Bir süredir yoğunluk nedeniyle taktik vermek dışında pek bakamamıştım oyuna. Bugün bakabildim nihayet...
@Edirne tebrikler. Rahat ol çıkıp beni yenmeyi başardın. Sıralama değişmezse playoff'taki maçın sonucunu da görmüş olduk böylece. Yalnız anlayamadığım bir şey var. Benimkiler son dakikada taktik faul yapıp yetişmeye çalışmak için hep Cherchi'ye faul yaptılar? Adam son çeyreğin başlarında 10 sayı 8 asist falandı. 19'da 13 serbest atışla 22 sayı 8 asistle bitirdi. Oyun motorunun o anki en kötü yüzdeli adama faul yap gibi bir komutu var sanırım. En azından bu maç böyle oldu. Drylaga bana karşı 20+ ribaund alma geleneğini sürdürdü. Luzys de yeniden eski takımına dönmekten mutlu göründü maç boyunca. Neyse, playoff'ta görüşürüz...
Konferans liderleri beklendiği gibi son sıradaki rakiplerine karşı farklı galip gelmişler. xİstanbulls'un Pau'ya yenilgisi ve Scott'un Tavşanlı'yı rahat geçmesi gözüme çarpan diğer konular. Batıdaki playoff mücadelesi son haftaya kadar sürecek gibi. Üç takım dışarda kalan tek takım olmamak için mücadelede. Doğuda ise Grkm'in Tavşanlı'nın yerine geçme ihtimali dışında sıralama belli aslında.