Na igen, itt jön be az a képbe, amit DanChee mondott, és amiben nagyon igaza van... összehasonlítani, vagy csak egyáltalán megpróbálni tényleg csak a karrierjük lejártával lehet... mivel Kobe még aktív aki megpróbálja összehasonlítani elfogult, ha Lakers drukker és/vagy kedveli Kobet azért, ha anti-Lakers és/vagy anti-Kobe drukker akkor meg azért... mert igen, ott vannak az ezért nem szeretjük Kobe-t videók, ha azokra keresel, de ha csak Kobe-ra akkor az ezért szeretjük verziók tűnnek népszerűbbnek így első bliccre.
Szóval sosem fog kiderülni melyikük a jobb, statisztikázni meg személyes véleményezni sokan fognak, de ennyi. Abban az időben Jordan volt az (hiába volt több dudás a csárdában, valahogy róla szólnak a történetek), a mostaniak közül leginkább Kobe (az alamizsna gyűrűt kicsit erősnek éreztem, 1 ember nem tudná megnyerni, régen sem tudta), a következő talán lehet LeBron ha sok szerencse meg sokminden van, habár szerintem ő nem fog annyira kiemelkedni, nem a játéktudása, hanem az emberi oldala miatt... én pl Rose-nak drukkolok, hogy felfusson a szekere egy kis szerencsével.