Kao sto se vidi generalno nismo bili miljenici Fortune iz Diseldorfa.
(onog ko parova ovaj zreb treba sjebati tranzistore!)
Evo komentara na prvu loptu:
- Naum gostuje kod starog znanca jednog iz Martinenko family. Tezak i neizvestan mec. Jedina sansa zrenjanincu je da mu se rival malkice zapije u luci negde ko zna di na atlantiku i odigra sa totalno istom postavom isti napad i obranu..
- Dendzer gostuje kod jednog od majstora igre. Tesko, bas tesko.. mada je opasni poznat kao opasan u kup(e)u kad se ostane 1 na 1
- o5 igramo sa mec Garincha i ja, i jopet kod mene.. ali ovaj put u kupu.. Tesko je ikoga biti 2x zaredom.. no bar ce jedan dobiti 50k! Voleo bih da to budem ja, ali sam siguran da moj rival ne deli to misljenje.
- Misa ima rivala po meri, i trebalo bi da je blizi pobedi ako se uzme u obzir da igra kod kuce.
- iako Slobodana postujem i cenim smatram da je sismis (nas bivsi clan koji je prosle sezone ispao) znatno blizi pobedi jer igra slabiju ligu i moze da kalkulise tamo do mile volje. Uz to je jos i domacin ovog duela..
- Nemanja takodje ima protivnika po meri kome dajum blagu prednost ne samo sto igra kuci vec i sto je Nemanja u nezavidnoj situaciji na tabeli i tesko da ima snage za okrsaje na 2 fronta..
- ostali ako ispadnu nece im to sluziti na cast posto igraju sa znatno slabijim rivalima.
U svakom slucaju pogledati post malo iznad o tome ko je sve ispao u 2.-gom kolu kupa, a narocito kako i od koga, pa na tudjem primeru shvatiti sta ne treba raditi ukoliko se zeli prolaz u sledece kolo kupa (i naravno zaraditi 50k koje ce mnogima pono znaciti!)
Last edited by jamais vu at 6/27/2013 4:35:09 PM