BuzzerBeater Forums

Türkiye - IV.27 > 22. Sezon

22. Sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
231394.182 in reply to 231394.181
Date: 2/9/2013 12:55:08 PM
Filtre Kahve
II.1
Overall Posts Rated:
132132
Bir süredir yoğunluk nedeniyle taktik vermek dışında pek bakamamıştım oyuna. Bugün bakabildim nihayet...

@Edirne tebrikler. Rahat ol çıkıp beni yenmeyi başardın. Sıralama değişmezse playoff'taki maçın sonucunu da görmüş olduk böylece. Yalnız anlayamadığım bir şey var. Benimkiler son dakikada taktik faul yapıp yetişmeye çalışmak için hep Cherchi'ye faul yaptılar? Adam son çeyreğin başlarında 10 sayı 8 asist falandı. 19'da 13 serbest atışla 22 sayı 8 asistle bitirdi. Oyun motorunun o anki en kötü yüzdeli adama faul yap gibi bir komutu var sanırım. En azından bu maç böyle oldu. Drylaga bana karşı 20+ ribaund alma geleneğini sürdürdü. Luzys de yeniden eski takımına dönmekten mutlu göründü maç boyunca. Neyse, playoff'ta görüşürüz...

Konferans liderleri beklendiği gibi son sıradaki rakiplerine karşı farklı galip gelmişler. xİstanbulls'un Pau'ya yenilgisi ve Scott'un Tavşanlı'yı rahat geçmesi gözüme çarpan diğer konular. Batıdaki playoff mücadelesi son haftaya kadar sürecek gibi. Üç takım dışarda kalan tek takım olmamak için mücadelede. Doğuda ise Grkm'in Tavşanlı'nın yerine geçme ihtimali dışında sıralama belli aslında.

This Post:
00
231394.183 in reply to 231394.182
Date: 2/9/2013 2:04:11 PM
Overall Posts Rated:
22
Teşekkür ederim hocam ama maç kolay geçmedi benim açımdan geneli başabaştı hatta ilk yarıyı 5 sayı geride kapattım yanlış hatırlamıyorsam. Son periyotta en fazla 10 sayıya kadar çıktı fark. Edrin'in Cherchi'nin üzerine oynadığını ben de farkettim ama çok kaçırdı serbest atışlarda saç baş yoldurdu bana. Taktik faullerin ardından Edrin'in üçlükleri girseydi maç dönebilirdi son anlarda. Cherchi hiç güven vermiyor bana param yettiğince yeni bir OK almayı düşünüyorum Play-Off'lar öncesi.

Luzys'i hiç göndermemeliymişim bu gün beni utandırdı. 2 gün önce hazırlık maçında da 55 sayı kaydetmişti.

Çeyrek finalde ne olacağı belli olmaz hocam tek maçın telafisi yok. Siz de kazanabilirsiniz ben de kazanabilirim. Açıkçası Scottreal, Orhangazi'yi yense de lider bitirip normal sezonu; sizinle karşılaşmasam çeyrek finalde diye bakıyorum. En azından ilk tur kafam rahat olur :) Scottreal duy bu sesi sana güveniyorum Orhangazi maçında :)

This Post:
00
231394.184 in reply to 231394.183
Date: 2/9/2013 2:17:19 PM
Overall Posts Rated:
1818
Sizin maça kısmen bakabildim. Doğrusu çekişme güzeldi. Her iki takımda tebrik edilmeyi hakediyor. Ancak E.Gençlik ligin sonunda ağırlığını ortaya koydu gibi. Sanki Orlando - Edirne finali izleyecez... MKE nin durumunu tam kestiremiyorum. Lider geldi bu noktaya kadar ama güven vermeyen bi tarafı var sanki o takımın... Tabii sizler yakından incelemişsinizdir mutlaka. Benden iyi bilirsiniz durumu

This Post:
00
231394.185 in reply to 231394.184
Date: 2/9/2013 2:28:27 PM
Overall Posts Rated:
22
Teşekkürler hocam bence de bizim konferanstan finale Filtre Kahve ya da ben çıkacağım gibi geliyor bana. Bu arada hayırlı olsun sanırım taraftarlık aldınız hocam şöyle fiyakalı bir profil resmi (kulüp logosu) yakışır zira büyük forumda da zaman zaman yazıyorsunuz. Ayrıca 4. olup play-off'a kalan umarım siz olursunuz kalan maçları inceleyemedim diğer takımın şansınız nasıl sizce kalabilecek misinz?

This Post:
00
231394.186 in reply to 231394.183
Date: 2/9/2013 2:56:04 PM
Overall Posts Rated:
11
İnşallah hocam. Ama güvenmiyorum kendime :)

This Post:
00
231394.187 in reply to 231394.186
Date: 2/9/2013 3:12:04 PM
Overall Posts Rated:
22
Ben size güveniyorum hocam ayrıca gelecek sezon da büyük patlamayı bekliyoruz artık :)

This Post:
00
231394.188 in reply to 231394.186
Date: 2/9/2013 3:12:21 PM
Overall Posts Rated:
22
Ben size güveniyorum hocam ayrıca gelecek sezon da büyük patlamayı bekliyoruz artık :)

This Post:
00
231394.189 in reply to 231394.185
Date: 2/9/2013 3:32:21 PM
Overall Posts Rated:
1818
taraftarlık alalı bir kaç hafta oluyor... logo filan hikaye. seviyorum oyunu .. sadece destek amaçlı aldım...

P.off zor gibi.. Pivotum sakatlanmasa bence ben kalacaktım... P.off yolundaki rakibim bugün iyi bir takımı yendi.. Bense liderden fark yedim.. Bu hafta da fc talas nsıl çıkarsa çıksın lidere yenilecek. son maçı ise aramızda yapacağız. O maça sürpriz olurda pivotum yetişirse bence ben alırım... öteki türlü ortada ne olacağı belli olmaz.

This Post:
00
231394.190 in reply to 231394.189
Date: 2/9/2013 5:13:38 PM
Overall Posts Rated:
22
umarım play-off'a kalan sen olursun hocam en azından bilet geliri ve tecrübe olur.

Message deleted
From: Kemal

This Post:
00
231394.192 in reply to 231394.190
Date: 2/9/2013 6:56:37 PM
Overall Posts Rated:
5555
Bugün ATAKAN evinde çok zorlanarak yenmiş Anlaşılan oyun içi Guerguetianin i çok arayacak.Guerguetianin'in yokluğunda Atakan hücumları çok fazla Omar Diestre'nin performansına bakmış şu son iki maçta Florian Penin iyileşince tabi biraz daha rahatlar hücum yönü ama iç oyuncusu olmadan evimde yeneceğimi düşünüyorum.

Playoff potasındaki diğer takımlardan ise Pau Gençlik'in 1 maçlık avantajı var bu avantajı koruyarak playoffa kalacak gibi görünüyor önündeki Fenerbahçe maçında yüksek bir farkla yener ve son hafta benle oynayacağı maçta evinde averajla da olsa en kötü Pau Gençlik playoffa 4. sıradan girer

Galatasaray'ın önümüzde yenebileceği iki maç var.Bereke BT zorlayabilir onun dışında zorlanacağını düşünmüyorum.Playoff a İstanbulls'tan oynayacağı maç avantajı var hem de averaj avantajı olduğu için playoffa onlar kalır.

İstanbulls'un bu kadrosuyla playoff oynaması çok zor 5. sırada tamamlayacaklar büyük ihtimalle sezonu

MKE ORHANGAZİ, Edirne Gençlik ve Filtre Kahve bu 3 takım için söyleyeceklerim yakın sayılır sadece MKE ORHANGAZİ çok istikrarsız sonuçlar aldı son maçlarda özellikle Edirne Gençlik'e karşı yediği 24 fark çok kafa karıştırıcı olduğunu söyleyebilirim playoff öncesi. Edirne Gençlik içinse kendi konferansındaki maçların rövanşlarının hepsini kazandığı için sanki biraz daha önde final için

ve de en önemli soru doğu konferansında Grkem mi Tavşanlı Meteors mu.Benim kalbim Grkem den yana en azından playoffu daha çok hakediyor.Tavşanlı ise Deu Carnivors sayesinde şu anda playoff potasında yani haketmeden orda bulundukları için daha çok hakeden Grkem playoff ta yer almalı

Advertisement