BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 51 - Το νέο αίμα

Σεζόν 51 - Το νέο αίμα

Set priority
Show messages by
From: Aimar 21

This Post:
00
306308.185 in reply to 306308.183
Date: 11/10/2020 6:16:42 PM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13781378
https://www.youtube.com/watch?v=vApxQdoa5RY

Συμφωνώ, είναι η νίκη που του δίνει το πλεονέκτημα. Βέβαια Βαλένθια και Θρύλος κάνουν πανομοιότυπες χρονιές, πληρώνοντας ουσιαστικά την ανανέωσή τους και το κοντό ρόστερ τους. Δεν μπορεί να προσάψει κανείς κάτι στην συμπαθητική ομάδα (εκτός από αυτή την εβδομάδα :P ) του Αετού για την επιλογή να καθαρίσει την... μπουγάδα με τον Στέλιο για να αφοσιωθεί στο Κύπελλο. Απλά κακή συγκυρία. Ποιος !@#$%^&*() τραυμάτισε τον Μέθα;

Πάντως έπρεπε να είχαμε πληροφορηθεί για την ανταλλαγή νίκης-ρακής ώστε να βγάλουμε κανά γυμναστήριο ή καμία μεταγραφή πριν τα πλέι άουτ.

Υγ. Το ντεμπούτο του με τη φανέλα των "νυχτερίδων" έκανε ο έμπειρος σέντερ Πρινέας ο οποίος ήρθε για να προσδώσει δύναμη στη ρακέτα.

Υγ. 2. Στα παιχνίδια με τον Τρομοκράτη πέφτει... ξύλο, αλλά ο λόγος που βγήκε ο "Μπυροκοιλιάς" ήταν επειδή τα είχε πιεί παραπάνω το προηγούμενο βράδυ και ήταν ζάντα.

Last edited by Aimar 21 at 11/10/2020 6:20:13 PM

This Post:
11
306308.186 in reply to 306308.185
Date: 11/11/2020 2:58:38 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Κρίμα ρε Νίκο, στις λεπτομέρειες χάθηκε η πρόκριση. Είναι σκληρό όταν χάνεις έτσι σε νοκ άουτ αγώνα πόσο μάλλον του Β3.

This Post:
33
306308.188 in reply to 306308.187
Date: 11/12/2020 5:13:30 PM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13781378
LakeRess 50,00

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους στους "4" του Κυπέλλου θα βρεθούν οι LakeRess. Μεγάλη επιτυχία για μία ομάδα ΙΙ. κατηγορίας. Είχε την πιο βατή δυνατή κλήρωση, ωστόσο οι book πιστεύουν ότι το παραμύθι θα σταματήσει κάπου εδώ με μία ήττα της τάξεως των 15-20 από τα Μετέωρα. Εξ ου και η απόδοση.

Μετεωρα B.C. 4,00

Μετά από τρεις σεζόν έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν σε τελικό Κυπέλλου τα Μετεωρα B.C. Η κληρωτίδα τους χαμογέλασε και είναι το μεγάλο φαβορί για να τα καταφέρουν. Ωστόσο, οι book πιστεύουν ότι θα χρειαστούν την προσθήκη ενός ψηλού για να κοντραριστούν στα ίσια με τον νικητή του ζευγαριού Supernova Elites - terastiousp.

terastiousp 1,90

Μεγάλη νίκη-πρόκριση πήρε ο Ηλίας απέναντι στον Αετό. Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι, πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε ο τραυματισμός του Ισπανού, Μέθα, ο οποίος έμελλε να αποδεχτεί κομβικής σημασίας σε συνδυασμό με το όσο καλός παίκτης κι εάν είναι ο Λικουριότης έχει το κακό... χούι να παίζει ξύλο. Οι terastiousp έχουν τη δυνατότητα να υπερασπιστούν τον τίτλο τους κι εάν τα καταφέρουν στον ημιτελικό, ο τελικός - θεωρητικά πάντα - αναμένεται να είναι πιο εύκολος.

Supernova Elites 1,90

Καιρός ήταν να συναντήσει και μία ομάδα Α1 ο Kung Flu, γιατί μέχρι τώρα ο δρόμος για τον ημιτελικό του Κυπέλλου ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα. Απέναντί του οι τεράστιοι του Ηλία, σ' ένα παιχνίδι καθαρό 50-50. Ίσως 51-49 λόγω εμπειρίας στους τυπικά γηπεδούχους. Και για τους δύο είναι μακράν ο πιο εύκολος δρόμος για τίτλο, αφού στο πρωτάθλημα θα χρειαστούν πολλά break...

This Post:
22
306308.189 in reply to 306308.188
Date: 11/12/2020 5:31:28 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Και για τους δύο είναι μακράν ο πιο εύκολος δρόμος για τίτλο, αφού στο πρωτάθλημα θα χρειαστούν πολλά break...

Εγώ έτυχα και με δύο ομάδες Α1 μέχρι τώρα άρα δεν το λες και πολύ εύκολο. 😂

Πολύ σημαντικός ο τραυματισμός του Μέσα που άφησε χωρίς αλλαγή την φροντ λαιν του Αετού. Αυτό μου έδωσε αυτόματα ένα μεγάλο πλεονέκτημα αφού ο Λυκουργιωτης κάνει πάρα πολλά φάουλ και θα ήταν σχεδόν απίθανο να βγάλει ένα παιχνίδι ημιτελικού με 48 λεπτά χωρίς αποβολή.

Η ομάδα σίγουρα δεν είναι στα καλύτερά της. Ο Μαζολίνι σχεδίαζα να μην βγάλει την χρονιά εδώ και μετά σειρά θα είχε ο Μπαλατοβ. Τελικά δεν έφυγε κανένας μέχρι που φτάσαμε στους 8 που ήμουν πολύ τυχερός με τον τραυματισμό του Αετού. Τώρα έχω ακόμα έναν εξαιρετικό αντίπαλο μπροστά μου.

@karapatsakidis

Συγχαρητήρια για την πορεία σου φέτος. Αν μου έλεγαν να επιλέξω αυτόν που θέλω περισσότερο για πρωταθλητή φέτος θα ήσουν εσύ. Έχεις σταθερά ανοδική πορεία κάνοντας σοβαρό πρωταθλητισμό εδώ και 4 σεζόν. Δεύτερη φορά είσαι άτυχος με τραυματία απέναντι μου. Ίσως η 3η να είναι η φαρμακερή για μένα. Μην το βάζεις κάτω.
Το πραγματικό πρωτάθλημα αρχίζει στα πλέι οφ!

This Post:
00
306308.190 in reply to 306308.189
Date: 11/13/2020 4:41:27 AM
Aetos Anogeion B.C.
A1
Overall Posts Rated:
428428
Second Team:
Aetos Anogeion Int.
@karapatsakidis

Συγχαρητήρια για την πορεία σου φέτος. Αν μου έλεγαν να επιλέξω αυτόν που θέλω περισσότερο για πρωταθλητή φέτος θα ήσουν εσύ. Έχεις σταθερά ανοδική πορεία κάνοντας σοβαρό πρωταθλητισμό εδώ και 4 σεζόν. Δεύτερη φορά είσαι άτυχος με τραυματία απέναντι μου. Ίσως η 3η να είναι η φαρμακερή για μένα. Μην το βάζεις κάτω.
Το πραγματικό πρωτάθλημα αρχίζει στα πλέι οφ!

Ευχαριστώ φίλε! Όντως ήταν η 2η φορά με τραυματία αλλά τουλάχιστον αυτή τη φορά είχαμε παιχνίδι!

Είναι αλήθεια ότι ο Μέθα κλείνει και τακτικές τρύπες και καταστασεις φάουλ / υπομονετικές στο Σέντερ κλπ.
Και πάλι βέβαια πίστεψα ότι θα αντέξει λίγο παραπάνω χαχα. Εξ άλλου στο περσινό μας αγώνα στο κύπελο δεν βγήκε κανείς με φάουλ με χειρότερες αντοχές και ίδια συστήματα. Αλλά και έτσι ακόμη, πίστευα ότι αν δούλευαν οι οδηγείες και κατέβαινε ο Λαου 5, ο Gabriel 4 (να μαρκάρει τον Ισπανό σου που το είχα φανταστεί οτι θα παιξει 4) και Πελλέ 2-3 πάλι θα το κατάφερνα. Ή έστω 3η αλλαγή απ ευθείας ο Gabriel στο 5. Δυστυχώς ο coach με εντολές BB-Marin έβαζε τον Πελλέ και τον Κολοκιθόπουλο Σέντερ.

Ίσως δεν έπρεπε να το αφήσω στην ελπίδα ότι το παιχνίδι θα κάνει ότι του λες και να βάλω κάποιον απ τους SF αλλαγή 1 εως 5 αλλά αν δεν εβγαινε κανεις με φαουλ δε θα επαιζε τα λεπτα που θα επρεπε και θα έσκαγα χαχα.

Προχωράμε!

This Post:
11
306308.191 in reply to 306308.190
Date: 11/13/2020 6:49:09 AM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Εξ άλλου στο περσινό μας αγώνα στο κύπελο δεν βγήκε κανείς με φάουλ με χειρότερες αντοχές και ίδια συστήματα.

Ναι ισχυει αυτο που λες, αλλα ειχε φτασει στα 5 φαουλ και τα τελευταια 6 λεπτα που ειχε ξεφυγει το σκορ δεν επαιζαν αλλο οι βασικοι μου. Σιγουρα δεν περιμενα να βγει χθες τοσο νωρις και με τετοια στατιστικη αλλα πονταρα στην αποβολη! Μετα θα ειχες μολις 5 παικτες για να βγαλουν το υπολοιπο παιχνιδι.

Δυστυχώς ο coach με εντολές BB-Marin έβαζε τον Πελλέ και τον Κολοκιθόπουλο Σέντερ.

Ίσως δεν έπρεπε να το αφήσω στην ελπίδα ότι το παιχνίδι θα κάνει ότι του λες και να βάλω κάποιον απ τους SF αλλαγή 1 εως 5 αλλά αν δεν εβγαινε κανεις με φαουλ δε θα επαιζε τα λεπτα που θα επρεπε και θα έσκαγα χαχα.

Το προσεξα. Αν καταλαβα καλα ειχες δηλωμενες μονο ρεζερβες στο 4-5;

Κολλαει η μηχανη σε τετοιες καταστασεις δυστυχως. Ησουν ατυχος με τον τραυματισμο οτι και να πουμε. Ελπιζω να στο γυρισει στα πλει οφ!

This Post:
00
306308.192 in reply to 306308.191
Date: 11/13/2020 11:45:59 AM
Aetos Anogeion B.C.
A1
Overall Posts Rated:
428428
Second Team:
Aetos Anogeion Int.
Το προσεξα. Αν καταλαβα καλα ειχες δηλωμενες μονο ρεζερβες στο 4-5;

Κολλαει η μηχανη σε τετοιες καταστασεις δυστυχως. Ησουν ατυχος με τον τραυματισμο οτι και να πουμε. Ελπιζω να στο γυρισει στα πλει οφ!

Αλλαγή-Ρεζέρβα τον Gabriel 4
Αλλαγή τον Λαου στο 5 και Ρεζερβα Gabriel.

Σπάνια πιανει η αλήθεια ειναι αλλα το πίστεψα χαχα.

Καλή επιτυχία σε όσους έμειναν στο κύπελλο! Ο τραυματίας του σουπερνόβα γύρισε και έπαιξε τα λεπτά του χτες οπότε είστε έτοιμοι για άλλο ένα ωραίο derby.

This Post:
00
306308.193 in reply to 306308.192
Date: 11/14/2020 3:33:51 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Aσχέτως με το τι γράφεται εμείς θέλαμε να συναντήσουμε τον Αετό στο κύπελλο!

Δυστυχώς ένα στραβοπάτημα/ατυχία σε παιχνίδι νοκ άουτ κ γεια σας! Καταλυτικός ο τραυματισμός κ σε συνδυασμό με τον καρατέκα τον Likourioti ήρθε το μοιραίο για τους Supernova που δεν θα πανε τα πράγματα όπως τα σχεδίαζαν....

προχωράμε.... :-P

Advertisement