Καλημερα σε ολους και απο εμενα και καλη χρονια, εστω και καθυστεριμενα ..
Ευχομαι στα παιδια που τα πραγματα ηρθαν ετσι και επεσαν, γρηγορη επανοδο .. αγαπουν και οι δυο τους το παιχνιδι και πιστευω πως το μελλον τους ειναι στης μεγαλυτερες κατηγοριες ..
Επισης ευχομαι καλα ματς τοσο στα πλει οφ οσο και στα πλει αουτ και πιστευω πως φετος αυτοι οι αγωνες, θα ειναι πιο απλοι και αποστασιοποιημενοι συνεσθηματικα απο ποτε, καθως αν εξαιρεσουμε το ζευγαρι A.O. Vraxassiou - Low, οι υπολοιποι, εχουμε ηδη πετυχει λιγο πολυ το στοχο μας και δεν καιγομαστε για κατι παραπανω ..
Ο Ομβρος εχει επιλεξει καιρο τωρα να ειναι την επομενη σεζον στη ΙΙΙ κατηγορια, ο Μπιλαρις αν τον εχω καταλαβει σωστα, δε νομιζω πως στοχευει απο τωρα ανοδο, το ιδιο και ο Σιμωνιδης με τον kleinmein, οπως και εγω φυσικα, ( δεν ειμαι και σε θεση βεβαια ;) και το μονο ερωτιματικο ειναι οι προθεσεις του Ολυμπιακου .. ισως και του Υπερηχιτικου ..
Ο Ολυμπιακος ομως νομιζω αποφασισε να το κυνηγησει τελικα και ετσι ο Υπερηχιτικος που ηταν εξαρχης το φαβορι και για μενα παραμενει, θα εχει πλεον πιο δυσκολο εργο για την ανοδο, αν και οπως εγραψα, δεν ειμαι σιγουρος πως καιγεται γι αυτη απο ¨φετος¨..
Οπως και να εχει καλα παιχνιδια να γινουν και για ολους να υπαρχει μια ικανοποιηση στο τελος ..