Slovakya 75 - 99 Türkiye Öncelikle
Honnete(25535) hocama teşekkür ederim. Her maç uzun uzun kafa yorarak taktik düşünüp evirip çeviriyoruz mutlaka. Bana göre takımı tanımaya ve öğrenmeye çok yardımcı oluyor tek bir göz ile bakmamak. Bunun sonucunda da kadroya oldukça hakim olduk ve gözümüzü kapatıp neyi yapabiliyoruz, yapamıyoruzu çok net öğrenmiş olduk ki bu maç öncesi isteklilik konusunda çok kararsız kalmıştım ve Honnete hocamın, "Bu maçı isteklilik harcamadan alamıyorsak, boşver kazanmayalım." demeci kadroyu tanıyıp, güvendiğini gösteren en büyük şey bana göre.
Maça gelmek gerekirse;
Son 16 turunda Slovakya'nın bize karşı "Çiğneme Zamanı" çıkacağı çok barizdi. Bunu bilmemize rağmen dizilişimizi halledip takımımıza güvendik ve bu isteklilik farkına rağmen 24 sayılık bir fark ile maçı kazanmış olduk.
Gerek formsuzluktan, gerek geçmiş sakatlıklardan dolayı kadroda küçülmeye gitmek zorunda kalmıştık az da olsa. Birde bu yetmezmiş gibi 2.çeyreğin başında 2 uzunumuzun peş peşe sakatlanması sonucu baya büyük bir umut kaybı yaşadık dürüst olmak gerekirse. Fakat formsuzluğuna rağmen 3.yedek opsiyonu olarak kadroya yazdığımız Naib binevi hayat öpücüğü oldu. Münir'in de maç içerisinde dönüp 3.çeyrekte sergilediği performans galibiyetin mimarlarından oldu.
3.Çeyrekte adete yağmur olup 36 sayı atarken, rakibi 15 sayıda tuttuk ki bu artık bizim alışık olduğumuz bir durum. İlk başlarda biraz korkmuş olsak da maçın içerisindeki gelişmeler sonucu arkamıza yaslanıp rahat rahat takip ettiğimiz bir maç oldu.
Çeyrek finaldeki rakibimiz
Hollanda - Portekiz maçının galibi olacak ki bir sonraki zor bir maç bizi bekliyor. Umarım bu haftayı da antrenman ve form açısından oldukça verimli geçiririz ve o maça hazır bir şekilde çıkabiliriz.
İyi bir hafta geçirmeniz dileğiyle..
Last edited by Tayanç at 2/12/2024 1:00:07 PM