אל תציג אותי בצדיק בסדום - גם במקומות האחרים לא רצו לסגור לך את הדיון פשוט הסתפקו בענישה אינדבדואלית כלפיך. מכיוון שלא צריך לדבר על החלטות מנהלי המשחק בפורמים אז נשאיר את זה בזה.
אני אחזור ואחדד את החוקים, במיוחד בשבילך.
- Useless or irritating posts. This includes single syllable answers, trolling(*) and spamming.
אני רק אחדד - רמאות בין קבוצות זה דבר פשוט וקל מאוד לזיהוי ולאכיפה.
חוקי הפורם טיפה יותר אפורים.
אנא, תקרא בקפידה את המשפט למעלה ותנסה לשנות את התנהגותך לפיו. רבים ניסו גם פה וגם בהודעות פרטיות וגם בפורמים אחרים להסביר לך, אבל אתה מסרב להבין.
שוב - אני לא מנסה לשנות את מה שיש לך לומר, אני מנסה לשנות את איך שאתה אומר את זה ואת התדירות.
אני יכול לפתוח עכשיו עוד נושא נגד הסכמי רגוע.
אנשים ירשמו את דעתם ואני אחזור ואשאל "למה אתה חושבים שזה בסדר?"
למרות שאנשים יענו לי אני עדיין ארשום "למה אתם חושבים שזה בסדר?!? לא עניתם לי..."
כשזה יקרא כמה וכמה פעמים אז זה יקרא טרולינג - ואנחנו לא מעודדים את זה.
ענו לך. לא אהבת את התשובה. תעבור הלאה.
כולם הבינו שאתה מאשים את בעלי ההון בקונספירציה ובניסיון השתקה.
אני חושב שקיבלת במה מצוינת ודיברת כמה שאתה רוצה. מספיק זה מספיק.
יתרה מזאת אני אחטא ואוסיף לדיון שאתה בוחר לבטל דוגמאות שאנשים מביאים לך ומבחינתך בביטול אתה רואה תשובה ישירה ומוצלחת, כך אתה גם ממשיך לטעון שלא נתנו לך תשובה.
מצד שני אתה ממשיך לטעון שהוכחה שלך היא זה שבאנ בי איי עושים את זה בשביל שיוויון אז בטח זה נכון לבאזרביטר - דבר שלאו דווקא מדויק
יתרה מזאת, אתה טוען שמה שקורה ב4 מדינות מראה על משהו מסוים שנוח לך להראות, אבל בפועל לא מדובר במדגם מייצג, יכול להיות שמדובר בכלל בתופעה, יכול להיות שמדובר בכלל ברמאות ויכול להיות שבכלל מדובר בחוסר יכולת של מאמנים אחרים.
יכול להיות שמאמנים בליגה השניה שם מאוד מרוצים ממקומם.
הנקודה היא שאתה לא יכול להציג את הנתונים שלך כעובדות ברורות ולבטל כל דבר שאומרים לך כי לדעתך הצלחת להפריך אותם.
אני מחזיר אותך בבקשה לתחילת דברי, תקרא את הציטוט מהחוקים. תנסה להפנים. תנשום קצת ואני אשמח אם תוכל לחזור לפה קצת אחרת.
אני חושב שכולם בעד פעילות וחיים בפורם אבל יש גבול לכל תעלול
"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy