блін я так бачу прийдеться таки злобно тебе банити, а то ти взагалі здурів... виходи робена то фігня? ага вже, тоді іспанія крім того гола ВЗАГАЛІ НІЧОГО НЕ СТВОРИЛА!!!!!! і сам ти інвалід з 1 метра 2 рази попасти в штангу а не в пусті ворота, а потім ше й мимо воріт м'яч відправити.
іспанці фолили хоть і менше, але на червону заробити могли...
ти ше скажи шо суддя ні разу не помилився і ні кутового ні штрафного там не було, подивись уважно повтор тих моментів і побачиш шо як мінімум кутовий там призначати треба, бо і стінка і воротар зачепили м'яч, змінили його траєкторію, і хто зна як би воно було якби суддя просвистів, тому не треба тут розпинатись і показувати шо ти пуп землі, насправді ти поводиш себе як один із тих тупоголових фанатиків, які сліпо вірять у те чи інше, не беручи до уваги прямих фактів, а не уявних домислів...
і шо за наїзди на мене, ти шо знавець футболу? ти ж сам там майже ніфіга не шариш, по крайній мірі не більше мене, але я так бачу твоя впертість перетворюється на величезну тупість, хто ТИ такий шоб казати хто гідний чемпіонства, а хто ні, чесно, ти вже дістав, іспанія мені не подоюається бо показує тільки реузльтат і то не завжди заслужений, а не футбол який би був цікавим для вболівальника, цікавим для мене, от і все...