samo si ti popaje malko pobrkao lončiće i sujetu prepisuješ menadžerima koji su poraženi na izborima. ovde jedina sujeta koja postoji je u sujeta u SŠ-u i to ogromna količina sujete. ja sad odjednom ništa ne valjam, samo zato što sam protiv njih. a jarley je super zato što je sa njima. to se vidi iz aviona i ne mogu da verujem da ti i dalje nećeš ili ne želiš to da primetiš.
već sam ti objasnio da kad je superstar dobio izbore, sutra sam dobio normalan poziv da pomažem u radu repke i pomagao sam mu. kad je samuraj pobedio na izborima, isto si predlagao da ko god pobedi pozove ove druge da učestvuju u radu repke, ali poziv nisam dobio. zbog moje sujete ili nečije druge? poziv od mlade repke je bio čini mi se dosta neozbiljan. kad praviš kuću i nekog zoveš da ti pomogne, kažeš mu uradi mi to i to. a ne zoveš ga da on gleda kako ti radiš i da pije pivo ceo dan :)
E covek, ti si dobio poziv da pomazes u radu mlade i to si zajebao, i to je bilo pre nasih izbora.
Ti mislis da svake godine kad izgubis na izborima, treba da te neko zove da pomazes repki???
A iskreno i ne znam zasto bih te zvao za rad seniorske repke,
nemas nijednog reprezentativca,
takticki mi nisi potreban (nisam video neko tvoje veliko umece u tom segmentu).
Jedina tvoja kvalifikacija je sto si se kandidovao za izbore.