Možno, keby sme spojili naše dve krajiny, tak by sa nám podarilo niekam posunúť s repre, so 400 manažérmi veľa vody nenamútime, aj keď, nie je to najmenej a pri kvalitnej práci, ktorú ty, rwystyrk a ostatní v pozadí NT vykonávate je na tom česká rep. oveľa lepšie ako niektoré iné 400 členné krajiny.
Čo sa týka ťýždňa, začal by som utorkom. V tento deň, rovnako ako v stredu aj štvrtok, by som sa venoval komunikácii s majiteľmi hráčov, koordinácii tréningu, prípadne sa snažil ovplyvniť minúty hráča (aj keď, to je výsostná výsada ich majiteľov).
V piatok odsledujem výsledky tréningu, Skorigujem tréning na ďalší týždeň, pochválim svedomitých majiteľov, u tých, čo sú na druhom brehu by som sa zachoval opačne, teda sa im práve moc nepoďakoval, ale aj napriek tomu by som ich skúsil motivovať, či presvedčiť o tom, aby boli trocha nápomocní. Plus komunikácia s majiteľmi hráčov širšieho výberu, aktualizácia databázy
Sobota je vyhradená zápasom v lige, plus doriešenie komunikácie (či skôr pokračovanie).
V nedeľu je jasné, s akými súpiskami pôjde súper nastaviť zostavu na zápas. Je tu teda čas na vymyslenie zostavy, nastavenie taktiky. To všetko na základe odsledovania zápasov súpera, ako aj zápasov jeho súperov, proti ktorým hrali, nech viem, či to bola taktika, ktorá je ich silná, alebo sa taktikou prispôsobovali súperovi. Plus prebehnutie hráčov z databázy, či nehrozí zbotovanie.
V pondelok je príprava na zápas, posledné dotiahnutie zostavy (to by som si predstavoval spoločne, napr. na externom fóre, alebo via BB-mail s tebou a rwystyrkom). Vytvorenie správy o zápase, sledovanie zápasu, pozápasové zhodnotenie, diskusia.
Samozrejmá je celotýždenná komunikácia na fórach.
Last edited by KifaH at 6/5/2009 5:53:49 AM