BuzzerBeater Forums

Srbija - II.3 > Sezona 31

Sezona 31

Set priority
Show messages by
From: Paparesta

To: Dock
This Post:
00
269614.183 in reply to 269614.180
Date: 7/6/2015 3:07:13 PM
Overall Posts Rated:
1616
Nemam razloga da se bilo kome pravdam, niti cu

Ako neko zeli da veruje u nesto, sigurno nece promeniti misljenje zbog necega sto ja kazem

PS.
koji si ti loodak
da nisi cukun-cukun unuk Fice VIsnjica :DD

Vidi sad i neki poljak je ponudio kes za ovog pomenutog igraca

This Post:
00
269614.184 in reply to 269614.183
Date: 7/8/2015 4:36:19 PM
Overall Posts Rated:
1616
Sa ovom rasprodajom koju je objavio NS Knights mislim da iz naseg dela ispadaju samo dve ekipe....

From: Cone 94

To: Dock
This Post:
00
269614.185 in reply to 269614.180
Date: 7/9/2015 6:26:42 AM
Overall Posts Rated:
5757
Evo stigla ocekivana pojacanja...Menii nije jasno kako vama vama nije greo'ta da dajete ovolike novce za ove veterane koji jos sezonu mozda posluze?
Ajde otkrijte mi tajnu posto vidim da svi koji tako oce u visi rang uzimaju bas takve igrace a ne neke na prelazu izmedju 2 dekade ili mladje.
Jel je rec o iskustvu i jel to onda zaista igra toliko veliku ulogu posto sam primetio da i veliki broj prvoligasa ima bas takve veterane u svojim redovima ?

From: Dock

This Post:
00
269614.186 in reply to 269614.185
Date: 7/9/2015 6:37:49 AM
Hajlenders
III.10
Overall Posts Rated:
109109
Evo stigla ocekivana pojacanja...Menii nije jasno kako vama vama nije greo'ta da dajete ovolike novce za ove veterane koji jos sezonu mozda posluze?
Ajde otkrijte mi tajnu posto vidim da svi koji tako oce u visi rang uzimaju bas takve igrace a ne neke na prelazu izmedju 2 dekade ili mladje.
Jel je rec o iskustvu i jel to onda zaista igra toliko veliku ulogu posto sam primetio da i veliki broj prvoligasa ima bas takve veterane u svojim redovima ?

veterani su jednostavno jeftiniji, igrac od 25-26 a istih ili slicnih skilova bi kostao i duplo skuplje
naravno koga ces dovesti zavisi i od tvoje kratkorocne ili dugorocne strategije

This Post:
00
269614.188 in reply to 269614.184
Date: 7/10/2015 5:51:32 AM
Overall Posts Rated:
5757
Dal ti se povredio igrac na prijateljkoj....Haha koliko su mene u prvom delu sezone zezale povrede i to islo na ruku toliko ovo sada meni odgovara.Nisam se mucio sa luberinom,kod tebe mi je znatno olaksan posao..Ipak je ovaj bb korektan

This Post:
00
269614.189 in reply to 269614.188
Date: 7/11/2015 4:11:20 PM
Overall Posts Rated:
1616
Polako sinovac prvo skoci pa reci hop... 48 minuta traje mnogo duze u basketu mozda se i tebi neko povredi...

This Post:
00
269614.190 in reply to 269614.189
Date: 7/12/2015 1:52:56 PM
Overall Posts Rated:
5757
Pa nisi valjda toliki srecnik da se dve utakmice zaredom tvom protivniku povrede 2 kljucna igraca
Kako god ko dobije u sl mecu sigran je clan nase liga bar jos jednu sezonu.tako da znam da ces uloziti sve da bi pobedio.Ne brini i ja cu

This Post:
22
269614.191 in reply to 269614.190
Date: 7/13/2015 9:35:35 AM
Overall Posts Rated:
353353
Sveti Vid obezbedio drugo mesto pred plej-of trku, Gomeljski zadovoljan

SEZONA SE VEĆ SADA ČINI USPEŠNA

Prošle sezone se Sveti Vid po prvi put u dugom nizu godina nije našao u plej ofu, što je mnoge navijače zabolelo. Jednostavno njihovi ljubimci su ih navikli na uspehe i bilo je teško prihvatiti činjenicu da se sezona zrtvuje zarad finansijskih interesa. Iz ove perspektive gledano potez je takav sasvim opravdan. Sveti Vid je nepunu sezonu kasnije ponovo na stazama stare slave.

Menadzer Gomeljski smatra da je ova sezona odskočna daska za razvoj kluba koji bi trebalo da dođe u naredne dve sezone: "Naš cilj je ove godine bio završna finansijska stabilizacija i zaokruzivanje trenaznog ciklusa, uz sto bolji rezultatski bilans. Uspeli smo da ostvarimo oba cilja vec sada na dva kola pre kraja regularnog dela. Probijena je gornja granica provizornog finansisjkog proracuna. Svi mladi igraci zavrsavaju svoje trening programe. Ostvareno je drugo mesto u konferenciji koje je sa ovim budzetom čak i i iznad očekivanja i pruza šansu za dodatnu zaradu u plej ofu.

Kuda ići dalje, gde vidite Sveti Vid naredne sezone: "Naredne sezone očekujemo dalje jačanje igračkog kadra. Doveščemo minimalno još dva nova igrača na deficitarnim pozicijama. U zavisnosti od drafta opredelićemo se za trening strategiju, njenu opravdanost uopšte i u slučaju pozitivnog rešenja za vrstu treninga. Očekujemo dodatni priliv novca od sponzora i karata kao logičnu posledicu svega toga."

Pričate uglavnom o novcu gde su tu sportski rezultati? "Rezultati neće moći da izostanu ako budemo nastavili putem koji smo zacrtali. Ove sezone postoje dva kluba sa kojima ne mozemo da se nosimo na takmicarskom planu, koji su već viđeni za veliko finale. Sa svima ostalima smo konkurentni. Pa čak i pored toga mi smo jedina ekipa koja je pobedila PO Knights ove godine. Mislim da mozemo do finala konferencije. Prethodno moramo da pobedimo So Giants, sa kojima igramo i sutra u gostima. Tu ćemo videti gde smo otprilike u odnosu na njih i šta u kasnijem plejof duelu mozemo da očekujemo. Oni forsiraju domaće igrače i imaju nekoliko izvanrednih pojedinaca. Ako prođemo dalje, u finalu konferencije će već biti teško, skupo plaćena veteranska ekipa Hajlendersa daleko je jača. Međutim, mi ćemo odigrati na maksimalnom nivou pa šta bude."

Za kraj dajte nam i vašu prognozu već pominjanog velikog finala, koga mozemo očekivati na tronu ove sezone: "Ne volim da prognoziram nekoliko koraka unapred. Treba sačekati da do finala dođe. Loša forma, povrede, nedostatak sreće, sve to moze da dovede do iznenađenja. Ako sve bude kao što se očekuje, moze se reći da PO Knights ima veliku prednost domaćeg terena. Sa druge strane, Hajlenders je doveo neke igrače u poslednje vreme koji mogu sami da naprave razliku. Biće neizvesno. Blagu prednost dajem Knights-ima."

Last edited by Gomeljski at 7/13/2015 9:38:09 AM

This Post:
00
269614.192 in reply to 269614.190
Date: 7/14/2015 1:48:23 PM
Overall Posts Rated:
1616
Pa nisi valjda toliki srecnik da se dve utakmice zaredom tvom protivniku povrede 2 kljucna igraca :)
Kako god ko dobije u sl mecu sigran je clan nase liga bar jos jednu sezonu.tako da znam da ces uloziti sve da bi pobedio.Ne brini i ja cu :D

Neznam dal sam ti reko da prvo treba da skocis pa kazes hop i oslabljen sam te dobio a tek da sam bio kompletan pocistio bi te bez ne izvesnosti :) mislim da si ipak previse ocekivao jer su ekipe od 3 do 6 pozicije prilicno izjednacene i domaci teren donosi u 99% prevagu ... u svakom slucaju ti zelim da izbegnes play out i odes u play off jer si to zasluzio igrama u sezoni a ja sam moj primarni cilj za ovu sezonu ispunio

Last edited by Paparesta at 7/14/2015 1:57:07 PM

This Post:
00
269614.193 in reply to 269614.192
Date: 7/14/2015 2:56:13 PM
Overall Posts Rated:
5757
Cestitke na pobedi svaka cast.Pretpostavljao sam da ces da igram mec sezone jer bi sledeci mec jako tesko dobio zbog jakog protivnika, ali ja nisam smeo da rizikujem.Domaci teren i veci nivo zalaganja su svakako rezultirali time da ovo bude solidna pobeda.Da ovaj nije bio povredjen ovo vcrs bi bio debakl .Cestitke na ovom uspehu na kraju si ipak ispunio moja ocekivanja za ovu sezonu.

Ja moram sada da da se spremim za mec sa jagurima koji su me lepo pocistili prosli put.Videcemo sta ce na kraju da bude

MOgli bi svi da se ugledaju na KK sveti vid i njegov poslednji post.Zapravo trebali bi svi tako da zapocenmo sezonu sa ,,izjavom" kakvi su planovi za klub sl godine i da na kraju svako napravi rekapitulaciju i da vidimo ko je kakav prognozer

Advertisement