הנרשמים למשחק מול רומניה
כמו שאמרתי, יש סיכוי טוב שאני יסגור את הסגל היום, ובכן, סגרתי אותו, והנה הוא
PG:
Amit Toledano (678232)
Yarin Tikva (2321578)
SG:
Adi Yohpaz (835037)
Shlomi Idan (912588)
SF:
Yefet Shoham (678243)
Yaniv Greenfeld (835485)
Afik Linezky (2352742)
PF:
Eddie Rubinstein (674606)
Nativ Keshet (1817402)
C:
Aviram Ben-Ari (834961)
Tuval Chalika (654647)
Maayan Shtengel (668854)
--------------------------------------------------------------------------------------------------
על הנרשמים אני סגור במליון אחוז, גם המעמד של השחקנים ברובו מוכן ויהיו שינויים קטנים
כרגע בהתקפה ההתלבטות שלי היא בין פוש דה בול שעד עכשיו עבד לא רע לבין פרינסטון, שזה סיכון ענק, עשיתי את זה היום במשחק ליגה, זה לא רע בכלל, קלעתי 96 נקודות ב50 אחוז מהשדה, זה לא רע, אבל אני חושב שזה סיכון גדול מדי שלא חובה לקחת במשחק שאתה בא כפייבוריט, אני צריך להכיר את זה יותר מקרוב עדיין, כרגע אני נותה לטובת פוש דה בול, אך מצד שני, מול ספרד, 2 הציונים הטובים ביותר שלנו היו על קליעה מבפנים וקליעה מבחוץ, וזה מתאים לפרינסטון בדיוק, ואפשר גם לשמור את זה לגרמניה וצרפת בשביל לנסות להפתיע אותן, בקיצור, יש מה לשקול, אך כרגע אני נותה לקחת סיכון וללכת על טקטיקה יחסית צפוייה בשביל שאחר כך נוכל להפתיע בטקטיקה את הגדולות יותר, זה הימור, אך בשביל לעלות אנחנו זקוקים להימורים לא? בהגנה אני חושב שנשמור אישית, אנחנו לא רעים בזה, שמרנו את ספרד על 15 נקודות פחות מהממוצע שלה, אך גם כאן יש לי ספקות קלות, ראיתי שהרומנים מאבדים הרבה, אפשר לחגוג על זה וללחוץ, וגם זה די סיכון, והאמת שגם את זה אני מעדיף לשמור כהפתעה לאחת הגדולות