Minuty zaktualizowane, tradycyjnie proszę o sprawdzenie. Patrząc na to ile badani zawodnicy zdążyli już zagrać, liczę na jakieś wzrosty expa w najbliższym czasie.
Wszystkich zainteresowanych zapraszam do spojrzenia na ten oto wpis:
(186326.6). W skrócie, cytowany Prezes, uważa, że odpowiednio wysoki poziom doświadczenia, może zniwelować pewne braki u zawodnika. W tym przypadku chodzi o liczbę strat.
Z którym wiąże się następujące pytanie, czy zauważyliście coś takiego lub podobnego u siebie? Zachęcam Szanownych Prezesów do podzielnia się opiniami.
Z swej strony mogę podzielić się taką informacją, że mam grajka z poziomem dośw. 8 ( skok pod koniec ubiegłego sezonu), poprawił swoją skuteczność rzutową. Nie jest to jakaś rewelacyjna poprawa ( i takiej nie oczekuję). jest jednak zauważalna. A w kontekście tego, że musi mierzyć się z nie byle jakimi broniącymi, te parę punktów więcej jest na wagę złota. Co ciekawe ostatnimi czasy często również asystuje. Czy to przypadek? nie wiem, nie chcę wysuwać za daleko idących wniosków, dlatego czekam na wasze spostrzeżenia i uwagi w tym temacie.:)
Na koniec jakiego czy ktoś z Szanownych prezesów spotkał się z zawodnikiem o expi wyższym niż 13-14? I np. ma go teraz w zakładkach? Jeżeli tak, to poproszę o podzielenie się ta informacją ( link do zawodnika+ poziom expa z czasów pobytu na TLu).