιούκας δλδ τι προσφέρει ακριβώς;

Πρόσεξε, δεν είναι θέμα ήττας. Είναι το λιγότερο που με ενδιαφέρει. Αυτό που θέλω να δω είναι σωστές κινήσεις, να παίξουμε σωστά και ας χάσουμε. Προφανώς δεν το κάναμε. Αυτό με χαλάει πολύ.

Όσον αφορά τον Παπαλουκά προσωπικά τον θεωρώ πρώην μπασκετμπολίστα (οι όποιες ενστάσεις δεκτές εδώ) και δεν θεωρώ πως είχε κάτι να προσφέρει ουσιαστικό. Σωστή η επιλογή του Καλάθη καθότι είναι ο ποιο ελπιδοφόρος γκαρντ που έχει το Ελληνικό μπάσκετ, ειδικότερα στο να συνεχίσει την παράδοση των ψηλών γκαρντ που μας πήραν τόσο ψηλά (και όχι ο Παπάς δεν είναι η απάντηση. Στυλ Σπαν, ταχύτητα Παπαλουκά). Κατανοητή επίσης η όποια παρακμή έρχεται με τα χρόνια. Το μπάσκετ που μας χαρακτηρίζει όμως πουθενά. Σαν υπνωτισμένοι παίζουμε, και δεν γίνεται για αυτό να φταίνε μόνο οι παίκτες.

Κουφός: Από τις συνομιλίες που είχαμε κατάλαβα πως ξέρεις το ΝΒΑ. Ειλικρινά στο χάλι που είναι πιστεύεις πως θα μπορούσε να βοηθήσει; Στην θέση του Ίαν σαφώς καλύτερος, από την άλλη zone buster δεν είναι.

Δεν έχω καμιά απολύτως κακία για τα παιδιά του μπάσκετ, έλα όμως που με κακομάθαν; και περιμένω πάντα πιο πολλά από αυτούς;

Το όνειρο μου να δω Έλληνα να πιάνει στο Αμέρικα. Χώνεψα όμως πως πολύ δύσκολα θα γίνει αυτό. Η δύναμη μας η ομάδα. Αυτό δεν βλέπω και ξενερώνω.

Υ.Γ. Ποιος έδωσε την άδεια στο 5αρι μας να σουτάρει πιο πολλά 3πτ από 2ποντα;

This Post:
11
155726.22 in reply to 155726.21
Date: 9/1/2010 5:18:19 PM
Overall Posts Rated:
2727
Υ.Γ. Ποιος έδωσε την άδεια στο 5αρι μας να σουτάρει πιο πολλά 3πτ από 2ποντα;

Οι καταστασεις, ο Μπουρουσης το εχει το σουτ για 5αρι και βλεποντας πως χανονταν οι επιθεσεις προτιμουσε να σουταρει ο ιδιος παρα να πασαρει σε καποιον αλλο,αλλωστε κανεις δεν εχει αποδειξει οτι εχει το 3ποντο σε αυτο το τουρνουα.Χωρις να εχω δει τα στατιστικα του απο το παιχνιδι εχω την αισθηση οτι δεν ειχε ιδιαιτερα ασχημα στα 3ποντα 2/5 ή κατι τετοιο και 1-2 ηταν στο τελος του χρονου.

This Post:
00
155726.23 in reply to 155726.22
Date: 9/1/2010 5:39:26 PM
Overall Posts Rated:
193193
Μην ανησυχείτε ρε παιδιά....Αυτή η ομάδα στα δύσκολα πάντα τα καταφέρνει...Έχει αποδείξει οτι το χει γενικά...Απλα, δεν της εχει βγεί ακομα το καλό παιχνίδι....Λίγο οι τιμωρίες, λίγο η κούραση έχει αποδιοργανώσει την ομάδα...Είμαι σίγουρος οτι θα κάνει μεγάλα παιχνίδια στη συνέχεια...Άλλωστε τα σοβαρά δεν ήρθαν ακόμα....
Π.χ. στα φιλικά πρέπει να είχε πάνω από 50% στα τρίποντα...Άρα το έχει το σούτ...Ε δεν σου βγαίνει και πάντα...Παίζει με σβηστές μηχανές ακόμη....Σοφο, Φώτσης, Περπέρογλου, Πρίντεζης είναι ακόμα στο 0...Ούτε ξαφνικά ξέχασαν να παίζουν καλή άμυνα και μάλιστα σε μια ομάδα που παραδοσιακά παίζει καλή άμυνα...
Αύριο πρέπει να χάσουμε τελικά?? Τι λέτε?

This Post:
00
155726.24 in reply to 155726.22
Date: 9/1/2010 5:40:41 PM
Overall Posts Rated:
6565
να ρωτησω κ εγω κατι πως θα καταφερουμε να χασουμε αυριο χωρις να μας καταλαβουν??πολυ κακη ομαδα η ρωσσια ειδικα στην περιφερεια..θα ναι αυτοκτονια αν στους 16 βρεθουμε με τους ισπανους(ακομα κ σε αυτην την κατασταση που βρισκονται παραμενουμε πελατες)

This Post:
00
155726.26 in reply to 155726.22
Date: 9/1/2010 5:54:25 PM
Overall Posts Rated:
343343
Το 5αρι μου θέλω να παίζει σαν τον Ράμος. Να ποστάρει, να φθείρει. Από τους ψηλούς μας μόνο ο ξεχασμένος Τσαρτσαρής παίζει καλά και ο Καιμάκογλου. Επίσης δεν είναι θέμα τα ποσοστά αλλά το πως προσφέρεις στην ομάδα. Αν ο Μπουρού σουτάρει 3πτ ποιος θα πάρει το ριμπ; Αν το κάνει ανοίγει την ρακέτα για μπασίματα; βγάζει έξω τον αντίπαλο ψηλό έτσι ώστε να μπορούν οι κοντοί να κάνουν μπάσιμο; Δεν σημαίνει πως όποιο 3πτ είναι ελεύθερο είναι καλό να το κάνει το 5αρι.

This Post:
00
155726.28 in reply to 155726.25
Date: 9/1/2010 6:22:16 PM
Overall Posts Rated:
343343
Η Ζαλγκίρις του έπαιξε το ωραιότερο μπάσκετ που θυμάμαι στην Ευρώπη. Η λογική του σαφώς μου αρέσει. Μακάρι να δω Ελληνική ομάδα να παίζει έτσι και τι στον κόσμο. Δεν έθεσα ποτέ θέμα άμπαλου προπονητή και νομίζω πως αυτό είναι ξεκάθαρο.

Στο θέμα κριτική έκανα αυτό ακριβώς που είπες. Μηδενιστικός ήταν ο JamesBond όχι εγώ. Αντίθετα έθεσα πολύ συγκεκριμένους προβληματισμούς.

Για Κουφό επί της ουσίας συμφωνούμε. Το μεγάλο πρόβλημα με αυτόν είναι πως βλέπει τον εαυτό του σαν Ντιρκ, ενώ οι Αμερικάνοι σαν σώμα τον βλέπουν ψηλό να παίζει ξύλο. Παρόλο που του έχω αδυναμία (καθότι χάρις σε 1 δικό μου μειλ τον ανακάλυψαν στην Ελλάδα στην Basketnews, δεν ξέρω καν αν υπάρχει ακόμα), μπορώ να δω όμως αυτή την τεράστια σύγχυση που υπάρχει σε σχέση με την θέση/τρόπο παιχνιδιού του. Φέτος πήρε πολλή βάρος και δεν μπορεί να κουνηθεί. Δεν είναι όμως ψηλός του ξύλου...

Στο ερώτημα σου για τα 3πτ πάμε πάλι στον προπονητή. Αυτός είναι ο ''αρχηγός'' αυτόν θεωρώ υπεύθυνο. Λογικό νομίζω έτσι;

Το 'Ρίκο σωστά το παίξαμε. Άναρχη ομάδα, λογικά κάποια στιγμή οι ηρωισμοί δεν θα βγαίναν. Μπορούσαμε καλύτερα σαφώς αλλά δεκτή η λογική που παίξαμε.

Παπαλουκάς: Είναι πλέον απίστευτα αργός, δεν ταιριάζει με το σύγχρονο μπάσκετ. Σαν 3αρι σχετικά (πολύ σχετικά όμως) οκ. Τον Μπαρέα και τον κάθε Μπαρέα πως θα τους μάρκαρε; επιθετικά εκτός από ποστάρισμα θα μπορούσε να σουτάρει πάνω από τον κοντύτερο αντίπαλο; για μπάσιμο δεν το συζητάμε πια, κατανοητό αυτό.

Ο Μπάλκμαν με μας ελάχιστα έπαιξε έτσι; Ο κοντός μας έκανε την ζημιά που ο Παπ απλά θα μας έκανε ακόμα πιο αργούς...

Advertisement