Kaip tai kas ? Su U21 trenerisis buvot pasidaline. Vieni jauniai buvo U21 priziurimi ir auginami U21. Kiti NT, pvz multiskilai daromi kurie nepateks i U21 bet Nt ateitis.
taip. tokios kalbos buvo.
Prisiemei atsakomybe ir buvai uz juos atsakingas. Visus iki vieno sugadinai, nes nepriziurejai ju.
Bent kol su vaidu u21 "štabe" buvom, tai man tas tikrai nebuvo priskirta. O kai išrinko mane NT treneriu, to u21 kaip ir neliko, tad nežinau iš kur tokią informaciją gavai.
[00:35:25] BB-rycka: be to apskritai supykau... b*** tau į šikną, jei tave išrinks treneriu. visą savo duombazę sukauptą apie nt kandidatus ir kitų nt žaidėjus palaidosiu
Ar cia nevaikiska rycka ? Jei jau tu skype pokalbius cia pastini ir as papastinsiu tavuosius ka per skype rasai :D Jei neleisiu tau laimet vel
Man tikrai pikta dėl kai kurių tavo pasisakymų, bet visus noriu informuot, kad tai tėra momentinis mano pyktis, o chate daugelis nevynioja į vatą :). Taip tai vaikiška, bet, kad ir kaip laikau pyktį, jis kartais išsiveržia. Praeis. Dar pabrėžiu, aš nekandidatuosiu.
Neblogas santazas ane ? :D
Tiesiog nesinori netinkamo čia.
Eik miegot geriau arba skaityti mylimos knygos Mein kampf, naci.
Vėl... naciai... dar kažkokios fantazijos :)
Last edited by Rycka at 2/7/2012 6:18:47 PM