BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
169021.187 in reply to 169021.186
Date: 1/15/2011 11:20:13 AM
Kentauroi Cholargou
IV.11
Overall Posts Rated:
348348
άποψη μου ότι τσάμπα αναλώνεσαι στο τί έγινε τότε... οι περισσότεροι χρήστες δεν υπήρχαν στο παιχνιδι...
προσπάθησε να κερδίσεις εντυπώσεις στο τι θα κάνεις τώρα και γιατί θέλεις να ασχοληθείς...
άποψη μου βέβαια....

Υ.Γ: και ακόμα δεν έχω ακούσει κανέναν υποψήφιο να παίρνει θέση αν θα ήθελε ή οχι να επεκτέινει τον αριθμό των assistants που υπο την σκέπη του θα "τρέχουν" την εθνική

This Post:
00
169021.188 in reply to 169021.181
Date: 1/15/2011 11:24:01 AM
Overall Posts Rated:
272272
Δεν νομιζω να ειναι το ιδιο ρε Κυριακο. Εμεις φωναζαμε να ερθουν ΟΛΟΙ και να μιλησουν σε αυτο το νημα και στο αλλο με τις ομιλιες του καθενος. Απο τους 15 υποψηφιους ομως οπως ειπες, ηρθαν να μιλησουν μονο οι 5-6. Οι πιο ενεργοι και οι αυτοι που θελουν να το κυνηγησουν περισσοτερο. Οποτε με αυτους γινεται και η συζητηση.
Στις βουλευτικες εκλογες, πολυ απλα τα 4-5 κορυφαια κομματα(για να μην πω μονο τα 2) εχουν μεριδιο ισο με 95% στις συνολικες δαπανες των εκλογων για προεκλογικες καμπανιες, διαφημισεις κτλ. Εκει ειναι εντελως διαφορετικα τα πραγματα. Ενω εδω ο καθενας μπορει να βγει και να μιλησει με τους ιδιους ορους και κανονες που το κανουν και οι υπολοιποι. Δες τον προεκλογικο αγωνα του φιλου antarti. Ειναι παρα πολυ καλος, σχεδον αψογος και καταφερε να μπει στην 5αδα της δευτερης φασης απο το πουθενα. Και λεω απο το πουθενα γιατι προσωπικα(και νομιζω οι περισσοτεροι) δεν τον ηξερα πριν την Δευτερα και ουτε τον ειχα ξαναδει στα φορουμ. Ομως τωρα νιωθω σαν να τον γνωρισα και να ειναι καιρο μαζι μας. Κερδισε κοσμο με το σπαθι του.
Δικαιωμα στις εκλογες εχουν ολοι φυσικα. Εκει που πας να ψηφιζεις, γραφει μονο τα ονοματα των υποψηφιων. Δεν γραφει και την κατηγορια απο διπλα. Ο καθενας μεσα απο την παρουσια του στο παιχνιδι και στο φορουμ, κερδιζει ή χανει κοσμο.

Υ.Γ. Παρα τις καποιες διαφωνιες και τις εντασεις(μικρες για μενα) που ειχαμε, χαιρομαι γιατι τελικα ακουστηκαν ωραιες ιδεες απο τους 4 υποψηφιους(βγαζω τον Alan Anderson που δεν εμφανιστηκε καθολου). Καλη επιτυχια και στους 5!!!

This Post:
00
169021.189 in reply to 169021.187
Date: 1/15/2011 11:24:50 AM
Overall Posts Rated:
7070
Οχι για μένα το σημαντικότερο δεν είναι να κερδίσω τις εκλογές.Και να κερδίσω θα μου βρουν να μου σύρουν 1002 πράγματα και μόνο τα νεύρα μου χαλάω.Θέλω να καταλάβουν παλιοί και νέοι το ποιόν του καθενός και ποιος τελικά έλεγε ψέμματα για να καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις και ποιος απλά αντιδρούσε σε αυτά που διάβαζε.Οι αλήθειες δεν κρύβονται.

This Post:
00
169021.190 in reply to 169021.185
Date: 1/15/2011 11:25:07 AM
Overall Posts Rated:
11
Προτεινω να μην γραψει κανεις μεχρι την δευτερα
Οτι ηταν να αναφερθει αναφερθηκε

Ο καθενας σχηματισε μια γνωμη για καθε υποψηφιοτητα

The winner takes it all
Στη συγεγκριμενη περιπτωση την εθνικη

From: antartis

This Post:
00
169021.193 in reply to 169021.188
Date: 1/15/2011 1:04:49 PM
Overall Posts Rated:
5454
Δεν νομιζω να ειναι το ιδιο ρε Κυριακο. Εμεις φωναζαμε να ερθουν ΟΛΟΙ και να μιλησουν σε αυτο το νημα και στο αλλο με τις ομιλιες του καθενος. Απο τους 15 υποψηφιους ομως οπως ειπες, ηρθαν να μιλησουν μονο οι 5-6. Οι πιο ενεργοι και οι αυτοι που θελουν να το κυνηγησουν περισσοτερο. Οποτε με αυτους γινεται και η συζητηση.
Στις βουλευτικες εκλογες, πολυ απλα τα 4-5 κορυφαια κομματα(για να μην πω μονο τα 2) εχουν μεριδιο ισο με 95% στις συνολικες δαπανες των εκλογων για προεκλογικες καμπανιες, διαφημισεις κτλ. Εκει ειναι εντελως διαφορετικα τα πραγματα. Ενω εδω ο καθενας μπορει να βγει και να μιλησει με τους ιδιους ορους και κανονες που το κανουν και οι υπολοιποι. Δες τον προεκλογικο αγωνα του φιλου antarti. Ειναι παρα πολυ καλος, σχεδον αψογος και καταφερε να μπει στην 5αδα της δευτερης φασης απο το πουθενα. Και λεω απο το πουθενα γιατι προσωπικα(και νομιζω οι περισσοτεροι) δεν τον ηξερα πριν την Δευτερα και ουτε τον ειχα ξαναδει στα φορουμ. Ομως τωρα νιωθω σαν να τον γνωρισα και να ειναι καιρο μαζι μας. Κερδισε κοσμο με το σπαθι του.
Δικαιωμα στις εκλογες εχουν ολοι φυσικα. Εκει που πας να ψηφιζεις, γραφει μονο τα ονοματα των υποψηφιων. Δεν γραφει και την κατηγορια απο διπλα. Ο καθενας μεσα απο την παρουσια του στο παιχνιδι και στο φορουμ, κερδιζει ή χανει κοσμο.

Υ.Γ. Παρα τις καποιες διαφωνιες και τις εντασεις(μικρες για μενα) που ειχαμε, χαιρομαι γιατι τελικα ακουστηκαν ωραιες ιδεες απο τους 4 υποψηφιους(βγαζω τον Alan Anderson που δεν εμφανιστηκε καθολου). Καλη επιτυχια και στους 5!!!

Eυχαριστώ πολύ φίλε για τα καλά λόγια.
Έτσι είναι,κι εγω έτσι νιώθω,μπορεί να έχει ο καθένας τις απόψεις του και τις ιδέες του αλλά μου άρεσε σε γενικές γραμμές απο ενα σημείο ειδικά και μετά ο διάλογος που κάναμε,ένιωσα πολύ όμορφα και πραγματικά ενεργός που μίλησα για τόσα πολλά σε τόσες λίγες μέρες με ανθρώπους που και γνώσεις έχουν,αλλά και δεν τούς λείπει η όρεξη για δουλειά.
Και πάνω απ'ολα κερδισμένη βγαίνει η Εθνική μας και το παιχνίδι που τόσο αγαπάμε.
Ολες αυτές της μέρες ήρθα κοντά με άτομα που καν δεν γνώριζα και αυτό επίσης είναι ενα μεγάλο κέρδος.
Θεωρώ όλες τις υποψηφιότητες σημαντικές και όποιος εκλεγεί επαναλαμβάνω θα είμαι στο πλευρό του αν κρίνουν οτι μπορώ να προσφέρω κάτι.
Το σίγουρο είναι οτι δεν θα είμαι απέναντι,θα είμαι δίπλα γιατί πάνω απ'ολα αγαπάω το παιχνίδι,αγαπάω την Εθνική και μπορώ να συγχωρήσω λάθη σε κάποιον που ίσως κάνει γιατί ουδείς αλάνθαστος...

Όσον αφορά αυτό που ρωτάει ο φίλος Akege14,αν δηλαδή θα επεκτείνουμε τούς συνεργάτες εγω σ'αυτό είμαι κάθετος και απαντάω ΝΑΙ.
Θα αποτανθώ σε έμπειρους χρήστες με εμπειρία,δηλαδή θα "ψαχτώ" σε όλους εσάς,αλλά θα έχω και 3 προσωπικές μου επιλογές που εχω ξεχωρίσει και είναι δοκιμασμένες.
Ο Ένας εκ των τριών γνωρίζει και άριστα Αγγλικά για να μπορώ να έρθω σε επαφή με άλλους manager σε περίπτωση πάντα που εκλεχτώ.

Σας ευχαριστώ όλους,καλή δύναμη να έχουμε, και καλή επιτυχία σε όλους τούς υποψηφίους!!!

Φιλικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Antartis

This Post:
00
169021.194 in reply to 169021.192
Date: 1/15/2011 1:32:53 PM
Overall Posts Rated:
136136
Μια γρηγορη απαντηση φιλε μου, συμφωνω οτι οταν δεν ξερεις καποιον, ειναι πολυ δυσκολο να εχεις καθημερινη επαφη και επικοινωνια, αλλα σκεψου ποσα ατομα ξερεις απο την ελληνικη κοινοτητα? με ποσα εχεις μιλησει? με ποσα θα ΠΡΕΠΕΙ να εχεις επαφη και επικοινωνια ειδικα αν εχουν παιχτες ειτε που θα ερθουν εθνικη, ειτε ειδη στην εθνικη...
οπωτε οσο δυσκολο και αν ειναι ΠΡΕΠΕΙ να εισαι σε θεση να το κανεις.

Και ενα απο τα απαραιτητα στοιχεια του εθνικου προπονητη ειναι να μπορει να συνεργαστει με ατομα που δεν ξερει, να μπορει να προσεγγισει ατομα που δεν ξερει και να ειναι σε θεση να τα κερδισει κιολας.

Εγω παλι, αν καταφερω να εχω εμπιστοσυνη των χρηστων της κοινοτητας και βγω, το πρωτο πραγμα που θα κανω ειναι να ζητησω απο εσενα να εισαι στο τιμ, και να ζητησω την συνεργασια σου, για να μην πω οτι θα την απαιτησω, γιατι εισαι απο τους χρηστες που σεβομαι αφανταστα και ξερω τις γνωσεις που εχεις, διαβαζοντας οσα εχεις γραψει στα νηματα και οσα εχεις κανει με την ομαδα σου. Το ιδιο φυσικα ισχυει και για τα αλλα παιδια που εχουν βαλει υποψηφιοτητα.

Ευχαριστω

Aris kai den eimai kala
This Post:
00
169021.196 in reply to 169021.194
Date: 1/15/2011 3:30:04 PM
Overall Posts Rated:
112112
Το νήμα τελικά έγινε λίγο ¨τρελό"
Δημήτρη μου στις 2 τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις φωνάζανε οι ψηφοφόροι πως δεν υπάρχει "σοβαρή" υποψηφιότητα και ψηφίζαν το μη χείρον, δηλαδή εμένα.
Κατηγορούσαν ευθέως τους κορυφαίους χρήστες της χώρας για αδιαφορία. Το νήμα είναι το ίδιο. Όποιος θέλει μπορεί να το διαβάσει.
Αν βγεις εσύ πως μπορείς να ¨απαιτήσεις" (ξέρω πως το λες με καλή έννοια, δεν θέλω να με παρεξηγήσεις) τη συνεργασία ή τη γνώμη του Μαμού?
Για να σε ψηφίσει το εκλογικό σώμα θα πει πως σε θεωρεί ανώτερο μάνατζερ για το καλό της Εθνικής, μιας αυτό και μόνο αυτό θα πρέπει να είναι το κριτήριο επιλογής, κάνω λάθος?
Το ίδιο ισχύει αν βγει κάποιος από τους λοιπούς υποψηφίους.
Οι ίδιοι οι ψηφοφόροι σου δεν θα το ήθελαν αυτό. Αν το ήθελαν θα ψήφιζαν απ' ευθείας τον Μαμού.
Η υποψηφιότητά σου, το έγραψα και νωρίτερα, τη θεωρώ πολύ σοβαρή, αλλά τη θεωρώ λανθασμένη χρονικά.
Με 2 υποψηφιότητες από την Α1 με τελείως διαφορετική φιλοσοφία, που μπορούν να καλύψουν το εκλογικό σώμα, αντί να προσθέσεις τη δική σου, θα έπρεπε να αποσύρθούν οι υπόλοιπες, από αυτογνωσία και μόνο.
Το ότι εξακολουθούν να υφίστανται 5 υποψήφιοι σημαίνει ότι θεωρεί ο καθένας τον εαυτό του καταλληλότερο των υπολοίπων.
Οι ψήφοι που θα πάρει ο καθένας θα αντικατοπτρίζουν ακριβώς αυτό.
Αν ψηφίσω τον Άλαν Άντερσον πχ θα πει πως θεωρώ τον Άλαν τον καταλληλότερο. Δεν θα θέλω να ρωτήσει τον Μαρτίου ή εσένα. Θα ήθελα να βγει και να μαμήσει. Θα προσβάλει την ψήφο μου αν στραφέι σε σένα.
Σαφώς και η Εθνική δεν έιναι τσιφλίκι κανενός και το εκλογικό σώμα αποτελεί την ανώτερη δύναμη.

@Προς το εκλογικό σώμα: Να μην έχουμε την ψευδαίσθηση ότι η Α1 θα ασχοληθεί ξανά σοβαρά με την Εθνική, αν εμείς οι ίδιοι την απορρίψουμε. Θα είμαστε άξιοι των επιλογών μας. Μιλάω σε πρώτο πληθυντικό γιατί και γω σε αυτό πλέον ανήκω.

The secret of communication lies in defeat...
From: thanos

This Post:
00
169021.197 in reply to 169021.196
Date: 1/15/2011 3:49:29 PM
Overall Posts Rated:
272272
Η υποψηφιότητά σου, το έγραψα και νωρίτερα, τη θεωρώ πολύ σοβαρή, αλλά τη θεωρώ λανθασμένη χρονικά.
Με 2 υποψηφιότητες από την Α1 με τελείως διαφορετική φιλοσοφία, που μπορούν να καλύψουν το εκλογικό σώμα, αντί να προσθέσεις τη δική σου, θα έπρεπε να αποσύρθούν οι υπόλοιπες, από αυτογνωσία και μόνο.

Ρε συ Kaja, μην τα λες εσυ αυτα και με ξενερωνεις!!!

@Προς το εκλογικό σώμα: Να μην έχουμε την ψευδαίσθηση ότι η Α1 θα ασχοληθεί ξανά σοβαρά με την Εθνική, αν εμείς οι ίδιοι την απορρίψουμε. Θα είμαστε άξιοι των επιλογών μας. Μιλάω σε πρώτο πληθυντικό γιατί και γω σε αυτό πλέον ανήκω.

Τι σημαινει "αν απορριψουμε την Α1" ρε φιλε??? Δηλαδη ντε και καλα πρεπει να βγει καποιος απο την Α1 για να ξαναεχουμε δυνατες υποψηφιοτητες στο μελλον??? Μπραβο στα παιδια που αποφασισαν να βαλουν υποψηφιοτητα, αλλα ειναι ισοτιμοι υποψηφιοι με ολους τους αλλους. Και φυσικα δεν μπορουμε να ξερουμε αν θα ξανασχοληθει η Α1 με την Εθνικη. Ειτε εκλεγει καποιος απο Mamu, autokratora, ειτε οχι.

Προς εκλογικο σωμα: Ψηφιστε ο,τι γουσταρετε!!!!!

Last edited by thanos at 1/15/2011 3:52:15 PM

Advertisement