Čestitam za odlične predstave na tolažilnem turnirju. Upam, da bo pripravljenost reprezentantov sedaj, ko bo najbolj pomembno, boljša.
Sicer pa vidim tudi, da se Berlak že lepo vzpenja po večni lestvici strelcev reprezentance in tam nekje do trenutnega tretjega mesta bi se že znal dokopati (y) Je pa zanimivo, da se je številka vseh njegovih točk povečala že takoj po začetku tekme z Ukrajino, tako da sem že na začetku videl, da bo dal 25 točk, kar malo pokvari gledanje tekme :/ Čudno, sem mislil, da so potek tekme ter vsi random dogodki v real time-u, ampak očitno so tekme preračunane že takoj po šartnem pisku. Me pa zanima pri koliko točkah je trenutno Klavc, s tempom iz zadnjih tekem bi tudi on kar hitro znal priti na lestvico :D
Zanimiv podatek tole, da je Berlaku že pred koncem tekme prištelo 25 točk na večni lestvici strelcev. Bomo videli kaj bo naslednjo tekmo. Trenutno je pri 1167 točkah, če imaš čas lahko preveriš med tekmo če mu bo ta podatek poskočil. Jaz bom žal takrat v službi, mi verjetno ne bo uspelo. Če je potek tekme določen že v štartu, je res negativen podatek ampak že očitno ne gre drugače. Ampak malo dvomim da je vse že vnaprej skriptirano, tako da bo zanimivo spremljati to kar si omenil.
Berlak bo zagotovo do konca reprezentančne kariere vsaj 4. na večni lestvici strelcev, morda pa pride še višje, glede na to da ima vrhunske skille, in bo odličen tudi če mu ti 2 sezoni padajo. Glede da za to generacijo nimamo nekih biserjev v ozadju, ga bomo verjetno še kar dolgo gledali v reprezenančnem dresu :)
Klavc mislim da bi lahko prišel še dlje ko se gre za točke za reprezentanco :) Če bo le v pravih rokah do konca reprezentančne kariere, da bo vedno pripravljen za igranje. Berlak je vseeno bolj all around igralec, Klavc je pa čisti šuter, tako da ima tekme ko se mu strga v napadu, skoraj vedno pa ima dobro tekmo v napadu in ko začenja v prvi postavi ima zagotovo okrog 20 točk na tekmo zadnje sezone.