BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
266548.18 in reply to 266548.17
Date: 1/22/2015 5:48:32 PM
Brněnští Saláti
První liga
Overall Posts Rated:
5050
Je sice škoda, že nekandiduje víc lidí, ale Caprfild přece nemůže za to, že kandiduje sám :)
Já obdivuju každého kdo se přihlásí a ty co to pak dělají (nehodnotím dobře či špatně).
Prostě to dělají zadara (nic z toho nemají) a vezme to spoustu času..........

This Post:
00
266548.19 in reply to 266548.18
Date: 1/22/2015 6:06:53 PM
Flumpaci
III.3
Overall Posts Rated:
150150
Second Team:
Flumpaci Utopia
To taky pochopitelně není výtka na Caprfilda, ale na nás ostatní, že se mezi náma nenajde nikdo, kdo by do toho šel.
A máš pravdu, mimo jiné je to v první řadě o čase. A to je v mém případě asi ta hlavní překážka pro kandidaturu.
Na druhou stranu, pokud se mám zapojit do nějakého tréninku hráčů pro U21, tak chci, aby U21 byla vedena dobře. Já osobně mám u Caprfilda rozporuplné dojmy. Loňský a letošní ročník zdědil, takže tam je jeho podíl zodpovědnosti diskutabilní. I když pokud se nepletu, aspoň u části hráčů se tam taky jako skaut nějak podílel. Pak jsou tu 20 a 19 letí, kteří celý dosavadní trénink absolvovali za jeho éry. A zdá se, že v počtu kvalitně vytrénovaných hráčů nastalo zlepšení, aspoň tak soudím na základě zatím dostupných nekompletních informací.
Co mě ale docela hodně vadí, je úroveň Caprfildovy komunikace a to jak po obsahové, tak po formální stránce. Osobně si myslím, že to může být pro poměrně významnou část lidí odrazující faktor.

From: dead2

This Post:
00
266548.20 in reply to 266548.19
Date: 1/22/2015 6:16:01 PM
Overall Posts Rated:
6565
já bych se zase ohradil proti tvejm výtkám vůči Caprfildovi, když se ho na něco zeptám tak je vždy ochotnej mi poradit a taky ber v potaz to, že jen malá část hráčů je vhodná pro U21, protože jednak to záleží na draftu, kterej je ovlivněn počtem manažerů a pak taky na tréninku a ochotě trénovat jednotlivých manažerů a tohle všechno dohromady ovlivní jen z části, myslím že situace se zlepšuje a do budoucna se může zvednout celá česká BZ komunita

This Post:
00
266548.21 in reply to 266548.17
Date: 1/22/2015 6:17:39 PM
Nový Jičín - Planá
II.4
Overall Posts Rated:
6161
Mě se to taky nelíbí,že není protikandidát. Kandiduji hlavně proto aby U21 žila.Během sezony jsem ani náznakem nezaznamenal,že by měl někdo zájem o roli trenéra U21
Nejvíce mi vadí jedna věc,že jsou volby a zároveň draft hráčů. Ty dvě věci se dají těžko skloubit když chodím do práce a ještě mám i jiné povinnosti. Na jedné straně mám odpovídat na vaše otázky(na to máte plné právo) a na druhé straně ještě komunikovat a manažery hráčů ohledně draftu a aktualizovat hráče,protože jsou o rok mladší.
Vůbec to nestíhám.Podle mne by měli být volby před draftem hráčů a draft až po volbách aby si nový trenér mohl domlouvat trénink sám se skauty a měl na vše dost času.
Vím,že už jsou rozlosovány skupiny v U21 ,ale vůbec jsem se nedostal k tomu jak jsou soupeři silní.

From: flumpinka

This Post:
00
266548.22 in reply to 266548.20
Date: 1/22/2015 6:27:25 PM
Flumpaci
III.3
Overall Posts Rated:
150150
Second Team:
Flumpaci Utopia
Samozřejmě máme každý právo na svůj názor. Já ti neberu tvůj, ty mi nech můj :-)
Jak jsem psala, třeba pro roli skauta by podle mne byl fajn, což i koresponduje s tím, co ty píšeš. Ochota věnovat čas je taky zřejmá.
Ano, mě taky vždycky odpoví. Ale asi není správně, když já jeho musím upozornit, že když budu hráče trénovat, jak mi radí, tak narazí zbytečně brzo na potenciál apod. O jazykové úrovni komunikace by se taky dalo polemizovat, i když zrovna jak tady čtu některé aktuální příspěvky, tak možná šel trochu do sebe. Ale pokud vám tyhle věci nevadí, pak nic nenamítám.

Možná ale otevřu trochu jiné téma, které už tady taky dříve bylo, že nám pořád ubývá manažerů a zbytečně tříštíme síly v tréninku mezi NT a U21. Možná bych mohla zvážit kandidaturu s rebelskou koncepcí, kterou už jsem zkoušela dříve. Ale na druhou stranu by to možná bylo škoda, když zrovna to vypadá, že 19 a 20 letí jsou relativně silnější :-)

Last edited by flumpinka at 1/22/2015 6:27:39 PM

From: dead2

This Post:
00
266548.23 in reply to 266548.22
Date: 1/22/2015 6:34:45 PM
Overall Posts Rated:
6565
tak mu dej čas ať může ukázat co v něm je a spíš ho podporuj nebo raď manažerům jako jsem já tady na fóru a negativní názory vypouštěj jen když je to nezbytné

Message deleted
From: Caprfild

This Post:
00
266548.25 in reply to 266548.23
Date: 1/22/2015 7:01:04 PM
Nový Jičín - Planá
II.4
Overall Posts Rated:
6161
Já si flumpinky a Wystyrka vážím a mají své názory a na ně mají plné právo a díky nim to tady žije.Jinak by tu bylo mrtvo a nic se tu nedělo.

From: vajns

This Post:
11
266548.26 in reply to 266548.25
Date: 1/22/2015 7:32:23 PM
Czech Young Boys
První liga
Overall Posts Rated:
143143
Second Team:
Czech Young Boys II
Není názor jako názor. Abych byl upřímný, některé věci co zmiňuje, tak s ní souhlasím a taky jsem jí psal do pošty, že by se mi líbilo, kdyby kandidovala. A můj soukromí názor je, že by byla lepší kouč U21 než ty (asi v tom největší roli hraje ta komunikace). Na druhou stranu si ale moc vážím tvojí práce a vím, že tomu věnuješ spoustu času. Sám jsem dělal repre kouče v jiném manažeru, takže vím, že to není žádná legrace a všem se zavděčit nemůžeš.

Zase mi třeba u flumpinky vadí to, že tě neustále kritizuje a to velmi tvrdě. Zatímco tvoje reakce jejím směrem jsou hodně smířlivé. Připisuji to tomu, že seš gentleman a zohledňuješ, že je žena :) Myslím si kritika ano, ale když takhle hodně kritizuje, měla by být ochotná sama za to vzít zodpovědnost a když má pocit, že by to dělala líp, tak se toho chopit. Tohle mi vadí.

Právě by se mělo myslet na to, že vy co se věnujete repre, tak to děláte ve svém volném čase, máte s tím práci navíc a nemalou. Pak místo nějakého ocenění do vás pořád někdo jenom šije, že není to nebo tohle.

Já třeba sám za sebe rád nabídnu pomocnou ruku, akorát nemám potřebné znalosti, čas by se určitě našel. Někdy je ho víc někdy míň.

From: flumpinka

This Post:
00
266548.27 in reply to 266548.23
Date: 1/23/2015 1:43:25 AM
Flumpaci
III.3
Overall Posts Rated:
150150
Second Team:
Flumpaci Utopia
Tak první rada tobě. Docela stačí, když nám vše sdělíš jen jednou. Docela často se ti příspěvky odesílají dublovaně ;-)

Zase trochu odllišné pohledy na věc. Vy jste rádi, že to vůbec někdo je ochoten dělat. Já preferuji, když to někdo dělá, ať to dělá pořádně. Pokud nikdo takový není, nevidím problém, když to nebude dělat nikdo.
Podle mne nás kritika posune dopředu. Je to taková win-win strategie. Buď si z ní kritizovaný něco vezme a zkvalitní to jeho činnost. Nebo ji neunese a pak je dobře, že půjde od válu, i kdyby to znamenalo, že U21 bude na okraji zájmu. Uvolnily by se tréninková místa pro NT. Tady na Caprfildovi oceňuji, že ho ta kritika posouvá dále. Bere si z ní to podstatné a to je obsah a nad formou se umí povznést.
Jsem opravdu zvědavá, jak bude vypadat ročník, který bude hrát druhou sezonu cyklu, protože za tu je již plně odpovědný. Příští volby a pak případně ty přespříští už bude po honu, tak budeme sčítat zajíce. Nechci nic slibovat, kritizovat, pokud bude co, budu nadále, pokusím se zapracovat na formě té kritiky. Uvidíme, jak mi to půjde, na některé typy reakcí jsem totiž mírně alergická :-)
Pokud do 4 sezon nebude patrné zlepšení, přijdu opět ve volbách s kandidaturou, která bude U21 plně obětovat ve prospěch NT.

This Post:
00
266548.28 in reply to 266548.25
Date: 1/23/2015 1:48:50 AM
Flumpaci
III.3
Overall Posts Rated:
150150
Second Team:
Flumpaci Utopia
Ještě by mě zajímala výsledková vize U21. Co si myslíš, že by dlouhodobě měl být cíl, který by mohl být pro naší U21 dosažitelný a kterého bychom se měli snažit dosáhnout. Řekněme tedy v horizontu 4-10 sezon? Dávám i malou nápovědu, jaký tip odpovědi bych očekávala - titul na MS/medaile na MS/kvalifikovat se na MS/titul na ME/medaile na ME/postup ze základní skupiny na ME/vítězství v Turnaji útěchy.
A taky by mě zajímalo, jestli si ochoten případně za 2 sezony kandidovat znovu, pokud se neobjeví někdo, komu by si s klidnou duší předal žezlo? Přece jen, to další období bude již obě sezony k dispozici tým, který se od 18 let rozvíjel pod tvojí taktovkou.

Advertisement