Äärmiselt paeluvad poolfinaalid, isegi kahju, et vaid 1 mäng otsustab meeskondade edasise saatuse. Kui aus olla, siis ma poleks üllatunud, kui kõik võõrsil tiimid võidavad. Samas võib minna ka nii, et võidavad kõik kodutiimid.
Turist vs Kuldala - tänases mängus osalejate palgad 253 vs 331, lisaks Kuldala paremad vormid...minu arvates peab Turist lootma tugevale koduväljakueelisele. Samas ei hakanud lähemalt uurima, kas Kuldala on oma crunchist tingitud innustuse laksu tasa teeninud või mitte...ma ise paneks protsendid 54-46 Kuldala kasuks. Suhtumise pealt siin tagasi ei hoita.
Karud vs Dalkia - palgad 363 vs 437, lisaks Dalkia paremad vormid...Karud peavad lootma tugevale koduväljakueelisele. Minu elistus kaldub pigem Dalkiale protsentidega 53-47. Suhtumise pealt siin samuti tagasi ei hoita.
Mõnnaste vs Nisad - palgad 397 vs 414, Nisadel on viimase nädala vormitrenn aktsiaid tõstnud ja seetõttu ei saa Mõnnaste suhtumise pealt kokku hoida. Annan protsendile eelise 60-40 Mõnnastele.
West vs Trussad - palgad 365 vs 496. Kuna mulle vormitrenn ei meeldi, siis ei hakanud ka vorme tuunima. Sellest oleks äkki Allandi puhul saanud kasu lõigata, kuid uute ostude puhul on nii või naa random see esimene trenn. Westile annab koduväljakueelis palju juurde. Hindaks võimalusi 51-49 seekord enda kasuks.
Allakukkumismängude osas pikalt kommenteerida pole vast vajadust, LB ja Mahv peaks soovi korral seeriad enda kasuks kallutama.