BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 (XII)

U21 (XII) (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Jabus

This Post:
00
138124.184 in reply to 138124.182
Date: 4/11/2010 7:16:19 PM
Overall Posts Rated:
9393
to je bila i moja zamisao, popaj (chak sam nekima govorio da se raspitaju oko njega u vezi treninga krila, kad su mi slali poruke)... ja oko krila ne mogu da pomognem, jer ih nikada nisam trenirao, pa nemam nikakva iskustva sa tim... bekove sam najvishe trenirao, ali to vec radi superstar, a sumnjam da tu ima boljeg od njega u bb srbiji... mogu da pomognem oko plejmejkera, jer njih treniram vec sezonu i po, a i imao sam kontakte sa dva trenera koji su trenirali plejeve

This Post:
00
138124.185 in reply to 138124.182
Date: 4/11/2010 7:35:28 PM
Overall Posts Rated:
122122
hvala na sugestiji. u principu najteže je napraviti krilo zato ih i imamo malo. svaki trener će imati svoja zaduženja i ja mislim da će se maksimalno truditi. prva moja ideja je bila da popaj bude trener za krila, ali on je lepo rekao da bi više voleo da to radi neko drugi. on je već LA i ima dovoljno obaveza. složio sam se sa tim. mislim da je bolje da se uključe malo neki novi ljudi u radu repke. treba pružiti šansu i drugima da osete rad oko repke.
kad kompletiram sve trenere, objaviću njihova imena...
Ko god da je meni poslao poruku do sada nije ostao bez odgovora. Ne bih da pominjem da se nisam ja naucen rodio nego da sam svako malo cimao prethodnog selektora kad mi je trebao savet sta dalje da treniram (sad ce Flavijus da kaze da je to bilo 3 puta dnavno pa je pored selektorskog posla morao i meni da bude psihoterapeut kad uletim u bunilo oko toga sta je bolje da treniram te nedelje )

Fair play!!!
From: kotoor

This Post:
00
138124.186 in reply to 138124.184
Date: 4/11/2010 8:16:06 PM
Overall Posts Rated:
500500
pomozi superstaru oko plejmejkera i bekova od 19 godina. čujte se i podelite posao...

From: Trbazzi

This Post:
00
138124.187 in reply to 138124.186
Date: 4/14/2010 9:18:07 AM
Overall Posts Rated:
309309
Evo da iznesem javnosti podatak da se bavim pracenjem nasih centarskih nada ( c + pf ) od 19 god.. Sutra posle treninga cu izneti statisticke podatke mog petodnevnog rada.. Sve u svemu, ima svakakvih menadzera.. :p

From: Lazar!
This Post:
00
138124.188 in reply to 138124.187
Date: 4/14/2010 9:41:35 AM
Overall Posts Rated:
33
Evo da iznesem javnosti podatak da se bavim pracenjem nasih centarskih nada ( c + pf ) od 19 god.. Sutra posle treninga cu izneti statisticke podatke mog petodnevnog rada.. Sve u svemu, ima svakakvih menadzera.. :p

A ja da iznesem javnost u hodnik...xDD
Salim se, ja sam od danas zaduzan za pracenje i usmeravanje na pravi put nasih bekova(20 godina)!I statisticke podate mog rada cu izneti naknadno.

From: veseljak

This Post:
00
138124.189 in reply to 138124.188
Date: 4/14/2010 10:02:29 AM
Overall Posts Rated:
113113
e ako ces mi ti voditi trening da odma odem da se bacim u dunav sa duge... prijem nema senfa na koti 43

From: Lazar!

This Post:
00
138124.190 in reply to 138124.189
Date: 4/14/2010 10:07:58 AM
Overall Posts Rated:
33
Zasto???:)
Pa ja se time bavim vec tri sezone...Mislim da znam svaku caku oko bekova.I moze se reci postigao sam najveci uspeh u BB Srbiji po tome!Mislim za vreme kojeg sam trenirao igraca, koliko sam novca zaradio!Uvek ide 2-3 M za sezonu po igracu!A takvih je bilo bar 10...Da li si to uspeo bar jednom???

This Post:
00
138124.191 in reply to 138124.189
Date: 4/14/2010 10:31:16 AM
Overall Posts Rated:
178178
e ako ces mi ti voditi trening da odma odem da se bacim u dunav sa duge... prijem nema senfa na koti 43

"A lepo mi je govorio onaj Babo GM-43!" ;)

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
From: Trbazzi
This Post:
00
138124.192 in reply to 138124.191
Date: 4/14/2010 10:59:22 AM
Overall Posts Rated:
309309
Ajde da ja odmah referisem, da znaju ljudi na cemu su.. Lako cemo dopuniti izvestaj sutra..

Ukupno ima 68 igraca koje pratim an te dve pozicije.. Od toga realno vise od pola vec sada dosta zaostaje i realno nema sanse za reprezentaciju, ali se bar trening moze korigovati, i donekle pomoci vlasnicima, sto i jeste neki od sekundarnih ciljeva ovog pracenja..
Na adresu 68 vlasnika tih igraca je stigla jedna edukativna poruka, sto bi Likchina rekao, i mogu reci da je 4 dana nakon slanja na istu odgovorilo 52 menadzera.. Sto je dosta.. Za sada.. Vecina domacih menadzera je odgovorila sto je za pohvalu.. :D
A sad, sto se tice tog odgovora, tu ima svasta.. Idemo po potencijalu:

Potencijal 10 na ove dve pozicije ima 6 igraca. Od toga nijedan nije kalibar za reprezentaciju za sada, ali moze to da se okrene.. Do sada nijedan nije treniran na jednoj poziciji .. Svi su dobili edukativne poruke..
1 vlasnik mi nije odgovorio, jedan je prebacio svog igraca na krilo, 2 su novi pa nisu znali, a dva su igraca trenirana ofrlje na dve pozcije.. Svi su me saslusali i shvatili su da treba da predju na trening jedne pozicije.. U procesu sam objasnjavanja sta i kako.. Nadam se da ce do sledeceg petka sve da bude kako treba i da ce biti izvedeni na pravi put..

Potencijal 9 ima isto 6 igraca.. Tu je situacija malo bolja, neki su pohvatali neke stvari i za sada ide dobro.. 3 igraca su i pre ovoga trenirala na jednoj poziciji, sada uz par saveta ima to da bude lepo, od dvojice menadzera koje drze nase klince u belom svetu se ocekuje odgovor, a poslednji menadzer u nizu se izvodi na pravi put..

Potencijal 8.. 13 igraca.. Ovde ima par bisera.. Ima jedan koji je veci potencijal od Kristijana Grubora, ne bih da imenujem sada, da se moj pulen ne smori.. Pored njega jos dva igraca odudaraju od mase, ali ima tu jos momaka koji obecavaju..

Potencijal 7 i manji.. Tu je ostala ekipica.. Tu isto ima oko 10-ak igraca koji su iznad 10 k plate i cije menadzere upucejem na trening jedne pozicije..

Sve u svemu ima oko 20-ak igraca koji su vec na pravom putu.. Recimo da sam ubedjen da cu ih jos bar 20 izvesti na pravi put.. Sve u svemu garantujem da ce biti u ovoj generaciji 10 igraca koji ce moci da izguraju teret mlade reprezentacije, a posle i seniora.. ;)

This Post:
00
138124.193 in reply to 138124.192
Date: 4/14/2010 12:06:46 PM
Overall Posts Rated:
22
Iskreno mi je drago sto je neko pre mene spomenuo da je stanje svuda, osim kod 19-godisnjaka katastrofalno...suzdrzavao sam se nekoliko dana da to ne kazem:)
A i kod 19-godisnjaka nije blistavo...ali nije bas toliko crno kao kod ovih starijih.
Tako da one price kako su gospoda "ginula" za repku nema vise ko da guta...sada je sve poprilicno jasno i veoma su vidljivi obrisi vaseg rada.
Sada mi je bar jasno zasto niste nikako zeleli da se bilo ko sa strane tu umesa...ali evo, brlog izasao na povrsinu, sreca pa se nas nekoliko zauzelo da taj brlog ocistimo.
Molim za repliku...

From: Jabus

This Post:
00
138124.194 in reply to 138124.193
Date: 4/14/2010 12:50:29 PM
Overall Posts Rated:
9393
replika:

onliko koliko sam ja radio i koliko sam upoznat sa radom vezano u prethodnom periodu (4 i po sezone sam skaut, mada poslednja sezona i po neshto slabije), mislim da tvoja kritika nema bash osnova, a vezano za rad ljudi u prethodnom mandatu...

evo, bash konkretno vezano za igrache koji sad imaju 19 godina, a proshle sezone su imali 18 (dakle, svezi draftovani proshle sezone)... 5 dana puta 15 sati dnevno, nakon samog drafta sam jurio perpsektivnog pleja, 18 god, potencijal 9+ i bio spreman da istresem i 3 miliona za njega... naravno, odgovori su bili "ma joooook, hocu ja da ga treniram, pun trening naravno"... nakon toga, kad sam konachno ispizdeo, bio sam primoran da kupim mladog pleja iz komshiluka i odradim do sada sa njim ono shto sam hteo sa nekim nashem plejmejkerom... usput, naravno, svima onima koji su me odbili za kupovinu, poslao sam savete za treninge (shto da ne, bolje da ih taj neko trenira kako valja)... i shta je posledica toga? 90% njih nije odradilo ni 1% onoga shto im je recheno i shto su obecali da rade!

to vidim na osnovu nekih rezultata vezanih za plejeve i bekove za koje sam dobio zaduzenja u ovom novom mandatu... u nekim situacijama, bolje da sam otishao u koshutnjachku shumu, rekao balvanu, pre bi me balvan saslushao za savet...

dakle, nema potrebe da preterujesh... sadashnji struchni shtab, a i prethodni, su potpuno isti - rade aktivno, trude se i dostupni su... ostaje i dalje veliki problem komunikacija sa vlasnicima igracha, ali to ne zavisi od ljudi koji vode reprezentaciju...

Advertisement