S veľkou ľútosťou píšem tento príspevok :( Na trhu sa možno už v krátkom časovom horizonte objaví Svetozár Ilaščík, ktorý mal byť jedným z najlepších C/PF na BB. Predpoklady na to mal (výška, potenciál, skilly...), ale je tu jeden (v tejto situácii neprkonateľný) problém. Chlapec je na neudržanie a svojou obrovskou snahou spôsobuje trochu viac faulov, ako je zdravé
(18971904).
Ako som už písal, ak mám trénovať Turcana a druhú - síce menšiu, ale predsa skvelú - nádej pre NT Klementa Burdiláka, je to takmer nemožné zabezpečiť im 48 minút pre jednopostový tréning. A spoliehať sa na náhodu a trénovať dvojpostovo...to nemá zmysel.
Preto otázky pre komunitu: zobral by niekto Turcana? = to by som trénoval mladíkov naďalej, v 3 zápasoch je omnoho ľahšie dať im po 48 minút.
Zobral by niekto na tréning Ilaščíka? On sa dá trénovať, ale potrebuje na to 2 zápasy, aby odohral aspoň 48 minút na jednej pozícii.
Má vôbec zmysel trénovať takého hráča pre NT, ak hrozí, že sa vyfauluje po 20 minútach? (je to o tom, či budeme mať hráča, ktorý dá a zároveň ubráni toľko bodov ako Ilaščík po odčítaní pár trestných hodov). To by sa mali vyjadriť tréneri NT a U21.
Skilly sem asi môžem dať, ešte je na to mladý, aby sme ho už teraz tajili :)
Jump Shot: average Jump Range: inept
Outside Def.: respectable Handling: inept
Driving: respectable Passing: average
Inside Shot: respectable Inside Def.: respectable
Rebounding: respectable ↑ Shot Blocking: atrocious
Stamina: mediocre Free Throw: awful
Experience: atrocious
Edit: cena za takýchto hráčov nie je príliš vysoká, čiže je relatívne dobre dostupný pre každého
Edit 2: ja by som sa aj priklonil k predaju Turcana, to by som mohol zobrať aj 7 trénera :)
Last edited by Matej_B at 3/17/2011 8:05:45 AM