Ako si toliko upucen u kvalitet repke, prosvetli nas molim te i reci shta su to GM i Struchni Shtab loshe uradili u proteklih 2 sezone? A shto se tiche tvojih kvaliteta kao menadzhera, dovljno govori podatak da od 7. sezone igrash i uspeo si da stignesh tek do III lige, tako da mislim da nemash prava da nekome da kazhesh da je losh GM i da repku vodi losha ekipa.
ma covece sta ti je. i to je veliki uspeh u konkurenciji botova u IV ligi :)))))
I šta i ti si tu od sezone 4 i misliš da je neki uspeh što si u drugoj ligi.Znam da si htio da odustaneš od igre i sve to,ali nemoj mene da vređaš.U drugu ligu sada idu mnogo jake ekipe koje su timove gradile duže od mene.Možeš li mi u roku od mesec dana pronaći 10 menadžera koji igraju koliko i ja,a u drugoj su ligi.A ni u četvrtim ligama nema više botova bar nema u onoj iz koje ja dolazim
Pogrešno adresirano trebalo je biti upućeno za mixa izvinjavam se
Evo ja, poceli smo da igramo u isto vreme, al to je skroz nebitno, spamujete temu vec duze vreme, sustina je da su mnogi u raspravi sa GM-om, a ne sa selektorom reprezentacije, i iz tog razloga hoce da izglasaju nekog drogog, ljudi to su dva lika tj. tri, jedan je selektor repke, drugi GM (sa kojim vi imate problem, i necete moci da ga promenite), a treci vodi Dorcol Pistonse, tako da ne mozete da kazete da reprezentacija nema uspeha sa ovakvim nacinom vodjenja, ja podrzavam vodjenje reprezentacije, a i dalje sam za nacin da pobednik prve lige bude automatski selektor, ako to on ne zeli onda da to bude pobednik kupa, i tako svake sezone, po meni je to najrealnie! PoZz i srecno svim kandidatima na izborima...