Buzzerbeater žaidime lengva susirasti draugų, varžovų ir to trokštamo juokingu vardu žaidėjo, kurio jūs visada norėjote. Tiesiog įvesk 3 pirmas vardo raides ir rask tai ko ieška
Lygos pavadinimas ( pvž.: II.3 ):
Aš į tavo pastabas atsakiau, o tu į mano atsakymą dar atsakinėji... Mini smulkmenas, kurios tau vienam kliūna: tai viena raidė ne didžioji, tai dvitaškio nėra ten kur jis nėra nebūtinas. Pats apie kalbos kultūra nenusimanydamas bandai dar kažką įrodinėti. Liaudiškai tariant, pradedi kovoti su vėjo malūnais. Oficialiai pranešu: Taip, versdamas aš "remiuosi" anglų kalba, amerikoniškai dar neišmokau. :)Nei viena šita tavo pastebėta "klaida" nebuvo mano darbas, tad nežinodamas nekritikuok ir nenurodinėk kaip elgtis.Pabaikim ginčus ir kalbėkim apie rimtą vertimo broką. Tarp tų visų smulkmenų buvo tikrai gerų pastebėjimų, dėkoju tau už tai dar kartą.
Lietuva NT Election Season 3 rezultatai < šito irgi negalima lietuviškai išversti?taip pat dar prisiminiau, lyg ir neminėjau prie personalo. kai samdai sv-vadybininką, tai kai klausia patvirtinimo - jis angliškai pavadintas jau. man rodos kiti lietuviškai. tai čia kažkur užsimetčs tagas matyt?
Ir geriau nesiginčyk, nes dėl šito buvo kreiptąsi į Lietuvių kalbos inspekciją ((=