BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
240885.181 in reply to 240885.180
Date: 8/10/2013 7:10:36 AM
Overall Posts Rated:
3636
πώς στην συγκεκριμένη αλληλουχία θα δώσει λύση η λιγότερη εμπειρία του head coach

Λύση δε θα δώσει η λιγότερη εμπειρία ως τέτοια, αλλά η δυνατότητα άπειρων παικτών να αναζητήσουν αλλού το κίνητρο επιτυχίας, εν προκειμένω στον πάγκο της εθνικών ομάδων. Και δεν εννοώ παικτών που μόλις μπήκαν στο παιχνίδι. Αυτοί/ές θα αργήσουν να μάθουν για την ύπαρξη της εθνικής, των εκλογών κλπ. Εννοώ συγκεκριμένα υποψήφιους στις εκλογές και λοιπούς μη υποψήφιους που υπάρχουν στο φόρουμ.
Να αμφισβητηθεί η σημασία του να υπάρχει έμπειρα προπονητικό σχήμα. Δε λέω πως δεν είναι σημαντικό, αλλά αποδεικνύεται εντελώς ανεπαρκές - όχι εξ υπαιτιότητος των ίδιων των χρηστών.
Δυστυχώς με καλεί το μαγείρεμα, αλλά υπόσχομαι να επιστρέψω σύντομα για να συνεισφέρω στην κουβέντα.

From: fd97
This Post:
00
240885.182 in reply to 240885.181
Date: 8/10/2013 9:42:07 AM
Overall Posts Rated:
6262
Ελα πειτε την αληθεια για να περναει η ωρα γραφετε για το συγκεκριμενο θεμα..
Παιδια αυτο το θεμα το εχουμε τραβηξει τοσο πολυ που δεν παει αλλο.Προσωπικα πιστευω οτι εχουμε συμβιβαστει με το οτι ειμαστε ανοργανωτοι και καθε φορα που μας πιανει η μελαγχολια για αυτο το λεμε και το ξαναλεμε.
Τι με χαλαει εμενα προσωπικα στο παιχνιδι, παρολο που προπονω παιχτη εθνικης; Οτι η προπονηση και η ανοδος ειναι δυο διαφορετικοι δρομοι, κατι εντελως εξω απο την πραγματικοτητα.Επισης το οτι δεν μπορεις να προπονησεις παιχτες σε διαφορετικες θεσεις.Δηλαδη η προπονηση ειναι η εξελιξη των παιχτων στην πραγματικοτητα, και τα παιχνιδια οι εμπειρια τους.Τελος παντων αυτο δεν κολλαει απλα ειναι το δικο μου παραπονο.
Τι λεω εγω;Να παρουμε ολοι ενα κυπελλο, ενα πρωταθλημα και ενα ΒΒΒ και αφου εχουμε να λεμε πως καποια στιγμη ημασταν οι κορυφαιοι στον κοσμο και μας φυγει ο εγωισμος να παρουμε να προπονησουμε παιχτες.Αλλα και παλι το ΒΒΒ δεν εχει πεσει στα χερια ελληνικης ομαδας..
Αλλο πλανο; χμμμ προπονηση;
Να ρωτησω κατι ασχετο τωρα; Πως θα ηταν μια ομαδα που θα ειχε στο ροστερ της 5 τριαρια;Στεκει;

From: Getho

This Post:
00
240885.183 in reply to 240885.181
Date: 8/10/2013 10:06:13 AM
Overall Posts Rated:
162162
Aγαπητη Liberta,

Τι γνώσεις πρέπει να εχω εγω στην μαγειρική για να σε πείσω να φτιάξεις το φαγητο σου διαφορετικο ? Λίγες, μετριες ή πολλές ?

Ενας εππαγελματιας σεφ δεν εχει πιο πολλές πιθανότητες να τα καταφέρει απο κάποιον που ξέρει να φτιάχνει μεχρι αρακά ?

Το προβλημα εγω δεν το βλέπω να είναι στο ποιος θα κάτσει στην καρέκλα (άλλωστε μπορει να βρεθει μια φορμουλα γι αυτο) αλλα στο οτι λειτουργουμε μεμονομενα για το ατομικό συμφέρον..

Οταν φθασουμε σε ενα σημειο να βγαινει π.χ. ο Μήτσος και να λεει παιδιά σε 1 εβδομάδα βαράω κανόνι μαζεψτε λεφτα να σας δωσω τον παιχτη και κοιτάει πως θα σωθει ο παιχτης και οχι πως θα βγάλει 1 κατοσταρικο παραπάνω τότε θα είμαστε σε καλό δρομο..

Οσους μικρους εχω ποσταρει δεν υπήρξε ενδιαφέρον και χάθηκαν.. Εχω αδικο που μιλάω για ελειψη ενδιαφεροντος και αλλυλεγγυης ?

Κατ' επεκταση και ο κοουτς δεν μπορει να προσφερει συμφωνα με τις δυνατότητες του και είναι λογικο να απογοητευεται και να αποχωρεί..

From: str77
This Post:
00
240885.184 in reply to 240885.182
Date: 8/10/2013 10:21:16 AM
Xeftilaikos
A1
Overall Posts Rated:
10941094
Second Team:
Back2Back
Εγω παντως πιστευω πως πρεπει να δημιουργησουμε ενα μοντελο προπονησης που θα το ακολουθησουν απο δω κ στο εξης ολοι οι προπονητες που θα αναλαβουν την εθνικη ομαδα στο μελλον. Το οποιο θα υπαρχει κ δημοσια στο φορουμ για να μπορουν να το βλεπουν ολοι. Ετσι η προπονηση των παικτων δεν θα εξαρταται απο τις γνωσεις του εκαστοτε προπονητη, αλλα στην εμπειρια που εχουνε αποκτησει τοσες σεζον καποιοι απο σας. Κ το λεω αυτο εχοντας την καλυτερη αποψη για τους προπονητες που περασαν τις τελευταιες σεζον απο την εθνικη, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να ερχεται ο καθενας κ να αλλαζει τον τροπο προπονησης επειδη εχει αλλη αποψη απο τον προηγουμενο προπονητη. Ας φτιαξουμε ενα μοντελο που θα το ακολουθησουν ολοι κ ας αφησουμε τον προπονητη της εθνικης απλα να διαχειριστει το ροστερ.

Τοσα χρονια κλαιγομαστε για την εθνικη, αλλα δεν κανουμε κ κατι δραστικο. Εγω απλα ξαναριχνω την ιδεα που ακουστηκε πριν 2-3 σεζον για πρωτη φορα.

From: Libertade

This Post:
00
240885.185 in reply to 240885.183
Date: 8/10/2013 10:36:49 AM
Overall Posts Rated:
3636
Δεν ξέρω πόσοι έχετε δουλέψει σε κουζίνα... αλλά η αλήθεια είναι πως οι σεφ είναι αυτοί που διαχειρίζονται τους εργάτες που μαγειρεύουν (ιδιομορφία του καπιταλιστικού συστήματος μαγειρέματος).
Όντως αυτός που ξέρει να φτιάχνει μέχρι αρακά δε θα τα καταφέρει με τα ψητά κλπ. Αλλά αν έχει από πίσω του κάποιον που θα τον καθοδηγήσει... έχουμε ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες και είμαστε στο +1 παίκτη/χρήστη.

Υ.Γ: Καμία μελαγχολία απολύτως fd97, απλώς είναι ένα ζήτημα που το έχω σκεφτεί κάπως και νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει να σέρνεται.
Υ.Γ2: Επιπρόσθετα, χρειάζονται και άλλα μέτρα, έχω κάποια υπόψη μου, αλλά δεν είμαι βέβαιη για κάποιες παραμέτρους (για παράδειγμα η κλήση 30 παικτών στην U21, συμπεριλαμβάνοντας παίκτες από όλες τις ηλικίες, ούτως ώστε οι χρήστες να βιώνουν πιο έντονα την υποχρέωση). Θα μπορούσα να δώσω ρεαλιστικά παραδείγματα αλλά προσωρινά ας κοιτάξουμε τη συγκεκριμένη πρόταση.
Αυτό που προτείνει ο str77 θα μπορούσε με σοβαρή δουλειά να γίνει ένας καλός μπούσουλας για όλους μας.

This Post:
55
240885.186 in reply to 240885.171
Date: 8/10/2013 11:28:30 AM
Overall Posts Rated:
419419
Φίλε μου δεν τα γράφεις καθόλου άσχημα. Αλλά, εύλογα θα μπορούσε να έχει κανείς την απορία: Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας που βρίσκεται στην Α1 με το κλαμπ του, γιατί δεν έχει κάποιον διεθνή στην ομάδα του; Επίσης, όσο και αν έψαξα, δεν βρήκα να έχεις προπονήσει κάποιον παίχτη για την Εθνική. Διόρθωσέ με σε αυτό αν κάνω λάθος, θα χαρώ πολύ να έχω κάνει λάθος.

Πώς μπορεί να ζητείται από χρήστες της V-IV, αλλά και της ΙΙΙ να θυσιάσουν την άνοδο και ό,τι έχουν σκοπό να κάνουν, όταν δεν βλέπουν το "καλό" παράδειγμα από επιφανείς Έλληνες μάνατζερ του BB;

Εγώ αποφάσισα να προπονήσω παίχτες για την ομάδα μου. Αρχικά ξεκίνησα να ψάχνω Έλληνες με προοπτική 7, αλλά δυστυχώς οι τιμές ήταν απλησίαστες. Το ψάξιμό μου κράτησε 3 βδομάδες και όλοι γνωρίζουμε ότι το ΒΒ είναι τέτοιο παιχνίδι που καμία προπόνηση δεν πρέπει να πηγαίνει χαμένη. Και έστω ότι αγόραζα έναν παίχτη με 300.000 (τόσο τους έβρισκα). Αν τον προπονούσα για 3 σεζόν με 5άρη (αφού ο 4άρης ΔΕΝ κάνει για Εθνική, όπως γράφεται κατά κόρον εδώ) προπονητή (20.000+ στον εβδομαδιαίο προϋπολογισμό τουλάχιστον), χωρίς να βάζω λεφτά για την απόκτησή του (που όλοι ξέρουμε ότι ενδιάμεσα πρέπει να ξαναγοράσω προπονητή, αφού ανεβαίνουν οι μισθοί τους) και χωρίς να υπολογίζω τους μισθούς του παίχτη, για να πάρω τα λεφτά μου πίσω (ή να μειώσω την χασούρα), θα έπρεπε να ξεκινήσω από τα 1.2 εκατομμύρια.

Πόσες ομάδες της ΙΙΙ-ΙΙ θα δώσουν τόσα λεφτά για έναν παίχτη; Και πόσα πρέπει να τον πουλήσουν για να μειώσουν την χασούρα τους αφού τον προπονήσουν για να πάει στην Α1 όπως λες;

Τελικά πήρα 2 draft με 120.000$ συνολικά και κάνω την δουλειά μου.

Τέλος, αλυσίδα πρέπει να είναι και η Εθνική Νέων με την Εθνική Αντρών, όσον αφορά τη συνεννόηση των προπονητών μεταξύ τους. Για παράδειγμα, όλη τη σεζόν γράφεται το πρόβλημα των καταστάσεων στην Νέων. Τελικά, ύστερα από μια αποτυχημένη χρονιά, καλέστηκαν παίχτες 18-19 ετών, για να ενθαρρυνθούν οι μάνατζερς να συνεχίσουν την προπόνηση. Άρα αυτούς που προπονούν 3-4 σεζόν τους γράψαμε στα παλαιότερα των υποδημάτων μας. Κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτόν (26403121) π.χ. τον παίχτη, που φαίνεται μια χαρά για U-21 και διατηρείται σε άψογη κατάσταση από τον μάνατζερ του. Δεν είπα να καλεστεί ντε και καλά, μια ερώτηση για τα skills του θα μπορούσε να γίνει. Γιατί να ασχοληθεί, λοιπόν, ο μάνατζερ αυτός με την Εθνική και με Έλληνες παίχτες ξανά; Και αυτή είναι μια περίπτωση από πολλές που ενδεχομένως υπάρχουν/έχουν υπάρξει.

Last edited by Villagkouras at 8/10/2013 11:28:49 AM

This Post:
00
240885.187 in reply to 240885.185
Date: 8/10/2013 11:34:22 AM
ΓΣΠ
IV.12
Overall Posts Rated:
184184
Second Team:
ΓΣΠ II
για μενα 2 λυσεις υπαρχουν

1)να παμε ολοι σε ενα ιντερνετ καφε να φτιαξουμε μια ομαδα ακομη.
πλακα κανω,μη το παρετε σοβαρα

2)να αγνοησουμε την U21 και τι αποτελεσματα θα φερουμε.
να καλουμε στην μικρη εθνικη πολλους παικτες με προοπτικη ειτε ο παικτης ειναι 19,ειτε 20, ειτε 21.
ωστε να δωσουμε κινητρο στους μανατζερ τους,να τους προπονησουν.
οσον αφορα τη προπονηση των παικτων πιστευω οτι μεχρι τα 21 πρεπει να προπονουμε τους
παικτες οπως θα προπονουσαμε ενα τριαρι δινοντας μεγαλη βαρυτητα στις 2 αμυνες.
πανω κατω καταλαβαινετε τι εννοω.
επειτα συνεχιζεται η προπονηση στα βασικα τους σκιλς.
ετσι θα πετυχουμε να φτιαξουμε απο το 1 εως το 4 πιο ολοκληρωμενους παικτες
και το πιο βασικο θα κρατησουμε τους μισθους χαμηλα για αρκετες σεζον
ωστε να μπορει και μανατζερ να κρατησει το παικτακι που προπονει για καιρο.

This Post:
00
240885.188 in reply to 240885.187
Date: 8/10/2013 11:40:43 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
830830
Second Team:
Avengers B.C.
Σε αυτο που λες μπορει να γινει κατι παρομοι αλλα καπως διαφορετικο οπως το να ξεκαθαριζεται απο την αρχη αν τα νραφτακια θα πανε για νεων η ανδρων και στην νεων να παιζουν και παικτες με προοπτικη αιωνιο ταλεντο, ταλεντο και αστερι που μπορουν ανετα να φτασουν αυτο το επιπεδο

From: kasper7
This Post:
11
240885.189 in reply to 240885.186
Date: 8/10/2013 11:57:56 AM
Overall Posts Rated:
235235
Πάντα μου άρεσε το θέμα με την προπόνηση παικτών για την εθνική... οπότε θα πω την άποψή μου και εγώ!!
Για μένα το πρόβλημα δεν είναι ένας ή δύο παίκτες... και κατά πόσο θα χαθεί ένας παίκτης, αλλά το γεγονός πως δεν υπάρχει πληθώρα επιλογών. Νομίζω πως εκεί πρέπει να εστιάσουμε. Να υπάρχει πληθώρα επιλογών από τον εθνικό προπονητή, ώστε να μην εξαρτάται από τις ορέξεις "κάποιου" μάνατζερ... ή την αγωνιστική κατάσταση του κάθε παίκτη.
Αυτό προϋποθέτει πως θα υπάρχουν περισσότεροι που θα προπονούν παίκτες για την εθνική.
Διαβάζω ότι δεν γίνεται να προπονήσεις παίκτη σε μεγάλη κατηγορία για την εθνική. Διαφωνώ. Μπορείς να προπονήσεις ΕΝΑΝ παίκτη τουλάχιστον. Αυτό που δεν μπορείς να κάνεις είναι να προπονήσεις 2 ή 3 παίκτες. Εγώ αποφάσισα κάποια στιγμή να προπονήσω τον Sichamenopoulo (13390950) με σκοπό να φτάσει στην εθνική από πείσμα... επειδή με απέρριψε ο τότε προπονητής της μικρής εθνικής. Κατάφερα και τον έφτιαξα όσο καλύτερα θεωρούσα πως μπορούσα και στην συνέχεια τον έδωσα. Έφτασα όμως μέχρι την ΙΙ προπονώντας και σίγουρα θα μπορούσα να τον είχα κρατήσει.
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι... στο γεγονός πως οι Κινέζοι για παράδειγμα, έχουν αναπτύξει ένα μοντέλο προπόνησης το οποίο από ότι φαίνεται το ακολουθεί πιστά ολόκληρη η κοινότητα... και το κάνουν πρωτίστως για την ομάδα τους. Οτιδήποτε αξιόλογο κυκλοφορεί στην αγορά το χτυπάνε σε λογικές τιμές... προπονούν οποιαδήποτε εθνικότητα... πουλάνε με σημαντικό κέρδος. Οι μικροί-καλοί Κινέζοι σπάνια βγαίνουν στην αγορά... πρώτα τους τουμπανιάζουν και μετά. Εμείς δεν έχουμε ούτε ένα ενιαίο πλάνο προπόνησης... συνήθως στηριζόμαστε στις εμπνεύσεις και το μεράκι του καθενός... και από την άλλη κλαιγόμαστε.
Τέλος θα ήθελα να δω από τον φίλτατο sarithin, μία εμπεριστατωμένη έρευνα πάνω στην προπόνηση, με μετρήσιμα μεγέθη και στοιχεία που θα μπορέσουν να μας διαφωτίσουν, τι να προπονεί ο καθένας, πόσο χρήσιμο είναι το κάθε skill, πόσο χρήσιμο είναι σε κάθε σύστημα ξεχωριστά, ποια η αξία του γυμναστή κτλ. Μέχρι σήμερα στηριζόμαστε σε σκόρπιες απόψεις στα διάφορα φόρουμ... και στα διάφορα κατά καιρούς προγράμματα που κυκλοφορούν γύρω από το παιχνίδι. Αν φυσικά μπορεί και το θέλει και ο ίδιος!!
Αυτά!!!

Καλή συνέχεια σε όλους!!

From: Vari3

This Post:
00
240885.190 in reply to 240885.189
Date: 8/10/2013 12:56:53 PM
Overall Posts Rated:
2525
Φιλε μου ο,τι χρειαζεται να ξερεις για την προπονηση απο αποψη αριθμων μπορεις να το βρεις εδω; http://training.bb-usa.net/club/home.php

From: kasper7

This Post:
00
240885.191 in reply to 240885.190
Date: 8/10/2013 1:34:32 PM
Overall Posts Rated:
235235
Προσωπικά δεν με καλύπτει... το έχω δοκιμάσει.
Δεν εξηγεί τίποτα από όσα έθεσα παραπάνω.
Είναι μία καλύτερη έκδοση του προπονητικού προγράμματος του Buzzer Control.

Last edited by kasper7 at 8/10/2013 1:52:55 PM

Advertisement