Με κριτήριο τα π.π. το ματσάκι δεν εξηγείται και προκαλεί δικαίως παράπονα. Μόνο ένα πράγμα μπορεί να δικαιολογήσει λιγάκι την κατάσταση. Η διαφορά διάθεσης!!!
Βασικά η εξέταση του αγώνα έχει πολλά ακόμα τώρα, ωστόσο λόγω ώρας θα τα αφήσω για άλλη στιγμή. Απλά κρατάμε τρία πράγματα για σκέψη για το επόμενο ποστ.
α) τα 48λεπτα σε ένα παίκτη πόση αρνητική επίδραση μπορούν να έχουν στην αποδοτικότητά του? Μπορεί να αδικηθεί σε σχέση με τα π.π. του και πόσο?
β) όταν μια περιμετρικά στημένη ομάδα βγάζει μεγαλύτερη αναφορά στο σκορ της έναντι στην αντίπαλη άμυνα, πόσο ψηλά μπορεί να σκοράρει?
γ) τι μπορεί να τις δώσει μεγάλα ποσοστά στα τρίποντα?
δ) ΑΝ το β ευννοεί την περιμετρική ομάδα, μπορεί με την διαφορα διάθεσης και τα τρίποντα να κάνει άνω κάτω ένα ματς?
υπολογιζω τη διαθεσή σου γύρω στο 6
πιο πάνω ήμουν σίγουρα, αλλα΄δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς.
η δυνατη που έπαιξες
είσαι και μαρτυριάρης!

Σε πειράζω.
τετοια ποσοστα δεν τα εχω πιασει ούτε απέναντι σε bot, πόσο μάλλον απέναντι σε 17αρες περμετρκές όπως εσυ (δεν είναι μομφη για σένα αλλά για το παιχνίδι)
3 σημερινά ματσάκια από τις εθνικές:
Israel εν. Rossiya 125 - 126 (
(35348))
16/28 για το Ισραήλ
Scotland εν. Slovensko 90 - 144 (
(35235))
16/35 για Σλοβακία
Ísland εν. Belgium 76 - 124 (
(35265))
14/27 για Βέλγιο
Μπορώ να βρω πολλά ματς και στα δείχνω για να σου πω ότι γίνεται. Το ερώτημα είναι γιατί και πως γίνεται.
Τα σούπερ ποσοστά στα τρίποντα σπανίζουν γιατί είναι δύσκολη η ευστοχία πάνω σε άμυνα. Για να ευστοχήσεις σε τρίποντο πάνω σε άμυνα, χρειάεσαι μεγάλη εμβέλεια που να συγκρίνεται με την άμυνα του αμυνόμενου γι'αυτό και πολλές φορές οι ψηλοί έχουν μεγαλύτερα ποσοστά στα τρίποντα από τους κοντούς. πχ εγώ πέρσι είχα σαν πιο εύστοχους τριποντέρ, 3 ψηλούς μου (Κωστάκη, Μπόρος και μετά Λιλλεπούου), ενώ πρόπερσι είχα 1ο τον Λίλλε και 2ο τον Πίκεριν που ερχόταν όμως
ξεκούραστος από τον πάγκο.
Στο συγκεκριμένο ματς μας λοιπόν τα ποσοστά στα τρίποντα ξέφυγαν γιατί μπορούσα λόγω έδρας, καταστάσεων, αντοχών, χρόνων συμμετοχής, σκιλς να το πετύχω!
πχ ο
Μουρ είχε 5/6 τρίποντα και πήρε επίσης φάουλ πάνω σε ένα του τρίποντο. Τον μάρκαρε ο Quin έχοντας χάλια κατάσταση και 15 περιμετρική άμυνα( τον είχες προχθές στη λίστα) ο οποίος αγωνίσθηκε 48 λεπτά. Τα 4 τρίποντα τα πέτυχε στην 4η περίοδο ο Μουρ, στην οποία σκόραρε 14 από τους 24 πόντους του. Ο Μουρ έπαιξε 39 λεπτά και είχε 18,0 απόδοση ενώ ο Κουίν είχε 9,0 απόδοση. Καθαρό πάτημα στον target man.
ο
Κωστάκης είχε 1/1 τρίποντο. Πέρσι είχε 2/3.Άστοχος χθες με 8 πόντους σε 15 επιθέσεις.
ο
Μέρντυ είχε 1/4 τρίποντα και αυτό το ένα ήταν ελεύθερο. Πλήρωσε το 48λεπτο που του πέφτει βαρύ. Καθαρό πάτημα κι εδώ πάντως.
ο
Κιρίλος 1/2 πάνω σε άμυνα του ΠΦ Γκρίφιθ.
και μας μένει ο
κουλού που σκόραρε 4 φορές πάνω σε άμυνα και αστόχησε σε ενα ελεύθερο και σε ένα πάνω σε άμυνα. Τα 3 εύστοχα ήταν με την καλή μου 5άδα μέσα. Πήρα πάραπάνω πράγματα εδώ, αλλά και πάλι πάνω σε έναν κακό σε κατάσταση παίκτη που αγωνίσθηκε 48 λεπτά, και τα 3 τρίποντα ήταν με την καλή μου 5άδα μέσα και φρέσκια εκείνες τις στιγμές και έχουν σημασία και τα δύο αυτά.
Σε όλα τα παραπάνω, βάλε και την δυνατή.
Περνώντας από το ειδικό στο γενικό λοιπόν, αν οι παράγοντες ευννοούν να συμβεί κάτι, τότε θα συμβεί. Και μια ομάδα που παίζει περιμετρικά, αν καβαλάει το σκορ της την αντίπαλη άμυνα, κι αν έχει και πατήματα σωστά στους ψηλούς κι αν έχει και αρκούντως καλές εμβέλειες, τότε είναι πολύ επικίνδυνη.