Pritariu Išrinktojo nuomonei - visų pirma tai yra psichologija.
Visų antra - tau puikus realaus gyvenimo pavyzdys - Ilgauskas ir Garastas, jeigu pažįsti tokius. Ilgausko rinktinei nereikėjo, tai pasak tavęs jis turėjo lįst LKF į šikną, kad jį paimtų?:D.
Tegu nori/nenori jis treniruot į tą U21, jeigu yra potencialo (bendrąja prasme), tai tu ir turi atiduot pasatangas, kad tas žaidėjas atsidurtu tavo ( taip pat bendrai kalbant) treniruojamoje rinktinėje. Jei to nėra, aš tai skaitau, kaip elementarų trenerio, skautų ar bet ko, aks už tai atsakingas, apsileidimą ir tingėjimą.
Tokia logika vadovaujantis, kai tau mama, žmona padaro valgyt, tai irgi sakai - čia ne aš turiu norėt eit į virtuve pavalgyt, nors tavo organizmas jaučia poreikį gauti maistines medžiagas, o maistas turi ateit pas tave?
Tiems kurie verkia kad "turiu gera zaideja bet man is skautu niekas neparase"... O tai leiskite paklausti, ar patiems yra labai jau sunku parasyti mums?
Tai kam tada tu skautas iš vis toks reikalingas? Jei ne tu turi surasti kažką, o tave turi susirasti? Kaip jau minėjau - apsileidimas.
Nelabai suprantu kas is to pasikeis, jeigu mes jums parasysime ar neparasysime???
Dar kartą kyla klausimas, kam tada tu imamas už skautą jei tau jokio skirtumo?
Jei parašysi, žmogus žinos kur link judėt, kad jis turi užnugarį ir jo jaunis turi bent kruopelę šansų patekti į U21 rinktinę. O jei neparašysi, nu tai ir pūdys jis jį, jei nemokės treniruot, arba treniruos kaip jam patinka, o ne taip, kaip JUM REIKIA.
Taigi, elementariai siūlau permąstyti Jūsų pačių darbą ir nepilti šūdo, atsiprašant, ant kitų, kad jie nesusisiekė, kadangi tai yra tiesioginis Jūsų, gerbiamieji, darbas. Nes jei tingi skautint, ar turi kitą atmaskę - labai daug jaunių, blablabla, tai tiesiog atsistatydink ir surask 5 naujus entuziastingus narius, kurie yra susipažinę su tokiu dalyku, kaip darbų skirstomumas. Peace.
Last edited by Kritulys at 8/8/2014 1:12:59 PM