Εγκληματικο φαουλ, 2 ποντους μπροστα και γινεται φαουλ σε νεκρο χρονο στο τριποντο για 3 βολες. Δυστυχως ενω η ομαδα μου δεν κανει φαουλς (τη σεζον 18 ηταν με διαφορα η ομαδα που ειχε κανει τα λιγοτερα στην ΙΙΙ.1), σημερα εκανε φαουλ στην τελευταια φαση για να χαθει το ματς...Θα προτιμουσα να εμπαινε και η τριτη βολη να μην παμε παραταση αλλα μαλλον ολα εγιναν για το μαρτυρικο του θεματος.
Η σημερινη ηττα δρομολογει αυτο που ειχα πει οτι θα αποφασισω καποια στιγμη. Εφυγε ηδη ενας παικτης, αρχιζω το ξηλωμα.
Οχι πως δεν ειμαι ευχαριστημενος, αλλα γνωριζω πανω κατω που πασχει η ομαδα μου. Θα κανω καποιες παραχωρησεις σε προσοντα τα οποια ευελπιστω να διορθωσω μεσω της προπονησης και θα κινηθω στην αγορα με στοχο να καλυψω τα σημεια που μειονεκτω. Ισως να την γλυτωσει τελικα καποιος παικτης, θα δουμε.
Επισης πιθανο να ριξω αρκετο χρημα στην κατασκευη νεων θεσεων στο γηπεδο μιας και αυτο ειναι ο πραγματικος τροφοδοτης των οικονομικων. Χωρις γηπεδο, ο ανταγωνισμος μπορει να σε κανει να χασεις τον ελεγχο στα οικονομικα.
Δεν θα λογαριασω κοστος, ακομα και αυτο του υποβιβασμου, αρκει η ομαδα να μπει σε πιο σταθερες βασεις.
Αναμεινατε στο ακουστικο σας για τις εξελιξεις.