No dobra sparing z Finami jak chciały miliony:) ustawiony, do kadry powołałem kilku 20-latków.
Na PG: Gałązka, jedyne powołanie z możliwością wycofania do U21, niestety ale kadra z 1 PG nie da rady, stąd Bronek.
SG: bez zmian, na razie wybór jest mocno ograniczony więc najpierw powołania do kadry juniorów (Bochnacki i Szczepka ze względu na swoje niedorobienie wylecieli z kadry) później ja coś powołam
SF: do Bolbota i Kielba dołączył Hebel, młody i perspektywiczny gracz, jako jedyny trenuje w zagranicznym klubie, z jego właścicielem mam dobry kontakt i jest szansa że wreszcie doczekamy się SFa pod grę w trumnie na ewentualne MŚ U21
Pod koszem pojawili się Szopa i Kubat, zapewne powołam jeszcze z 2-3 środkowych ale tak jak w przypadku SG muszę poczekać na decyzje trenera juniorów. Kubat powinien znacząco poprawić nasze zbiórki, poza tym gra w jednym klubie z Ludwiczakiem więc będzie on stale rozwijany. Szopa co prawda ma kontuzję, ale powinien być zdrowy w poniedziałek.
Problemem jest pozycja silnego skrzydłowego, Szopa ma wejścia na kosz, ale brak mu skilli obwodowych, a że Birski, Zamecki czy Mielniczek na pewno zasilą kadrę juniorów będziemy grać bez nominalnego PFa. Choć w odwodzie mam jeszcze Olafa Januszkiewicza który trenuje razem z Szopą.