Sulejman Džihić - 2. liga BiH ponosni vlasnik je menadzer The Rock Tale! Menadzer koji moze biti primjer svima nama. Covjek koji je ispostovao svaki moguci trening igraca bas kao i Skarrod. Džihić je vec u super teskoj kategoriji sa svojih 26 godina! Njegove partije su zapele za oko i najvecim ekipama na BB-u. Vecerasnja partija je ostavila bez daha sve prisutne u odlucujucem mecu za kvalifikacije na Euro. BH dragulj, dijamant i nase sakriveno zlato koje vec uovim godinama pokazuje strasnu dominaciju!
Vanja Uram - 2. liga BiH a vlasnike je niko drugi neko tursunovic. Igrac cije vrijeme tek dolazi. Strasan potencijal i sa svojih 26 godina vec ima zavidne skillove. Siguran sam da ce u narednim sezonama biti nas kljucni igrac na vanjskim pozicijama, a vec od iduce sezone ce imati vecu minutazu. Naporan rad i trening se uvijek isplati sto je slucaj i kod ovog igraca u rukama jsojednog domaceg vlasnika i to je pravo bogatstvo koje imamo!
Toliko sam ponosan na sve ove igrace, na svaki njihov potez da je to tesko opisati.. isto tako sam ponosan na njihove menadzere koji su sve to omogucili i koji se i dalje trude da nasi reprezentativci, ovi sadasnji ali i oni buduci, budu jos bolji! Ljudi jos jednom veliko hvala, bez vas ovo ne bi bilo moguce, bez vas bismo i dalje bili izgubljeni, negdje u magli BB svijeta.. mozda jesmo mala reprezentacija, ali igramo srcem i to je u ovim kvalifikacijama nagradjeno!
Zajednistvo i nasa mala zajednica je nesto sto se ne moze kupiti, nesto sto se ne moze osvojiti, trofej koji se ne moze dobiti, ili to imas ili nemas. Mi smo uspjeli! Gradimo jaku i snaznu zajednicu, pomazemo jedni drugima i pravimo igrace za jos vece uspjehe, za bolje rezultate, za radost i srecu svih nas koji volimo reprezentaciju BiH!
Ako do sada nisi, nije kasno, prikljuci se i ti i treniraj buduceg mladog reprezentativca BiH, treniraj buduceg A reprezentativca BiH, jer sta god vam drugi rekli ja cu vam reci jednu veliku istinu, srce ce vam uvijek biti puno i bicete ponosni, jer domace je najbolje!
Bosna i Hercegovina - Reprezentacija ucesnica Evropskog Prvenstva u sezoni 39!
Budi i ti dio Bosne i Hercegovine!
This is where we hold them!