BuzzerBeater Forums

BB Crna Gora > Reprezentacija

Reprezentacija

Set priority
Show messages by
From: trubasin

This Post:
00
60774.186 in reply to 60774.185
Date: 1/26/2010 8:47:26 AM
Overall Posts Rated:
00
Sto se mene tice,boban moze opet biti selektor...Na greskama se uci...

Ali bih uradio i sledece:

1)Napravio bih scauting tim,koji ce traziti potencijalne repkase,kako za mladu tako za staru selekciju..
2)Da se napravi stab,svi sa svojim iskustvom (koliko god ga ko imao)-da pomogne u izboru taktike selektoru,kao i u izboru igraca!
3)Da se kupuju nasi igraci i treniraju.
4)Da pred svaki mech npr sa Rusijom,odemo nas par i vidimo sta selektor radi,sta pise na temi rrepke,koju taktiku najvise precizira,i za sta se odlucio ili ce se mozda odluciti(naravno ako se komentarise ista o tome),jer neki selektori su javnog a neki privatnog tipa..>Boban je bio privatnog...

Ako je nekom problem sa jezikom,ima Google prevodilac - Google Translate,i nesto cemo vec vidjet kako i sto...

5)malo vise da se forum ozivi,imamo preko 100 korisnika a mislim da pola i ne zna da postoji forum!!

From: DACHO

This Post:
00
60774.187 in reply to 60774.186
Date: 1/26/2010 9:39:49 AM
Overall Posts Rated:
5151
Sto se mene tice,boban moze opet biti selektor...Na greskama se uci...

Ali bih uradio i sledece:

1)Napravio bih scauting tim,koji ce traziti potencijalne repkase,kako za mladu tako za staru selekciju..
2)Da se napravi stab,svi sa svojim iskustvom (koliko god ga ko imao)-da pomogne u izboru taktike selektoru,kao i u izboru igraca!
3)Da se kupuju nasi igraci i treniraju.
4)Da pred svaki mech npr sa Rusijom,odemo nas par i vidimo sta selektor radi,sta pise na temi rrepke,koju taktiku najvise precizira,i za sta se odlucio ili ce se mozda odluciti(naravno ako se komentarise ista o tome),jer neki selektori su javnog a neki privatnog tipa..>Boban je bio privatnog...

Ako je nekom problem sa jezikom,ima Google prevodilac - Google Translate,i nesto cemo vec vidjet kako i sto...

5)malo vise da se forum ozivi,imamo preko 100 korisnika a mislim da pola i ne zna da postoji forum!!

1) Scauting tim uopste nije potreban jer postoji program pomocu kojeg mozete naci igrace po plati u svakoj zemlji,ali bi bilo dobro da par osoba kontaktira sa menadzerima u vezi treninga,forme ili mozda neke prodaje.
2)To naravno ali se to mora raditi putem bb-mali a ne na forumu jer protivnik nikada ne "spava".
3)Obavezno.Ima vec par menadzera koji to rade samo da ima ovi malo iskusniji pomognu nekim savjetom.
4)To zavisi od protivnika mada bi se moglo ponekad sprovesti u djelo.
5)Ako neko ima malo slobodnog vremena neka okaci link za ovaj forum na forume svih liga...

From: trubasin

This Post:
00
60774.188 in reply to 60774.187
Date: 1/26/2010 9:42:59 AM
Overall Posts Rated:
00
Ja trazim nase igrace za trening,i bezuspjesno...Jer ni jedan nije odgovarao mojim pozicijama za trening..A ako je neki i odgovarao nijesam imao para dovoljno...Maleri!

A inace bih stvarno volio da istreniram nekog naseg umjesto nekog stranca..Ali ovi faktori koje sam nabrojao uticu na to:(((

From: DACHO

This Post:
00
60774.189 in reply to 60774.188
Date: 1/26/2010 9:48:02 AM
Overall Posts Rated:
5151
Pokusaj da skupis pare za kraj sezone,poslije drafta. Bice mozda i nekih razmjena ako bude raspolozenih igraca... Prva liga vise ulaze u draft i valjda ce se to odrziti na kvalitet igraca koji je prosle sezone bio katastrofalan.

This Post:
00
60774.190 in reply to 60774.189
Date: 1/26/2010 10:52:52 AM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Pozdrav za komsije.

Evo jedan prijateljsk isavjet od mene. Ljudi koj isu raspolozeni, raspodijele se po ligama, poslije drafta, i gledaju mlade igrace sa dobrim potencijalom, kada u nekoj ekipi nadju takvog igraca posalju mu poruku da je potencijal i da bi ga trebalo trenirati, ili staviti na transfer. Ko je spreman kupiti igraca trebao bi imati i nesto malo love. Za pocetak moze svako da pregleda svoju ligu, to bar nije tesko, a onda kasnije se organizovati ako treba. Ima potencijala poslije svakog drafta, samo sto ih veci broj propadne, jer ima dosta korisnika koji samo povremeno ulaze, oni koji nece trenirati te igrace, naravno da im se isplati prodati ih nekome ko hoce nego da im bezveze stoje u klubu. Dakle traziti mlade igrace sa boljim potencijonalom, i vidjeti dali ima kandidata koji bi htjeli uzeto mlade Crnogorske igrace.

Ako vam ja kako mogu pomoci, slobodno javite, spreman sam pomoci.

Podzrav od Leonidasa selektora BiH

This is where we hold them!
This Post:
00
60774.191 in reply to 60774.184
Date: 1/26/2010 11:28:23 AM
Overall Posts Rated:
00
Kakav sam menadzer nema veze sa mojom aktivnoscu,odnosno neaktivnoscu po forumima.Rezultati mog tima dovoljno govore.Otkako sam usao u prvu,samo smo ja i prilepak,niko vise.Dachu svaka cast sto se tice rada sa mladjom reprezentacijom,i ima moju podrsku.Ljudi kojima je trebala pomoc,obratili su mi se mailom i dobili su je.A ti ne dipr sinak,no gledaj da se spasis od ispadanja,nijesi kompetentan da ista komentarises.

Last edited by DzOnI_LeNgEnDa at 1/26/2010 11:43:59 AM

This Post:
00
60774.192 in reply to 60774.191
Date: 1/26/2010 11:32:38 AM
Overall Posts Rated:
00
Sto se tice reprezentacije,meni nije zelja zarka da budem selektor,nadam se da necu ni morati da se kandidujem,jer jedva uglavim u raspored i da se konektujem svoj tim da vodim,ali ako ne bude potrebnog kvaliteta,svakako ocu.I pobijedicu,pobijedio bi i prosle sezone,ali nijesam radio na reklami uopste,vise sam Bobana podrzavao.Tvoj glas mi nije ni od kakve vrijednosti,zadrzi ga.Sto se tice nekog plana,izlozicu ga kad za to bude vrijeme,u vrijeme izbora.

From: Djoleee
This Post:
00
60774.193 in reply to 60774.192
Date: 1/26/2010 1:40:53 PM
Overall Posts Rated:
00
Sto se tice drafta, ja sam raspolozen da uzmem nekog mladog potencijalnog igraca, da je bek ili plej, vec treniram Nenadica, pa nadam se da ce bit draft dobar svima u Crnoj Gori, da dobijemo sto vise buducih reprezentativaca, i naravno kad bi mi iz Prve lige sto se bavimo treningom, preuzeli te igrace za trening, jer cemo se i lakse dogovoriti za trening, sto bi bilo teze da odu nekim strancima. Ja vec skupljam pare za kraj sezone, tako da sto se mene tice, sigurno kupujem nekog potencijala, ukoliko bude takvih i ukoliko meni ne bude bas zadovoljavajuci draft.

This Post:
00
60774.194 in reply to 60774.193
Date: 1/26/2010 2:14:51 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Evo vec ima ljudi koji su spremni pomoci, ako ima raspolozenih, mogao bi i ja.
Imam vremena tako da bi mogao pomoci, ako ima zainteresovanih neka jave. Dakle da pronadjemo potencijale, da vidimo gdje igraju i dali se treniraju, onda da se napravi neka lista igraca koj isu spremni kupiti mlade Crnogorske igrace nakon ovog sada drafta. Ovo sve sam davno prosao u BiH, imam zaista dosta iskustva i zelio bi i ovdje pomoci da se brze napreduje. Bilo bi lijepo kada bi se podrzala ova neka okvira ideja, nasli ljudi koji ce trenirati mlade.

This is where we hold them!
This Post:
00
60774.195 in reply to 60774.194
Date: 1/26/2010 5:07:18 PM
Overall Posts Rated:
11
Evo vec ima ljudi koji su spremni pomoci, ako ima raspolozenih, mogao bi i ja.
Imam vremena tako da bi mogao pomoci, ako ima zainteresovanih neka jave. Dakle da pronadjemo potencijale, da vidimo gdje igraju i dali se treniraju, onda da se napravi neka lista igraca koj isu spremni kupiti mlade Crnogorske igrace nakon ovog sada drafta. Ovo sve sam davno prosao u BiH, imam zaista dosta iskustva i zelio bi i ovdje pomoci da se brze napreduje. Bilo bi lijepo kada bi se podrzala ova neka okvira ideja, nasli ljudi koji ce trenirati mlade.

VIDI TI IZDAJNIKA,SELEKTOR A OVAKO :D

This Post:
00
60774.196 in reply to 60774.195
Date: 1/26/2010 5:43:31 PM
Overall Posts Rated:
88
mladicu, opusti se :)

Advertisement