BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Εξευτελισμος

Εξευτελισμος

Set priority
Show messages by
This Post:
22
185796.18 in reply to 185796.16
Date: 5/26/2011 5:20:51 PM
Overall Posts Rated:
1010
Θα συμφωνήσω όντως μαζί σου οτι ολοι οι έλληνες είμαστε κάπως ετσι. Δεν διαφωνώ παρ΄όλο που το βρίσκω δύσκολο να φερθείς ανάλογα στην δουλειά σου . Και πρώτος εχω δηλώσει οτι δεν πιστεύω οτι φταινε μόνο οι βουλευτές και οι λοιποί όπως πιστεύουν οι περισσότεροι ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ. Αλλα ενα μεγάλο μερίδιο ευθύνης για το οτι δεν πηραν μέτρα νωρίτερα το έχουν. Και αν βλέπεις άτομα που υποτίθεται πως πρέπει να κρατάνε την τάξη να την καταπατούν αργά η γρήγορα θα μάθεις κ εσύ έτσι. Κάπως έτσι φτάσαμε ως εδώ.

Αλλα εκτός απο την αστυνομία που έχεις δίκιο δεν αναφέρθηκα σε θεσμούς αλλα σε άτομα, στο δικαστήριο όμως αναφέρθηκα σαν θεσμό. Οι δικαστές οταν έτσι είναι το σύστημα δεν μπορούν να αλλάξουν. Μπορείς να μιλήσεις μια φορά μόνο κ να περιμένεις την σειρά σου. Το πως θα υπερασπίσεις το οτιδήποτε δεν υπάρχει στα δικαστήρια. Απλά ομολογίες κα αποφάσεις. Εκεί τα βάζω με το σύστημα.

This Post:
00
185796.19 in reply to 185796.18
Date: 5/27/2011 4:11:58 AM
Overall Posts Rated:
186186
Μαζι σου παρε μια μπαλιτσα να τις κανεις 2

This Post:
00
185796.20 in reply to 185796.15
Date: 5/27/2011 4:50:50 AM
Overall Posts Rated:
303303
Σχετικα με το δικαστικο και το αστυνομικο που ανεφερες.
Να τα παρω απο την αρχη.
Οταν φωναζεις αστυνομια το περιστατικο καταγραφεται , ειδικα σε τροχαιο ειναι υποχρεωμενοι να σου δωσουν και αντιγραφο αυτο ΠΡΕΠΕΙ να το ξερεις και να το ζητας (αγνοια νομου δεν μπορεις να επικαλεστεις). Αν θελεις και πορισμα για το ποιος φταιει λες οτι υπαρχει τραυματισμος , ερχεται η ΤΟΤΑ και το βγαζει.
Στο δικαστηριο δεν μπορει να γινεται διαλογος μεταξυ των μαρτυρων , ετσι δεν θα τελειωνε ποτε μια δικη .Το "ξεσκονισμα" των μαρτυρων ειναι δουλεια των δικηγορων , και του δικαστηριου ειδικα του εισαγγελεα.
Εχω παραβρεθει σε δικη παρομοια με την δικια σου , χωρις δικηγορο εγω (χτυπησε το αμαξι μου και εφυγε ) με δικηγορο αυτος και μαρτυρα ε ο εισαγγελεας τον ξετιναξε βαση αυτων που ειχα πει πριν απο αυτον.Το παραλογο ειναι οτι για να αποζημιωθεις χωρις δικηγορο δεν γινεται (δεν τα ξερω και καλα στο περιστατικο που σου λεω ειχα παει στην τροχαια και εκανα μηνυση ουσιαστικα η τροχαια εκανε το δικαστηριο με μαρτυρα κατηγοριας εμενα για να επαιρνα τα λεφτα της ζημιας επρεπε εγω να κανω αγωγη αλλα τα λεφτα που ζητουσε ο δικηγορος ηταν οση η ζημια .. αντε να το ρισκαρεις , εκτοτε εχω νομικη προστασια).
Α να σου πω και κατι ακομα ειχαν τρακαρει συγγενη μου σηκωθηκε και εφυγε η αλλη (φωναξε αστυνομια περιμενε 1 ωριτσα αλλα αντιγραφο καταγραφης περιστατικου πηρε), εγινε δικαστηριο ξερεις τι ισχυριστηκε η αλλη πλευρα ? Οτι δεν εγκατελειψε αυτη αλλα ο συγγενης μου!!!!! καταλαβαινεις οτι χωρις το χαρτακι αυτο θα την ειχε πατησει.
Δεν εμπιστευεσαι κανενα και τιποτα εκεινη την ωρα του συμβαν .

This Post:
00
185796.21 in reply to 185796.20
Date: 5/27/2011 9:15:38 AM
Overall Posts Rated:
1010
Καλεσε την αστυνομια ο ένας αλλα όπως είπα ήρθε κ έφυγε . Δεν έγραψε τιποτα, πουθενά. Τι δεν κατάλαβες απο αυτό που έγραψα? νομιζεις δεν τα γνωρίζω αυτα? Έχω βρεθεί κ γω σε ατύχημα κ ήμουν ο φταίχτης οπότε τα έψαχνα ολα αυτα γιατί εγώ προτιμούσα μια φιλική δήλωση να τελειώνουμε αλλα ο άλλος επέμενε οπότε έψαξα τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση

Δεν διαφωνώ λάθος χειρισμοί υπήρχαν στην περίπτωση ανέφερπα παραπάνωλέω αλλα η ανευθυνότητα των αστυνομικών που εφυγαν χωρίς να καταγράψουν τιποτα δεν υπάρχει.

Δεν είπα διάλογος μεταξύ των μαρτύρων αλλα αν έχεις παρατηρήσει ποτέ δικαστήρια εξωτερικού θα καταλάβεις τι εννοώ.

This Post:
00
185796.22 in reply to 185796.21
Date: 5/27/2011 12:15:29 PM
Overall Posts Rated:
303303
Τα καταλαβα απλα ειπα οτι πολυ κακως που δεν επεμενε να καταγραφει το γεγονος να εχει ενα χαρτι στα χερια του.

Δεν εχω παρακολουθησει δικαστηρια εξω οποτε δεν ξερω μια φορα εχω παει στην ζωη μου αυτη που ανεφερα .

This Post:
00
185796.23 in reply to 185796.22
Date: 5/28/2011 4:20:29 AM
Overall Posts Rated:
186186
Συζηταμε για ενα πραγμα στο οποιο δεν επρεπε να επεμβενει καθολου η αστυνομια απο την στιγμη που δεν υπαρχει τραυματισμος..... και αυτο γιατι ειναι αστικης φυσεως το θεμα το οποιο δεν αφορα την εμπλοκη ενος ενστολου αλλα ενος υπαλληλου που θα τον πληρωνουν οι ασφαλιστηκες αλλα σε αυτο το @@@@@ κρατος λογω των σχεσεων πελατιακης φυσεως κρατους - ιδιωτων εξυπηρετει τα συμφεροντα και μονο των εχόντων.........
αυτο το βλεπεις με τα διαβατηρια με γνησια υπογραφης με τις τροχονομικες αυδειες .... τι δουλεια εχει να προσλαμβανουν αστυνομικους για αυτες τις δουλειες που ειναι γραφειοκρατικες και ασχετες με την εγκληματικοτητα ενω υπαρχουν δημοτικοι αστυνομικοι που καθονται ενω προσληφθηκαν για παρομοιες δουλειες και το μονο που κανουν ειναι να μας ξετιναζουν στα ππροστιμα ????

Προσλαμβανεις ενοπλο να σου κανει τη φιλιππινεζα και τον καφετζη και τον προστατη των ΠΑΕ???????

παρε πολιτικο προσωπικο να μειωθει και η ανεργια και ασε τους αλλους στο εγκλημα και μονο, για να σωθει και ο κοσμος που φοβαται να κυκλοφορησει..........

Οσο αφορα τους δικαστικους καλο θα ηταν να τελειωναν αυτο το δημοσιουπαλληλικη και να δουλεψουν και λιγο και μια υποθεση να την τραβαν απο τα μαλια 5-6 χρονια αλλα να την τελειωνουν μπαμ μπαμ ... αντε γιατι ειμαστε και αγανακτησμενοι πολιτες και δεν ειμστε και καλα!!!!!!!!

This Post:
00
185796.24 in reply to 185796.23
Date: 5/28/2011 6:16:49 AM
Overall Posts Rated:
303303
μαζι σου :))))) ειδικα στο

ντε γιατι ειμαστε και αγανακτησμενοι πολιτες και δεν ειμστε και καλα!!!!!!!!