BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
124401.185 in reply to 124401.177
Date: 1/11/2010 5:37:29 PM
Overall Posts Rated:
7676
Φιλε μου διομηδη σου εχω μεγαλη αδυναμια μαλλον γιατι ενω δεν πολυσυμμετεχω δεν κρατιεμαι να μν σου απαντησω...Σορυ για το σπαμ,απλα η αληθεια βρισκεται ναι μεν προς το πλευρο του νικου αλλα οχι απολυτα..Χωρις να θελω να του επιτεθω γιατι και γω στη ζωη μου ετσι ειμαι,απλα εδω δεν ευνοειται η καλοπροαιρετη ειρωνια,απλα και ο νικος καμια φορα ξεφευγει στον σχολιασμο του..Αποψη μου ετσι?Σιγουρα η βλακεια οχι μονο εδω αλλα και παντου ειναι απειρη(α ρε αλβερτο)αλλα παιρνει η μπαλα και κανεναν παραπανω που και που..Τεσπα τελος το σπαμ..Καλο παιχνιδι,απ αυτα που δεν μπορεις να τα προβλεψεις και πολυ..Το ηθελαν πιο πολυ,ελειπε και ο αγγελικος..Ενταξει,απλα δεν θελω να πιστευω οτι η εικονα μας ειναι αυτο το 0-3 σαν εθνικη..Δεν ειμαστε ακριβως ατυχοι και το προγραμμα δεν ηταν και το πιο ευκολο,απλα...κοιταμε μπροστα,και...κοουτς μην μασας,σιγα σιγα θα γινουν ολα και με την εκλογη σου αποφασισαμε να ειμαστε υπομονετικοι...Αυτα τα λιγα

From: Tomygun
This Post:
00
124401.186 in reply to 124401.185
Date: 1/11/2010 6:11:11 PM
Athens Lions
III.1
Overall Posts Rated:
1313
Prepei na proseksoume thn Lettonia giati paizei grhgoro mpasket kai provlepw poly dyskolo paixnidi eidika an den akolou8hsoume ton idio ry8mo kai prospa8hsoume na tous frenaroume.

This Post:
00
124401.188 in reply to 124401.185
Date: 1/11/2010 7:12:54 PM
Overall Posts Rated:
99
Καταρχήν σε ευχαριστώ για την αδυναμία. Επειδή εγώ αυτόν τον κανόνα με τα spam ποτέ δε μπόρεσα να τον εφαρμόσω σε όποιο παιχνίδι κι αν συμμετείχα, γιατί ποτέ δε μπόρεσα να οριοθετησω το εύρος της ανοχής του, θα αναφέρω μόνο αυτό για το συγκεκριμένο θέμα και σταματώ εδώ (όποιος θέλει συνέχεια μπορούμε να το αναλύσουμε με p.m.)...Ο νίκος???? (αν εννοείς το παλληκάρι με το ψευδώνυμο Panagiotis Giannakis γιατί εγώ σε αυτόν απευθύνθηκα, τότε προχωρώ) δεν είναι η αιτία αλλά η ΑΦΟΡΜΗ για να αναφέρω όλα αυτά. Κι ο λόγος που επέλεξα να ''ποστάρω'' στον P.G. (για χάρη συντομίας) είναι γιατί σε σχέση με κάποιους άλλους ''κομήτες'' που εμφανίζονται κατά καιρούς στο παιχνίδι, πετάνε κάτι και μετά εξαφανίζονται, αυτός είναι από τους λίγους που ξεχωρίζουν και έχει ένα υπόβαθρο.Και σίγουρα δείχνει ότι ΔΕΝ είναι κομήτης Το οποίο καλό γι αυτόν θα είναι μέσα έστω κι από ένα παιχνίδι να θέσει από μόνος του στον εαυτό του όρια. Εδώ δεν υπάρχουν απώλειες. Το πολύ-πολύ να βρεθεί ένας παλιο-Διομήδης και να του κάνει τον έξυπνο. Το βασικό είναι να καταλάβουμε ΟΛΟΙ ότι είναι άλλο η κριτική που συνοδεύεται από επιχειρήματα και θέσεις έστω και λάθος, αλλά ΘΕΣΕΙΣ κι άλλο η ισοπέδωση. Και επέτρεψέ μου να σου πω και κάτι άλλο και...ολοκληρώνω (προς Θεού δεν έχω καμμιά σχέση με την Πετρούλα): δεν υπάρχει καλοπροαίρετη ειρωνεία. Δεν συμβαδίζουν αυτά. Υπάρχει καλοπροαίρετη κριτική, έστω και πείραγμα. Η ειρωνεία είναι πάντα κακοπροαίρετη. Γι αυτό όταν την εξασκείς ΠΑΝΤΑ παρεξηγήσε. Και ιδιαίτερα σε αυτή την μορφή επικοινωνίας, τον γραπτό λόγο που ο καθένας σχηματίζει άποψη ανάλογα με το τι του κατεβάζει η ''γκλάβα" του. Οπότε αν σε ενδιαφέρει να επι-κοινωνείς με τους άλλους, φροντίζεις αυτά που θέτεις προς ανάγνωση να πλησιάζουν το 100% αυτών που εννοείς για να μπορείς αν έχεις το επίπεδο να δεχτείς και την κριτική σου αλλά το πιο σημαντικό να σε πάρει σοβαρά ο άλλος, το ακόμα δε πιο σημαντικό να σου απαντήσει και σοβαρά (εξυπακούεται ότι αναφέρομαι σε σοβαρά ζητήματα όπως η κριτική στις εμφανίσεις των Εθνικώ μας συγκροτημάτων). Άλλο όταν κάνουμε πλάκα (εδώ μάλλον πρέπει να ξεπερνάμε τα όρια του spam). Τέλος πάντων δε θέλω να γίνω παραπάνω κουραστικός από ότι έχω ήδη γίνει. Όμως η κριτική που γίνεται σε αυτά τα δύο παιδιά (παρεπιπτόντως πόσοι άραγε από όλους όσους τους κάνουμε κριτική είχαμε βάλει συνυποφηφιότητα ή έστω τους βοηθήσαμε κάπως, κάπου,κάποτε ?) πολλές φορές ξεπερνάει τα όρια του ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ. Γιατί όπως, πολύ σωστά, είπε ένας πρώην...κατάδικος ο Τυφώνας αυτό εδώ είναι ένα παιχνίδι. Κι εγώ λοιπόν λέω να το χαρούμε. Αλλά όχι στην πλάτη δύο παιδιών..

This Post:
00
124401.189 in reply to 124401.188
Date: 1/11/2010 7:45:40 PM
Overall Posts Rated:
115115
Πραγματικά..ο λόγος σου..με συναρπάζει! εύγε!!

This Post:
00
124401.190 in reply to 124401.187
Date: 1/12/2010 3:24:56 AM
Overall Posts Rated:
303303
Για τον συγκεκριμενο αγωνα μαλλον δεν προσεξες οτι οι Σουηδοι ειχανε παιξει χαλαρα στον προηγουμενο και ειχανε επιλεξει σαν επιθεση το τρεξε , πραγμα που για μενα αυτοματα σημαινει οτι ο προπονητης τους θεωρει οτι οι περιφερειακοι του ειναι καλλιτεροι στο σκοραρισμα αρα θα επρεπε να υπηρχε επικεντρωση στην αμυνα εκει.
Και κατι για τον προηγουμενο με τους πορτογαλους , υπηρχε στην λιστα των μεταγραφων ο βασικος πφ τους που εκει θα εβλεπες τις αδυναμιες του δεν αξιοποιηθηκε αυτο το στοιχειο.
Οσο αφορα τον προπονητη μας η ψηφος μου ειναι θετικη στο οτι εγκρινω την δουλεια του.
Μια σημειωση για οσους δινουν αρνητικη η λενε για παραιτησεις.Αν για τον οποιοδηποτε λογο φυγει τον αντικαθιστα ο δευτερος στις εκλογες.... αν προτιματε λοιπον αυτον ψηφιστε αρνητικα.....

This Post:
00
124401.191 in reply to 124401.190
Date: 1/13/2010 8:22:47 AM
Overall Posts Rated:
5050
Πρώτον, παραταχθήκαμε λογικά, ψαγμένα και ορθά αλλά πιο ψαγμένο και πιο ορθό δεν θα ήταν το ΜανΤουΜαν? Γνώμη μου. Επίσης, ο Johnny ανέφερε πως πλέον είναι σίγουρος πως η μηχανή ευνοεί τις εξωτερικές τακτικές. Τι έπαθαν τότε οι Sharman (19931597)?
Όσον αφορά την επικείμενη παραίτηση. Πως γίνεται να παραιτηθεί κάποιος προπονητής όταν έχει πάιξει μόλις τρία παιχνίδια? Δε χρειάζεται λίγο χρόνο? Δηλαδή AstePao εσύ από την πρώτη μέρα στο παιχνίδι ήσουν γκουρού, σωστά? Αλλιώς δεν εξηγείται... *

*Παίδες, πρέπει να παραιτηθεί ο Kajabbar και να αναλάβει αυτός για να παίρνουμε τα παιχνίδια ''άνετα''
** Εσύ Θάνο, δεν πρέπει να μιλάς. Τουμπεκί! Σε προειδοποίησε άλλωστε και ο τρελός μάνατζερ.

Last edited by Ricky Davis at 1/13/2010 8:26:58 AM

This Post:
00
124401.192 in reply to 124401.191
Date: 1/13/2010 9:10:51 AM
Overall Posts Rated:
5151
akrivws.. me kalupses apoluta se auta pou tha egrafa..

oxi allo karvouno.. to kalo pragma argei na ginei. afiste ligo ta paidia na doulepsoun panw stin omada kai krinete tous se vathos xronou.. eleos

Last edited by harry21 at 1/13/2010 9:14:55 AM

This Post:
00
124401.193 in reply to 124401.191
Date: 1/13/2010 9:15:58 AM
Overall Posts Rated:
112112
Φίλε μου όπως θα έχεις διαβάσει στα post μου αποφεύγω να απαντώ με ειρωνεία ή με έλλειψη σεβασμού ότι και αν μου γράφουν. Ο πρώτος που σκάει όταν χάνει η Εθνική είμαι γω ο ίδιος, είτε μου πούνε μπράβο, είτε με πούνε άσχετο. Ο χρήστης που ανέφερες με έφερε παραλίγο στα όριά μου. Φέτος έχει ένα ρεκόρ 4-4 στην IV division. Έχει ήδη κάνει δηλαδή όσες ήττες έχω κάνει εγώ σε επίσημα παιχνίδια με τον Προμπονά από την ημέρα που ξεκίνησα ως σήμερα (Έχω 57-4 σύνολο σε επίσημα παιχνίδια πρωταθλήματος, κυπέλλου και playoff). Τι να του πω? Μου τα έγραψε και με κεφαλαία γράμματα!
Η ουσία είναι πως είμαι 0-3 και αυτό δεν αλλάζει. Θα μπορούσε όμως το ίδο εύκολα να ήταν 1-2 ή και ακόμη 2-1!
Θες δικαιολογιές? όσες θες. Είτε να πιαστώ από την κατάταξη που είναι και οι τρεις αυτές καλύτερές μας, θες να πιαστώ από την αγωνιστική κατάταση κάποιων παικτών μας, θες να σου πω για τον τραυματισμό του Αγγελίκου και πάει λέγοντας.
Θες να με κατακρίνεις? πάλι βρίσκεις όσους λόγους θες για να υποστηρίξεις πως θα κερδίζαμε "άνετα".
Τι και αν έπαιξα σωστά κατ'εμέ με την Ελβετία, τι κι αν έπαιξα λάθος με την Πορτογαλία, τι και αν ρίσκαρα με την Σουηδία. Το αποτέλεσμα μετράει και κει είναι το μόνο που είχε δίκιο ο εν λόγω χρήστης.
Δεν έχω κάνει κάτι μαγικό με τον Προμπονά, απλά έχω παίκτες της δικής μου φιλοσοφίας. Και ειδικά φέτος έχω παίξει με αντιπάλους με πολύ πιο ακριβά budget. Δεν μπορεί να είμαι σωστός εκεί και άσχετος εδώ.
Ήδη έχω ξεκινήσει να ψάχνω παίκτες για να ετοιμάσω την Εθνική της σεζόν 12 αν μπορώ καλύτερα.
Ήδη έχω ξεκινήσει το scouting της Λεττονίας, αν και αυτή φαίνεται αρκετά δυνατή.

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
124401.194 in reply to 124401.193
Date: 1/13/2010 9:20:37 AM
Overall Posts Rated:
5050
Κοίτα, σε υποστήριξα στο δελτίο τύπου, σε υποστήριξα και στο προηγούμενο. Πρέπει να μάθεις όμως (κατά τη γνώμη μου) να παίζεις δυνατά. Λοιπόν, τις βλέψεις μου για την συνέχεια θα στις στείλω με πμ, αν και νομίζω πως θα μοιάζουν με τις δικές σου.

From: GEORGE

This Post:
00
124401.195 in reply to 124401.193
Date: 1/13/2010 9:22:38 AM
Overall Posts Rated:
00
re paidia o kaja kanei oti mporei kajabar ama thes na se voithao egw sto scoouting gia fetos.

Advertisement