Haha, ti pa res enkrat mesečno priležeš iz luknje vn, napišeš par stavkov v boldu, mal pojamraš in odtavaš nazaj v temo
Ne vem v čem je tvoj problem, samo taki sestavki res niso potrebni. Moja starost ni tvoj problem, sem pa krepko čez 20, če te skrbi da sem nek najstnik (glede tega pri tebi nisem prepričan, saj pišeš nekje na nivoju med koncem osnovne in začetkom srednje šole). Resno, what's your problem?
Jst s takole ekipo seveda da nimam možnosti za SKL, niti nisem na nobeni točki v tej sezoni reku da to sezono sploh ciljam na SKL - če bi hotu v SKL jst, nebi zapravu 3 miljone za dvorano in treniranca ampak za okrepitve. Moja ekipa po plačah je več kot 200k cenejša od naprimer Toppies.. sem pa prepričan da se bom v SKL uvrstil pred tabo. Tvoja dvorana je vsaj še 2 miljona stran od nekega spodobnega stanja (za primer, ti si v končnici, ko na tekme pride veliko več gledalcev kot na tekme rednega dela, od vstopnic pridelal 320k, jaz sem v rednem delu ko je dvorano težje polniti, delal 350-400k. To je v tekmah rednega dela okoli 100k razlike vsak teden.)
Zdej pa take a chill pill, srečno v finalu konference, pol pa lepo pripravt za naslednjo sezono