ko o cemu baba o penziji...sta oces sad da dokazes? ajde reci sta treba i sa cime da se slozim i da te podrzim samo da ne slusam tvoje preozbiljne komentare.
ne znam kome prvo da odgovorim jeste li Vas dvojica u nekom rodu mozda?Imam isuvise ozbiljnosti u RL i vreme utroseno na BB koristim da se dobro odmorim i pre svega zabavim.Previse ozbiljno shvatate IGRU obojica. Meni ste bash zabavni kad se toliko primate na funkcije kosarkaskih strucnjaka u viruelnom svetu))
pa u svakoj zemlji postoje minimum 2 zaludjenika koji preozbiljno shvataju igru koju igraju. vecina je tu sa stavom bash kao i ja.
ne znam kome prvo da odgovorim :) jeste li Vas dvojica u nekom rodu mozda?Imam isuvise ozbiljnosti u RL i vreme utroseno na BB koristim da se dobro odmorim i pre svega zabavim.Previse ozbiljno shvatate IGRU obojica. Meni ste bash zabavni kad se toliko primate na funkcije kosarkaskih strucnjaka u viruelnom svetu :)))
Bolje idi spremaj taktiku za sutra, imas najteze gostovanje u sezoni :):):)
pa u svakoj zemlji postoje minimum 2 zaludjenika koji preozbiljno shvataju igru koju igraju. ostatak tj vecina je tu sa stavom bash kao i ja (zabava)