replika:
onliko koliko sam ja radio i koliko sam upoznat sa radom vezano u prethodnom periodu (4 i po sezone sam skaut, mada poslednja sezona i po neshto slabije), mislim da tvoja kritika nema bash osnova, a vezano za rad ljudi u prethodnom mandatu...
evo, bash konkretno vezano za igrache koji sad imaju 19 godina, a proshle sezone su imali 18 (dakle, svezi draftovani proshle sezone)... 5 dana puta 15 sati dnevno, nakon samog drafta sam jurio perpsektivnog pleja, 18 god, potencijal 9+ i bio spreman da istresem i 3 miliona za njega... naravno, odgovori su bili "ma joooook, hocu ja da ga treniram, pun trening naravno"... nakon toga, kad sam konachno ispizdeo, bio sam primoran da kupim mladog pleja iz komshiluka i odradim do sada sa njim ono shto sam hteo sa nekim nashem plejmejkerom... usput, naravno, svima onima koji su me odbili za kupovinu, poslao sam savete za treninge (shto da ne, bolje da ih taj neko trenira kako valja)... i shta je posledica toga? 90% njih nije odradilo ni 1% onoga shto im je recheno i shto su obecali da rade!
to vidim na osnovu nekih rezultata vezanih za plejeve i bekove za koje sam dobio zaduzenja u ovom novom mandatu... u nekim situacijama, bolje da sam otishao u koshutnjachku shumu, rekao balvanu, pre bi me balvan saslushao za savet...
dakle, nema potrebe da preterujesh... sadashnji struchni shtab, a i prethodni, su potpuno isti - rade aktivno, trude se i dostupni su... ostaje i dalje veliki problem komunikacija sa vlasnicima igracha, ali to ne zavisi od ljudi koji vode reprezentaciju...