1. Dobrá, omlouvám se má chyba. Pochybuji, že udělá hráč tolik sekundárních skoků na JS při tréninku IS, aby se stal PF, ale budiž... Udělal jsem chybu a máš pravdu.
2. Ano zde se neshodneme, máme na to odlišný pohled na věc připomínám v rámci tréninku pro U21.
3. Prostě mi vadí celé to rozdělení, vysoké potenciály jsou pod vedením NT a nakonec hrají za U21, nevím nechápu a nechci aby ses k tomu už i nějak vyjadřovala, neladí mi to...
4. Mnoho lidí bylo od trénování odrazeno, nechci na nikoho ukazovat, jen mohu říci, že já ten špatný nejsem.
5. Ano, záměr trenéra U21 je trénovat 1na1 a tady vidím ten problém o kterém celá tato diskuze začala, proč se nemůžeme prosadit. Já říkám, že je třeba trénovat pouze primární skilly. Stačí slušným způsobem napsat, že se to zkoušelo, nebo nejsou ochotni manažeři takový trénink podstoupit a je to vyřízeno. Potom řeknu OK, nejde to!
6. K NT už se vracet nebudu, je to tady o U21, když tak prosím přesuň téma do jiného vlákna. Počty mě nebaví ani číst natož k tomu něco psát, to je tvoje parketa, mi to nic neříká...
Pro U21, by měly trénovat týmy, které jsou v začátcích. Navíc nové týmy potřebují co nejrychleji finance a to s hráči s vysokým potenciálem nejde. Jsou hned na začátku velmi drazí a výnos z takového hráče také není moc optimální.
Kolik jsem vytrénoval hráčů přímo ve svém týmu nevím, každopádně dobře trénovaných hráčů pro U21 a NT bylo docela dost a zkusím odhadnout, že to je kolem cca 10 hráčů. Pokud se podívám na věc globálně a zapojím do toho ostatní, které jsem prakticky naučil trénovat, nebo jsem se s nimi podílel na diskuzi o tréninku pro U21 a NT je to odhadem za celou mojí kariéru 50 hráčů a to podle mě není málo. Jen abych nebyl opět tlučhuba, tak se snad dotyční nebudou zlobit a některé zveřejním. Vynechám týmy, které již neexistují!!! BC Hafani Ostrava, DimoKings, Trojská Helena, BC Stafords Litvínov, Miami Heat CZE to jsou týmy, kde mám docela velký podíl na tom jak trénují (trénovali). Potom jsou tady manažeři se kterými jsem docela aktivně trénink řešil Vrťa, Morous, Amare a přece jen zmíním jedno velké jméno, které již mezi námi není Wix! Takže tak no...
Noví manažeři, kteří by měli být kostrou pro trénink U21 ani z minimálně 90% neví, že nějaké fórum existuje, proto nevkládám velkou důležitost pro fórum ,ale spíše pro individuální komunikaci pře BB mail.