Cimikém! Nem mondtam, hogy nem számít, csak azt, hogy minimálisan. (Ezt mondja Charlie is!)
Talán pár %-ot az összes faktor közül, elenyésző szerepe lehet.
Igen, inkább a ts előnynek, hazai pálya előnynek (ha van) van nagyobb szerepe. Még a képzettebb játékos sem ér sokat, ha ts / hozzáállás hátrányba vagy.
1) DE azt is írtam: a randomot cseszheted, hiába adsz 55-70 perc között, ha leesik a forma 8-ról 7-re és ez kezelhetetlen, mert semmi ráhatásod nincs hiába adsz optimálisnak látszó időket.... magyarul nem tudod kezelni, a jóisten kezében vagyunk forma terén. És éppen emiatt nem is lehet kulcsszerepe a játékban különben nagy kicseszés volna az alkotóktól.
2) írtam az is, hogy tanítsuk meg nevelőket edzeni. azaz pl 3*48 percezéssel vagy A/ B játékos rotációs edzésével lehet optimális időt elérni. Ezzel együtt is a random dönt sokszor a formánál....
Végül Mikhailtól megkérdezném mit tart ebben a szezonban remek eredménynek?
Mert jött a szokásos udvariaskodással, de a tények az mutatják nem vagyunk a top 12 európai csapat között.
Ennek okait részben már tudjuk: pl nem volt elegendő 21 éves emberünk.. DE mivel Dzsevasz átvette a szöv. kap posztot, ezért nem őt, hanem az előző brigádot tenném főként felelőssé. Hogy nem tudtak kineveltetni 4-6 embert posztonként....
Az már csak hab volt a tortán, hogy az orosz-ukrán "maffia" így járhat el, ahogy történt.
Én az ilyen eseteket utólagos büntetéssel sújtanám, pl elvenném a meccset a csalás segítségét igénybevevő győztestől.
Azt hiszem elmondtam a véleményem.