Kupi fizioterapeuta veceg nivoa i to ti je to. i moli se Bogu da se niko ne povredi. i to ti je to.i ne ubacuj bitne igrace u nebitnim utakmicama i to ti je to
Kupi fizioterapeuta veceg nivoa i to ti je to. i moli se Bogu da se niko ne povredi. i to ti je to.
Kupi fizioterapeuta veceg nivoa i to ti je to.
Tim recima je 1 vladao nasom zemljom 35 godina - "Ti (uradi) to, ti to,..." {i to ti je to}Hvala.Sta mislite da im dam ja neki laksativ 2 sata pred tekmu - kontam onda nece stici da se povrede!1. Koliko vredi trenirati dodavanja?2. Je li ko od vas to radio, narocito za C, KC i K?
2. Je li ko od vas to radio, narocito za C, KC i K?
2. Je li ko od vas to radio, narocito za C, KC i K?Itekako vredi!Npr, da bi ti C/KC/K postozao po 10ak poena vise po tekmi morao bi da im nabudzis primarni skill koji bi im podigao platu za nekih 20k ili vise (otprilike)Umesto toga, mozes da im dodavanje podignes na minimum 8 pa da onda prave bar po 7-8 asistencija po tekmi (tako je bilo kod mene) i eto taman tih 10ak poena vise a plata im nece porasti mnogo.To je bar moje iskustvo sa jednim centrom
Pa to sam mu i ja rakao...I sta, ti si sad kao pametniji?!?! xD ;)
2.)I kod centara to moze biti vazan skil(desava se da mi centar podeli i po 10 ast.), ali ne toliko da bi ti sada gubio vreme na to...To moze u slucaju da ti centar ima platu 300-400k, i ne mozes da izdrzis vecu platu a zadrzao bi ga...Onda okrenes na te sekundarne skilove...
ukoliko neko moze (najbolje tabelarno) da izdvoji pluseve ili minuseve vezane za gore podvuceno pitanje