Mene zanima od cega zavisi ono koj si menadzer po rejtigu u zemlji i u svetu (posto kod mene iz dana u dan opada, dok nisam imao rezultate bio sam mnogo bolji, nema logicnosti:-))Sto mi niko ne odgovara na post?:-)niko ne zna :)verovatno :-)A i nije bitno :Pma u sustini i nije bitno, al nervira me kad iz dana u dan sam sve slabije rangiran, a pobedjujem:-)Onda da ispratimo analogiju ... pa kreni da redjas poraze :PXA xa xa, ta ti je dobra, mozda bi to voleli moji protivnici al ne hvala:-)(koliko li puta moze da se kopira na ovaj nacin tekst:-)Dokle god ukupno ima manje od 4k karaktera.p.s. pishi sitnije :P :Pmoze ovako:pznaci jos 3000 i nesto karaktera:-)
Mene zanima od cega zavisi ono koj si menadzer po rejtigu u zemlji i u svetu (posto kod mene iz dana u dan opada, dok nisam imao rezultate bio sam mnogo bolji, nema logicnosti:-))Sto mi niko ne odgovara na post?:-)niko ne zna :)verovatno :-)A i nije bitno :Pma u sustini i nije bitno, al nervira me kad iz dana u dan sam sve slabije rangiran, a pobedjujem:-)Onda da ispratimo analogiju ... pa kreni da redjas poraze :PXA xa xa, ta ti je dobra, mozda bi to voleli moji protivnici al ne hvala:-)(koliko li puta moze da se kopira na ovaj nacin tekst:-)Dokle god ukupno ima manje od 4k karaktera.p.s. pishi sitnije :P :P
Mene zanima od cega zavisi ono koj si menadzer po rejtigu u zemlji i u svetu (posto kod mene iz dana u dan opada, dok nisam imao rezultate bio sam mnogo bolji, nema logicnosti:-))Sto mi niko ne odgovara na post?:-)niko ne zna :)verovatno :-)A i nije bitno :Pma u sustini i nije bitno, al nervira me kad iz dana u dan sam sve slabije rangiran, a pobedjujem:-)Onda da ispratimo analogiju ... pa kreni da redjas poraze :PXA xa xa, ta ti je dobra, mozda bi to voleli moji protivnici al ne hvala:-)(koliko li puta moze da se kopira na ovaj nacin tekst:-)
Mene zanima od cega zavisi ono koj si menadzer po rejtigu u zemlji i u svetu (posto kod mene iz dana u dan opada, dok nisam imao rezultate bio sam mnogo bolji, nema logicnosti:-))Sto mi niko ne odgovara na post?:-)niko ne zna :)verovatno :-)A i nije bitno :Pma u sustini i nije bitno, al nervira me kad iz dana u dan sam sve slabije rangiran, a pobedjujem:-)Onda da ispratimo analogiju ... pa kreni da redjas poraze :P
Mene zanima od cega zavisi ono koj si menadzer po rejtigu u zemlji i u svetu (posto kod mene iz dana u dan opada, dok nisam imao rezultate bio sam mnogo bolji, nema logicnosti:-))Sto mi niko ne odgovara na post?:-)niko ne zna :)verovatno :-)A i nije bitno :Pma u sustini i nije bitno, al nervira me kad iz dana u dan sam sve slabije rangiran, a pobedjujem:-)
Mene zanima od cega zavisi ono koj si menadzer po rejtigu u zemlji i u svetu (posto kod mene iz dana u dan opada, dok nisam imao rezultate bio sam mnogo bolji, nema logicnosti:-))Sto mi niko ne odgovara na post?:-)niko ne zna :)verovatno :-)A i nije bitno :P
Mene zanima od cega zavisi ono koj si menadzer po rejtigu u zemlji i u svetu (posto kod mene iz dana u dan opada, dok nisam imao rezultate bio sam mnogo bolji, nema logicnosti:-))Sto mi niko ne odgovara na post?:-)niko ne zna :)verovatno :-)
Mene zanima od cega zavisi ono koj si menadzer po rejtigu u zemlji i u svetu (posto kod mene iz dana u dan opada, dok nisam imao rezultate bio sam mnogo bolji, nema logicnosti:-))Sto mi niko ne odgovara na post?:-)niko ne zna :)
Mene zanima od cega zavisi ono koj si menadzer po rejtigu u zemlji i u svetu (posto kod mene iz dana u dan opada, dok nisam imao rezultate bio sam mnogo bolji, nema logicnosti:-))Sto mi niko ne odgovara na post?:-)
Mene zanima od cega zavisi ono koj si menadzer po rejtigu u zemlji i u svetu (posto kod mene iz dana u dan opada, dok nisam imao rezultate bio sam mnogo bolji, nema logicnosti:-))
Mene zanima od cega zavisi ono koj si menadzer po rejtigu u zemlji i u svetu (posto kod mene iz dana u dan opada, dok nisam imao rezultate bio sam mnogo bolji, nema logicnosti:-))Sto mi niko ne odgovara na post?:-)niko ne zna :)verovatno :-)A i nije bitno :Pma u sustini i nije bitno, al nervira me kad iz dana u dan sam sve slabije rangiran, a pobedjujem:-)Onda da ispratimo analogiju ... pa kreni da redjas poraze :PXA xa xa, ta ti je dobra, mozda bi to voleli moji protivnici al ne hvala:-)(koliko li puta moze da se kopira na ovaj nacin tekst:-)Dokle god ukupno ima manje od 4k karaktera.p.s. pishi sitnije :P :Pmoze ovako:pznaci jos 3000 i nesto karaktera:-)hahaha.... kakvi ste carevi!evo mog doprinosa najdužem postu :))
Mene zanima od cega zavisi ono koj si menadzer po rejtigu u zemlji i u svetu (posto kod mene iz dana u dan opada, dok nisam imao rezultate bio sam mnogo bolji, nema logicnosti:-))Sto mi niko ne odgovara na post?:-)niko ne znaverovatno :-)A i nije bitnoma u sustini i nije bitno, al nervira me kad iz dana u dan sam sve slabije rangiran, a pobedjujem:-)Onda da ispratimo analogiju ... pa kreni da redjas porazeXA xa xa, ta ti je dobra, mozda bi to voleli moji protivnici al ne hvala:-)(koliko li puta moze da se kopira na ovaj nacin tekst:-)Dokle god ukupno ima manje od 4k karaktera.p.s. pishi sitnijemoze ovako:pznaci jos 3000 i nesto karaktera:-)hahaha.... kakvi ste carevi!evo mog doprinosa najdužem postu)ocu i jaccccccccccc, al ce Cika da poludi ujutru, c, c, c, c, c, c, c, :D:D:D:D:D:D:D:D
Mene zanima od cega zavisi ono koj si menadzer po rejtigu u zemlji i u svetu (posto kod mene iz dana u dan opada, dok nisam imao rezultate bio sam mnogo bolji, nema logicnosti:-))Sto mi niko ne odgovara na post?:-)niko ne znaverovatno :-)A i nije bitnoma u sustini i nije bitno, al nervira me kad iz dana u dan sam sve slabije rangiran, a pobedjujem:-)Onda da ispratimo analogiju ... pa kreni da redjas porazeXA xa xa, ta ti je dobra, mozda bi to voleli moji protivnici al ne hvala:-)(koliko li puta moze da se kopira na ovaj nacin tekst:-)Dokle god ukupno ima manje od 4k karaktera.p.s. pishi sitnijemoze ovako:pznaci jos 3000 i nesto karaktera:-)hahaha.... kakvi ste carevi!evo mog doprinosa najdužem postu)
Mene zanima od cega zavisi ono koj si menadzer po rejtigu u zemlji i u svetu (posto kod mene iz dana u dan opada, dok nisam imao rezultate bio sam mnogo bolji, nema logicnosti:-))Sto mi niko ne odgovara na post?:-)niko ne znaverovatno :-)A i nije bitnoma u sustini i nije bitno, al nervira me kad iz dana u dan sam sve slabije rangiran, a pobedjujem:-)Onda da ispratimo analogiju ... pa kreni da redjas porazeXA xa xa, ta ti je dobra, mozda bi to voleli moji protivnici al ne hvala:-)(koliko li puta moze da se kopira na ovaj nacin tekst:-)Dokle god ukupno ima manje od 4k karaktera.p.s. pishi sitnijemoze ovako:pznaci jos 3000 i nesto karaktera:-)
Mene zanima od cega zavisi ono koj si menadzer po rejtigu u zemlji i u svetu (posto kod mene iz dana u dan opada, dok nisam imao rezultate bio sam mnogo bolji, nema logicnosti:-))Sto mi niko ne odgovara na post?:-)niko ne znaverovatno :-)A i nije bitnoma u sustini i nije bitno, al nervira me kad iz dana u dan sam sve slabije rangiran, a pobedjujem:-)Onda da ispratimo analogiju ... pa kreni da redjas porazeXA xa xa, ta ti je dobra, mozda bi to voleli moji protivnici al ne hvala:-)(koliko li puta moze da se kopira na ovaj nacin tekst:-)Dokle god ukupno ima manje od 4k karaktera.p.s. pishi sitnije
Mene zanima od cega zavisi ono koj si menadzer po rejtigu u zemlji i u svetu (posto kod mene iz dana u dan opada, dok nisam imao rezultate bio sam mnogo bolji, nema logicnosti:-))Sto mi niko ne odgovara na post?:-)niko ne znaverovatno :-)A i nije bitnoma u sustini i nije bitno, al nervira me kad iz dana u dan sam sve slabije rangiran, a pobedjujem:-)Onda da ispratimo analogiju ... pa kreni da redjas porazeXA xa xa, ta ti je dobra, mozda bi to voleli moji protivnici al ne hvala:-)(koliko li puta moze da se kopira na ovaj nacin tekst:-)
Mene zanima od cega zavisi ono koj si menadzer po rejtigu u zemlji i u svetu (posto kod mene iz dana u dan opada, dok nisam imao rezultate bio sam mnogo bolji, nema logicnosti:-))Sto mi niko ne odgovara na post?:-)niko ne znaverovatno :-)A i nije bitnoma u sustini i nije bitno, al nervira me kad iz dana u dan sam sve slabije rangiran, a pobedjujem:-)Onda da ispratimo analogiju ... pa kreni da redjas poraze
Mene zanima od cega zavisi ono koj si menadzer po rejtigu u zemlji i u svetu (posto kod mene iz dana u dan opada, dok nisam imao rezultate bio sam mnogo bolji, nema logicnosti:-))Sto mi niko ne odgovara na post?:-)niko ne znaverovatno :-)A i nije bitnoma u sustini i nije bitno, al nervira me kad iz dana u dan sam sve slabije rangiran, a pobedjujem:-)
Mene zanima od cega zavisi ono koj si menadzer po rejtigu u zemlji i u svetu (posto kod mene iz dana u dan opada, dok nisam imao rezultate bio sam mnogo bolji, nema logicnosti:-))Sto mi niko ne odgovara na post?:-)niko ne znaverovatno :-)A i nije bitno
Mene zanima od cega zavisi ono koj si menadzer po rejtigu u zemlji i u svetu (posto kod mene iz dana u dan opada, dok nisam imao rezultate bio sam mnogo bolji, nema logicnosti:-))Sto mi niko ne odgovara na post?:-)niko ne znaverovatno :-)
Mene zanima od cega zavisi ono koj si menadzer po rejtigu u zemlji i u svetu (posto kod mene iz dana u dan opada, dok nisam imao rezultate bio sam mnogo bolji, nema logicnosti:-))Sto mi niko ne odgovara na post?:-)niko ne zna
Mene zanima od cega zavisi ono koj si menadzer po rejtigu u zemlji i u svetu (posto kod mene iz dana u dan opada, dok nisam imao rezultate bio sam mnogo bolji, nema logicnosti:-))Sto mi niko ne odgovara na post?:-)niko ne znaverovatno :-)A i nije bitnoma u sustini i nije bitno, al nervira me kad iz dana u dan sam sve slabije rangiran, a pobedjujem:-)Onda da ispratimo analogiju ... pa kreni da redjas porazeXA xa xa, ta ti je dobra, mozda bi to voleli moji protivnici al ne hvala:-)(koliko li puta moze da se kopira na ovaj nacin tekst:-)Dokle god ukupno ima manje od 4k karaktera.p.s. pishi sitnijemoze ovako:pznaci jos 3000 i nesto karaktera:-)hahaha.... kakvi ste carevi!evo mog doprinosa najdužem postu)ocu i jaccccccccccc, al ce Cika da poludi ujutru, c, c, c, c, c, c, c, :D:D:D:D:D:D:D:DEj bre! Dosta tog quote-ovanja!Ali stvarno!
Da vidimo ko ce biti srecni dobitnik 3 dana! :)
xexe pa kako je moguce da ovakav igrac Aristids Ikstens (4823078) ima ocenu posle utakmice 5...Posle 17, njemo spadne na 5, pa stvarno cudno...:)
Da vidimo ko ce biti srecni dobitnik 3 dana!meni ne mozes 3 dana...znaci mopgu da pricam sta ocu
Da vidimo ko ce biti srecni dobitnik 3 dana!