Океј, прихватам могућност да сам и ја погрешно перципирао природу твојих првобитних намера, будући да је критика упућена месец дана након, ране елиминације младе репрезентације на европском првенству у Пољској, и на рачун, новог селектора, коме је ово иначе, тек први мандат, а у ком су га сачекали, и незахвалан распоред и неугодни противници. Који је испао скором 6-1, поразом Италије а не победом Словеније, и услед ниже кош-разлике од репрезентације коју је претходно победио.
Ако нам је заиста свима стало до заједнице, а искрено верујем и мислим да јесте, где смо сви ми, неки искуснији-неки мање искусни, били да га још тада посаветујемо и упутимо, ако смо већ видели или нам се чинило да греши?! Мм..?!
У међувремену је, исти тај, 'неискусни' и 'стратешки лоше потковани селектор', практично од 0-е, окупио и реизградио скаутинг тим, читаву плејаду нових људи способних и вољних да раде, помогну и допринесу репрезентативном развоју, афирмацији и поновној популаризацији младе репке међу домаћим менаџерима и у наредних неколико сезона. И то у тренутку кад домаћа ББ заједница није ни део онога што је некада била а и сам ББ је у изумирању.
Зато га и подржавам, и позивам и тебе и све остале да нам се придружите, јер сте нам својим искуством, знањем, идејама и пре свега заједничкој љубави према ББ-у, много кориснији са ове него са те стране.
А нама, да поново и после дуже времена, изградимо једну врло-врло озбиљну и одрживу ББ репрезентативну причу, недостаје још веома мало.. свега неколико људи. И то је лепа вест за домаћу ББ заједницу.
И зато придружујте се, а мање критикујте.
Јер питање селектора у једној функционалној и добро организованој целини, споредна је ствар и питање општег концензуса.
Last edited by Relja hunter at 3/16/2020 9:56:53 PM