1) Bohužel je to u tebe docela častý případ, že vše nevyslovené má být všem jasné. Ano, PF od C odlišuje výše JS. Ale když dostane dostatečně do vínku při draftu, tak i při podkošových hodnotách 13-13-13 může být stále PF, aniž by trénoval cokoli jiného než 3 základní podkošové skilly, i když obvykle by aspoň skrze 1/1 pro SF/PF musel tomu JS pomoci. Ale OD nemá prakticky žádný vliv pro odlišení PF a C
2) Tady se neshodneme, podle mne, pokud tým umí trénovat, je lepší koupit vyšší potenciál, než nižší potenciál a zbytek utratit za trenéra. V našich podmínkách, když třetiligový klub koupí 18 letého hráče, tak než do dotrénuje, může být klidně v první lize. Podle mne jsou navíc hráči s nižšíma potenciálama jako třeba 7, z dlouhodobého hlediska i ne příliš vhodní pro klub.
3) Mohl by si to nějak rozvést? Pořád nechápu, kam míříš. Všichni hráči potenciálem pod 10 jsou v kompetenci U21. U potenciálů 10 je to většinou o volbě manažera, jestli ho bude chít dotáhnout do U21 nebo pojede mimopostově, nevěřím, že by na tohle byl tlak z NT. V současném kádru U21, když nepočítám Sedláka, jsou jen 3 hráči s potenciálem 10.
4) level trenéra opravdu není primární problém, který naše U21 má, problémem je, že netrénuje dostatek hráčů. Když bude trénovat od prvního týdne po draftu dostatek hráčů plnou intenzitou, bude to mít zásadní vliv na růst kvality naší U21. Když jen ti, co již trénují, pořídí navíc trenéra level 6, nic zásadního se nestane. Daleko větší efekt bude mít, když se v prvních 2 dnech po draftu přiměli manažeři, aby již ve čtvrtek hráčům dali minuty pro trénink a neztratili jediný trénink, než když je budeme přesvědčovat, že mají trénovat trenérem level 6.
5) jaká je realita, je jedna věc, ale zde bychom měli posuzovat záměry trenéra U21 a ten deklaruje u guardů dávat důraz na OD, JR, PA a 1/1 dotrénovávat, až jsou tyto skilly na určité úrovni, podobně je to u podkošáků ... takže tady je spíše potřeba posuzovat, jak se mu to daří naplňovat, základní myšlenka asi není s tvojí v rozporu
6) ano, ze tvého předchůdce u NT byl odliv hráčů do zahraničí a tento trend se ti povedlo zvrátit, nicméně pokud si dobře pamatuju, byly to přestupy hlavně do týmů, které již dříve s NT spolupracovaly, možná v pár případech se ti povedlo dovést manažera, který dříve s NT nespolupracoval. Jestliže ty počty manažerů jsou směšné, tak mi prosím představ svůj výpočet. Ano, tyto počty jsou směšné, protože předpokládájí na začátku každé U21 jen 18 hráčů, aby jich na konci bylo 18, což je nereálné, takže ve skutečnosti budou ty počty ještě vyšší, než jsem uvedla.
Kolik týmů u nás má hráče s potenciálem 10+? Absolutně nemůžu souhlasit s tím, že klub, který v třetí lize kupuje potenciál 10, zabíjí svůj klub. Kdybych začala hrát znova z třetí ligy, určitě bych se snažila co nejdříve dostat do stavu, že si tyto hráče můžu pořídit. S potenciálem 7 bych se spokojila jen v úplně ranných začátcích.
Docela by mě zajímalo, když jsi takový guru tréninku, kolik si za celou svoji BB historii vytrénoval hráčů pro U21 a NT? Mám na mysli hráče, kde ses skutečně výrazně podílel na tréninku jejich základních skillů, neberu hráče na sklonku kariéry pro týmové tréninky.
Ano, individuální komunikace s manažery je základ, který přínáší nejvíce. Nicméně i komunikace s komunitou na foru je hodně důležitá proto, aby U21 manažer prezentoval svojí práci a její výsledky. A jestli jsou to přehledy nebo jakou formou to konkrétně je, není až tak zásadní. Důležité je, aby členové získali dojem, že U21 funguje a je to životaschopný projekt.