Omezení nákupů a prodejů ne, to je nesmysl, existují drafty (nějak noví hráči do hry vstupovat musí) a co pak s hráči z nich, je vyhazovat? Kromě toho by to poškodilo nově založené týmy a vůbec všechny týmy, které by si nestačily uzpůsobit kádr před případnou změnou. Špatná výkonnost po přestupu se mi taky moc nelíbí v podstatě z důvodů, co už jsem uvedl, plus například potřeba reagovat na zranění apod.
Jedna věc, co jsi nakousl se mi líbí, ale proč na to jít tak složitě - co třeba, že by hráč nemohl hrát v soutěžním zápase (přáteláky a případně i PL klidně; přáteláky kvůli tréninku a nákupům hráčů kvůli minutám v nich) dokud neproběhne pondělní ekonomický update tj. nedostane ve svém novém týmu plat? K tomu přidat, že hráč, který je na trhu*, nemůže hrát za svůj tým - případně to omezit jen na hráče hrající v týmu méně než x dní. Jistě by to šlo nastavit itak, že jen takový, který je bidnut, ale pak by někdo riskoval a byla by loterie, kdo v zápase na kolik minuit nastoupí - a ovlivňovalo by to tak výsledky. Deadline dražby si člověk přibližně spočítá, (náhodný) příhoz ne, navíc by tím mohli nějací podvodní mulťáci teoreticky i škodit.
* tady bych to kvůli bugům a časovým posunům upravil, aby se nestávlo, že posunutí zápasu ovlivní způsobilost hráče nastoupit k zápasu; buď, že nesmí hrát žádný, co by lv den zápasu na trhu, nebo třeba ten, co byl 6 a méně hodin před začátekm zápasu na trhu