Jak pewnie już widziałeś grę w BB rozpocząłem w 4 sezonie ale tak naprawdę tak jak napisałem w swojej mowie prawdziwe granie datuję od 6 sezonu. Wcześniej nie bardzo miałem czas na BB...
Patrząc na moje wyniki klubowe to od tego sezonu był awans do III ligi, później jako beniaminek grałem w finale III ligi ulegając nieznacznie w finale zespołowi Narew Ostrołęka w którym grał reprezentacyjny PG Mikulski.
Kolejny sezon to awans do II ligi. W tym jako beniaminek wygrałem sezon zasadniczy i dopiero w półfinale musiałem uznać wyższość zespołu z kadrowiczem Majcherczakiem - jednym punktem po dogrywce...
Żeby była jasność - nie uważam tego za jakieś wielkie sukcesy ale życzę każdemu aby co sezon powtarzał moje wyniki...
Co do PP to max jaki osiągnąłem to chyba 7 runda ale muszę przyznać, że dla mnie priorytetem zawsze była liga i to w niej wystawiałem najlepszy skład.
A czego mi brakuje? Najbardziej to chyba szczęścia w drafcie
...ale głównie przez to że zawsze jestem w czubie ligi...
PLK? Czemu nie jeśli tylko będę na tyle dobrą drużynę by tego dokonać...Obecnie chyba jeszcze za wcześnie na to...
W NT sukcesem nazwę tylko awans na MŚ a jeśli już tam będziemy to awans do finałowej grupy.
PS. Na pytania Izydora odpowiem ale chwilowo nie bardzo mam czas.