kai as su juo zaidziau pas manes didziausias skillas buvo gerbiamas kova del kamuoliu ir kiti prastesni. Bet kazko px tie atkovoti buvo su juo. Puoliau per nuolat judeti ir bedu nemaciau gindamasis 2-3. Tiesa dar tada jis gindavosi 1-1. Dabar gal ir sunkiau, bet jau ir zaidejai kai kurie komandose ne tie, ir skillai nebe tie kokie buvo. nesuprantu ka jusu pogrupio komandos galvoja mane motsindamos pastoviai ?
) pasiseke keliom komandoms laimeti ir normal losiant, kai taureje kovojau ir ne startus laisdavau. Vilkolakiai berods aplose mano vos ne pilnos sudeties komanda ir nusiteikimas berods vienodas buvo kiek pamenu, tik isvykoj atrodo losiau. Tai aplosta buvo grynai taktiskai ir nereikejo nieko, jokiu motsu. Visas rungtynes kontroliavo ir ramiai laimejo. Dabar jusu lyderi kas greitu laiku losit galit sumindyti su purvais, nes savo 5 tureta entuziazma pries mane numotsino tai kokius 2 beturi
pakils iki kitu rungtyniu iki 3.idomu kaip los su musu pogrupio komanda, ar pasikels entuziazma, kitaip jus visi kiaurai ji sluosit ir is pirmos vietos zemai kris
nesuprantu tokiu zmoniu kurie motsina ir del to gadinasi daug varzybu i prieki ir dar priedo vistiek nelaimi net tada kai motsina