rwystyrk nemůže být nyní online, předávám jeho info:
Tentokrát jsem měl 2 otázky při skládání sestavy. Jednou bylo SF, kde forma Klímy a Sedlára není dobrá. Právě tihle 2, a Holub zůstali mimo sestavu, Portavales byl z týmu včera propuštěn, protože už nedostával prostor ani ve formě. Na SF jsem přemýšlel o Vozkovi, Smolníkovi, Večeřovi a Čechovi, nakonec jsem se rozhodl pro Smolníka, i když prvně jsem nejvíce preferoval Vozku, ale nakonec mi jeho nedostatky přišly nebezpečnější, pokud soupeř zahraje vnější útok, než Smolníkovy, když soupeř zahraje vnitřní útok (neutrální prakticky nehrává), navíc Smolník je z těch 3 hráčů, co obvykle stavím na PG/SG v tuhle chvíli asi nejlepší variantou na SF.
Váhal jsem taky koho k Hánovi do základu pod koš, vybíral jsem mezi celou trojicí Kubeš, Lorenc, Urbánek, nakonec jsem vsadil na zkušenost.
Jelikož chci do playoff z co nejlepší pozice, tak určitě chceme dneska vyhrát, uvidíme, zda se to povede, náladu bychom měli mít o něco vyšší než soupeř, který hrál minimálně 2x normal (ale možná taky, že vícekrát).
Sestava:
PG - Lípa/Večeřa/Čech
SG - Uhrovic/Čech/Vrzal
SF - Smolník/Vozka/Vrzal
PF - Kubeš/Lorenc/Turek
C - Hána/Urbánek/Turek