Ajde da ja odmah referisem, da znaju ljudi na cemu su.. Lako cemo dopuniti izvestaj sutra..
Ukupno ima 68 igraca koje pratim an te dve pozicije.. Od toga realno vise od pola vec sada dosta zaostaje i realno nema sanse za reprezentaciju, ali se bar trening moze korigovati, i donekle pomoci vlasnicima, sto i jeste neki od sekundarnih ciljeva ovog pracenja..
Na adresu 68 vlasnika tih igraca je stigla jedna edukativna poruka, sto bi Likchina rekao, i mogu reci da je 4 dana nakon slanja na istu odgovorilo 52 menadzera.. Sto je dosta.. Za sada.. Vecina domacih menadzera je odgovorila sto je za pohvalu.. :D
A sad, sto se tice tog odgovora, tu ima svasta.. Idemo po potencijalu:
Potencijal 10 na ove dve pozicije ima 6 igraca. Od toga nijedan nije kalibar za reprezentaciju za sada, ali moze to da se okrene.. Do sada nijedan nije treniran na jednoj poziciji .. Svi su dobili edukativne poruke..
1 vlasnik mi nije odgovorio, jedan je prebacio svog igraca na krilo, 2 su novi pa nisu znali, a dva su igraca trenirana ofrlje na dve pozcije.. Svi su me saslusali i shvatili su da treba da predju na trening jedne pozicije.. U procesu sam objasnjavanja sta i kako.. Nadam se da ce do sledeceg petka sve da bude kako treba i da ce biti izvedeni na pravi put..
Potencijal 9 ima isto 6 igraca.. Tu je situacija malo bolja, neki su pohvatali neke stvari i za sada ide dobro.. 3 igraca su i pre ovoga trenirala na jednoj poziciji, sada uz par saveta ima to da bude lepo, od dvojice menadzera koje drze nase klince u belom svetu se ocekuje odgovor, a poslednji menadzer u nizu se izvodi na pravi put..
Potencijal 8.. 13 igraca.. Ovde ima par bisera.. Ima jedan koji je veci potencijal od Kristijana Grubora, ne bih da imenujem sada, da se moj pulen ne smori.. Pored njega jos dva igraca odudaraju od mase, ali ima tu jos momaka koji obecavaju..
Potencijal 7 i manji.. Tu je ostala ekipica.. Tu isto ima oko 10-ak igraca koji su iznad 10 k plate i cije menadzere upucejem na trening jedne pozicije..
Sve u svemu ima oko 20-ak igraca koji su vec na pravom putu.. Recimo da sam ubedjen da cu ih jos bar 20 izvesti na pravi put.. Sve u svemu garantujem da ce biti u ovoj generaciji 10 igraca koji ce moci da izguraju teret mlade reprezentacije, a posle i seniora.. ;)