BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Reprezentacija (Sezona 7)

Reprezentacija (Sezona 7) (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
61229.183 in reply to 61229.181
Date: 12/31/2008 9:09:53 AM
Overall Posts Rated:
88
HEHEH care :)
ovaj domaci koncentrat za bekove

This Post:
00
61229.184 in reply to 61229.182
Date: 12/31/2008 9:13:05 AM
Overall Posts Rated:
1616
Evo jos jedan konkretan predlog za selektora, u vezi potencijalnih reprezentativaca:

Ako moze da se negde postave neki okvirni trazeni (minimalni) skilovi da bi igrac bio U21 ili seniroski reprezentativac. Mi iz nizih liga u principu nemamo predstavu sta se to trazi na tom nivou, jedini reper nam je plata.
A i bice vama lakse da ne dobijate gomile neupotrebljivih predloga.

This Post:
00
61229.185 in reply to 61229.182
Date: 12/31/2008 9:14:07 AM
Overall Posts Rated:
88
Ja cu lako za petak sad, ali sledeci petak zajebato bato.
Jbg prvenstvo protiv dumbe pa jos 2 kup tekme (utorak i cetvrtak ako prodjem). Mnogo tekmi za 1 nedelju.

Last edited by no Frks at 12/31/2008 9:14:27 AM

This Post:
00
61229.186 in reply to 61229.179
Date: 12/31/2008 9:18:12 AM
Overall Posts Rated:
122122
Ajoooj, udavismo ga bre svi ...
Evo vam moj plan:
1) KUpim trenera 6
2) Treniram ovog jednog PG/SG/SF (jebem li ga sta ce da ispadne jer je svud podjednak)
3) Jednom nedeljno cu da saljem skillove superstaru i da pisem sta planiram da treniram u narednim nedeljama ...

Fair play!!!
This Post:
00
61229.187 in reply to 61229.186
Date: 12/31/2008 9:20:43 AM
Overall Posts Rated:
122122
E da, ako treba da se aktiviram da trazim potencijalne reprezentativce hocu i to ... samo sto bas i nisam imao u timu neke extra jake igrace da bih imao iskustva da prepoznajem takve ... ali sa mladjim, perspektivnim tu bih jos i mogao da pomognem !

Fair play!!!
From: Jabus
This Post:
00
61229.188 in reply to 61229.186
Date: 12/31/2008 9:26:49 AM
Overall Posts Rated:
9393
au, koliko spama... jedva ishchitah ovih 40 postova... i cela ova pricha zato shto smo izgubili od bosanaca... a ko je pa ochekivao neshto drugo?

mislim, dva meseca pikam bb, pa i da pikam i manje, uvideo bih prostu stavku, gledajuci samo, laichki, plate reprezentativaca: repka sastavljena od dobrih centara, krilnog centra i pleja, a koja trazi bolji plasman od 3. mesta u prvoj rundi... a bekovi i krila, do 25k plata i to je to... pa svaka ozbiljna reprezentacija, koja trazi drugi krug ima za svaku poziciju ozbiljne igrache... mi smo jedino konkretni na centrima, ali koja reprezentacija tu nije konkretna? uostalom, pogledajte reprezentaciju bosne - realno, samo kad se plate vide, imaju bolju reprezentaciju od nas...

shto se tiche predloga oko skautovanja, ja bih tu mogao pomoci... mogu da pokrijem nekih 30ak divizija 4. lige, da pregledam potencijale, pa da preporuchim superstaru... ali pre svega, trebaju nam dobra krila i bekovi, jer bez toga, mozemo svi da skautujemo koliko god zelimo

This Post:
00
61229.189 in reply to 61229.182
Date: 12/31/2008 9:49:56 AM
Overall Posts Rated:
5757
Iako imam jaku zelju da ti odgovorim na sve ovo, ostacu nem.
I neka ostane na ovome da je tvoja zadnja i da si upravu.

This Post:
00
61229.190 in reply to 61229.189
Date: 12/31/2008 11:08:40 AM
Overall Posts Rated:
178178
Iako imam jaku zelju da ti odgovorim na sve ovo, ostacu nem.
I neka ostane na ovome da je tvoja zadnja i da si upravu.

Postujem SVAKU tvoju odluku i nije stvar u tome cija je zadnja i ko je u pravu.

Samo me zanima sta od onoga sto sam napisao nije bilo poznato ili dogovorano sto puta ranije?

Ajde da uradimo kako sam predlozio....da napravimo jednostavan test...da vidimo na sta ce liciti GS igraca iz repke u petak!

To ce nam biti jasan pokazatelj situacije.

Ako ih ne bude bar 8-9 proficient onda da se ne zaludjujemo sa nekim ambicioznim planovima i da ne tipkamo bez veze.

Jedini proficient je Crncevic otkada mu je vlasnik banovan zbog varanja...

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
61229.191 in reply to 61229.190
Date: 12/31/2008 11:16:10 AM
Overall Posts Rated:
5757
uh, bre

mislim da trenutno nije bitno da li igrac ima proficient ili inept, ti trenutno imas veci problem, naci igrace koji ce PO SKILOVIMA da pariraju igracima u drugim reprezentacijama. Ovo mislim za pozicije SG i SF. A posle toga moze da se prica o GS.

necu vise.......

Evo ovom prilikom i bas na ovoj temi,

SVIMA SVE NAJBOLJE U NOVOJ 2009,

A TEBI DA BUDES MALO FLEKSIBILNIJI I DA MALO VISE SELEKTORSKI REAGUJES NA KRITIKE. :) AJDE SVE NAJBOLJE!!!

This Post:
00
61229.192 in reply to 61229.189
Date: 12/31/2008 11:18:54 AM
Overall Posts Rated:
5151
Nisam stigao ranije da se oglasim po ovom pitanju, izvinucete blizi se nova godina a dedamraz i njegovi najblizi saradnici tada imaju mnogo posla. ;)

Evo imam nekoliko stvari da kazem.
Posebno
- Samuraju
-Selektoru
-Kramazovu

A onda bih voleo da paznju obrate i ostali posebno Dumba i Ranko

Ovaj moj post izazvan je Kraramazovljevim postom o Radonji inace sam bas mislio da se ne mesam.
OK je da Radonja vise ne igra u repki, to je je mudra i zrela odluka (za nekog ko je sesti osnovne)
Tako ces odlicno da podrzis kolegu samuraja, a to je valjda najvaznije?

Drugo samuraj, ako si pretendovao na mesto selektora, sa ovom pljuvacinom i ovakvim stavom daleko si se udaljio od toga. Postuj druge (cak i ako grese) da bi bio postovan. Previse losih reci i poteza koji pokazuju koliko ti je stalo do repke i govore nam da ti je stalo samo do tvog licnog misljenja.
Prave reci za buduceg selektora su, idemo ovako... ajde da probamno onako... bice bolje.... A ti pogledaj svoj prvi post kako je sve pocelo.

A sada Samuraj profesionalno, posto smo svi videli tvog centra na prodaji.....
Mislis li da reprezentativni Centar treba da ima atrocious dodavanje?
Pa sta ce on kada primi loptu a nije u poziciji za sut? Da se rasplace?
I ti sada delis savete? I ti se razumes u taktiku? I ti ces da nam budes selektor? Daaaaaj bre....

Bile, sta da ti kazem, profesionalno moju podrsku imas, dobro radis posao u datim okolnostima. Jos kada se uzme kakve provokacije moras da trpis.....
ipak ne mislim da je komunikacijski kod na mestu. Na neke stvari treba odgovoriti, ali ne nuzno na ovakav nacin. I ne uvek. Umesto da diskutujemo o taktici, mi ovde gledamo vasu prepisku koja je uzgredbudireceno - grozna. I nikako ne doprinosi reprezentaciji - naprotiv.

A sada ostali, bas me zanima ko je spreman da podredi tim profitu repke. ja naravno jesam jer mi to donosi jedan interesantniji nivo igre.
Trudim se da treniram SF jer mi je to najveci izazov.

Koliko smo spremni da se zrtvujemo (kada su timovi u pitanju) uz naravno tradicionalnu srpsku pamet, toliko nam je jaka repka, inaravno iako sam rekao sve sto mislim PODVLACIM igra mi je super i kada je u pitanju repka saradjivao bi sa sima... pa cak i sa Caramazovom i Samurajem ;) A ova dvojica neka to shvate kao sugestiju

This Post:
00
61229.193 in reply to 61229.190
Date: 12/31/2008 11:23:35 AM
Noipmahc
II.1
Overall Posts Rated:
221221
Što se tiče mlade reprezentacije, detaljan skauting obavljen na početku prve sezone uz pomoć drugih menadžera koji su uzeli aktivno ičešće u radu U21.
Pred ovu sezonu imao sam mogućnost (zbog reseta entuijazma) da sam pogledam skilove svih potencijalnih reprezentativaca ( tu spadaju i igrači od 18 godina), i sve kandidate sam popisao, izvršio selekciju i pratim njihov razvoj bilo da su u ekipi ili ne.
Na svake 2-3 nedelje stupa u kontakt sa njihovim menadžerima.
Što se tiče taktika za utakmice tu se konsultujem svake nedelje sa 5-6 menadžera koji prate rad od samog početka. U ovom trenutku pošto imamo 3-4 lakše utakmice ne konsultujem se, ali kada počnu teže i važnije utakmice potražiću savet u svakom slučaju.

OVO JE ODGOVOR NA PITANJE POJEDINIH MENADŽERA U PREDHODNIM POSTOVIMA.

Mrzime da pišem nešto detaljnije, a i ovo je mnogo.
Ako ima neko pitanje slobno može da me kontaktira mail kao i do sada.

POZZ SVIMA I SREĆNI BOŽIĆNI I NOVOGODIŠNJI PRAZNICI

Advertisement