Συγχαρητήρια στον coach Μετεωρίτη για το πρωτάθλημα και την επιστροφή του στην Α1, όπου και ανήκει δικαιωματικά ως μάνατζερ. Κατάφερε, έχοντας ένα σχετικά μικρό μπάτζετ, να χτίσει μία ομάδα η οποία, τουλάχιστον αμυντικά, ήταν αρκετά δυνατή για τα δεδομένα της κατηγορίας. Του εύχομαι κάθε επιτυχία και στη συνέχεια!
Σε ότι αφορά τη δική μου ομάδα, νομίζω ότι με βάση το ρόστερ, το οποίο είχε κάποιες βασικές ελλείψεις, η πορεία ήταν απρόσμενα καλή. Από την αρχή της χρονιάς είχε παρθεί η απόφαση η ομάδα να πορευθεί με ένα συγκεκριμένο μπάτζετ και ότι καλύτερο πετύχαινε θα ήταν ευπρόσδεκτο. Όταν εξασφαλίστηκε η παραμονή, και ενώ ήταν σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα είχα πλεονέκτημα έδρας αν περνούσα στον τελικό, μάλλον σκέφτηκα περισσότερο συναισθηματικά και αποφάσισα τελικά να συνεχίσει η ομάδα ως έχει και να παλέψει όλα τα παιχνίδια αντί να πουλήσω και να ξεκινήσω νωρίτερα τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Στους τελικούς, ότι τακτικές επιλογές και να γίνονταν από μέρους μου, θεωρώ ότι οι πιθανότητες ήταν ελάχιστες, αν και έκανα κάποια σημαντικά λάθη, ειδικά στο πρώτο παιχνίδι. Απλά η αντίπαλη άμυνα ήταν πολύ δυνατή για την επίθεσή μου..
Σε ότι αφορά το μέλλον, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στην ομάδα, αφού για ορισμένους παίκτες ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ηλικιακά.
Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους σας με υγεία!