Παραταγμένοι σε στάση προσοχής ήταν όλοι οι παίχτες των LEGENG στο κέντρο του γηπέδου ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ..
Σαν στρατηγός σε επιθεώρηση κινούνταν ο πάνσοφος γέροντας Κοτίδης,έχοντας ανα χείρας ένα φλασκί με ουίσκι και την κλασική του πίπα!Βημάτιζε νευρικά και το κεφάλι του είχε στραβώσει προς τα πάνω,καθώς προσπαθούσε να κοιτάζει τους αθλητές στα μάτια...
Ρούφηξε το περιεχόμενο του φλιασκιού και έπειτα έκανε μια γενναία τζούρα,ξεφυσώντας αγριεμένα τον καπνό και ξεκίνησε την ομιλία:
''Με ξέρετε''...είπε παραδόξως σε ήρεμο τόνο!''Είμαι καλός,είμαι χρυσός,είμαι ήρεμος,είμαι πράος!Είμαι λογικός,συγκαταβατικός,υποστηρικτικός και δεν νευριάζω ποτέ!Στόμα έχω και μιλιά δεν έχω''.....
Σαν να τον τσίμπησε όμως μύγα,άλλαξε τόνο ομιλίας και τα χαρακτηριστικά του αλλοιώθηκαν...''ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ Η ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΡΕ ΜΟΥΛΟΙΙΙΙΙ????????ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΚΑΛΑ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ!!ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΚΑΛΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ!!!ΑΝ,ΑΝ ΛΕΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ,ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΩ Ο ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ!!!ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΡΕ ΑΜΠΑΛΟΙ????ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΡΕ ΠΑΛΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ!!!!''
Ο γέρων Συνετίδης έσπευσε να τον νουθετήσει λέγοντας: 'Αγαμέμνων,συγκρατήσου!!Τους φορτώνεις με άγχος πριν από ένα κρίσιμο ματς!Δεν είναι καλό για την ομάδα!''
Ο πάνσοφος όμως ήταν ασυγκράτητος: ''ΑΓΧΟΣ????...ούρλιαξε!!!'ΔΕΝ ΕΙΧΑ 'ΑΓΧΟΣ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑ ΣΕ 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ!!ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ??ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΕΡΩΝΩ ΑΔΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΝΤΑΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΑΜΠΑΛΟ???ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΡΕΕΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΤΕ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΗΣ......
''ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΡΕ ΝΑ ΓΥΡΙΖΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΕΥΩ ΣΕ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΣΟΦΩΝ!!ΑΛΛΑ ΟΧΙ!!!ΕΓΩ ΚΑΘΟΜΑΙ ΕΔΩ,ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΝΥΨΩΣΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ..ΤΟΥΣ LEGEND!!KAI ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΙ ΣΕ ΑΝΙΔΕΟΥΣ!!!!!!!!!''
Ο γέροντας ήταν σαν να ζούσε σε ένα παράλληλο σύμπαν!Το κακό με τον Κοτίδη δεν ήταν ότι χαρακτήριζε τον εαυτό του ήρεμο και πράο.Το κακό ήταν ότι έδειχνε πραγματικά να το πιστεύει αυτό!Ειδικά μετά το σημερινό του ξέσπασμα,τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα..Η ομάδα έπρεπε πάση θυσία να προκριθεί,ειδάλλως ο πάνσοφος θα μας ξήλωνε όλους!Από τους παίχτες ως και τον τελευταίο φροντιστή...