BuzzerBeater Forums

Srbija - I.1 > Sezona 32

Sezona 32

Set priority
Show messages by
This Post:
00
271858.187 in reply to 271858.186
Date: 10/16/2015 5:48:41 PM
Tunjevina
II.1
Overall Posts Rated:
560560
Second Team:
Krompir
Ispod casti mi je da se nekim "ljudima" obracam vise, ovo je upuceno svima:

Niti sam ja niti je buraz rekao da smo namestili. Svako ko ima 2g mozga moze da vidi da sam ja svoj mec u prvenstvu predao ne bi li sacuvao minute igracima za kup i isto bih postupio bez obzira na protivnika u kupu.
Da smo hteli da namestimo, dobio bih PO Knightsa u prvenstvu i mec sa burazom bi izgledao kao drugi polufinalni mec, ali podrazumeva se da to necemo da radimo.
Takodje, tim koji sam izveo u kupu je po meni bio dovoljan da pobedi burazerov najjaci tim.Naravno, da je buraz izveo najjaci tim, minutaza mojih igraca bi bila totalno drugacija i ne bi mi igraci od 3k ulazili na vise od 3-5min, neki ne bi ni ulazili.
Upravo zbog toga sto nismo namestili je meni minutaza bila poprilicno losa, jer su mi neki glavni igraci imali preko 70min u nedelji, nisam uspeo da nastelujem minutazu kako valja i zbog toga ulazim u finale sa dosta losijom formom.
Ja sam se nadao da ce on meni predati, kao sto bih se nadao da ce mi predati neki drugi tim od 550k plate koji nema sta da trazi protiv mene, ali veze nisam imao koji ce tim buraz izvesti, nisam se ni video sa njim na dan utakmice, nismo se ni setili da prodiskutujemo o utakmici kad se zavrsila, jednostavno imamo bitnijih tema za razgovor od igrice.
Zapravo je buraz odmorio protiv Gradjana Cveleta i Madrida, sto me je uplasilo da ce izvesti najjaci tim, ali srecom po mene, nije, jer bi mi to dodatno unistilo minutazu i formu.

Predavao sam i ja meceve u kupu u kojima nisamo mogao da pobedim (75240165) pa se niko tada nije javljao i prozvao me da namestam. Najnormalnija stvar od kad postoji bb, predati jacem od sebe, al izgleda da samo nije normalno ako jedan brat preda drugom, neka je i 40p razlike u kvalitetu izmedju nas, mi izgleda uvek moramo da igramo na krv i noz. Kakvo je bre to bolesno razmisljanje...

This Post:
00
271858.188 in reply to 271858.187
Date: 10/16/2015 6:08:35 PM
Overall Posts Rated:
2525
E da,kada smo kod pustanja,hvala kolega,mozda mi bas ova pobeda bude znacila na kraju:)

This Post:
00
271858.189 in reply to 271858.187
Date: 10/17/2015 4:22:50 AM
Overall Posts Rated:
740740
Ja sam se nadao da ce on meni predati, kao sto bih se nadao da ce mi predati neki drugi tim od 550k plate koji nema sta da trazi protiv mene, ali veze nisam imao koji ce tim buraz izvesti, nisam se ni video sa njim na dan utakmice, nismo se ni setili da prodiskutujemo o utakmici kad se zavrsila, jednostavno imamo bitnijih tema za razgovor od igrice.

Ko o čemu, baba o uštipcima.

Prosto je čudno kako se dva rođena brata nikad ne viđaju pred njihove utakmice, nikad ne pričaju pred njihove utakmice, uvek imaju važnijih stvari od njihovih utakmica...

A kad igraju Matija i Sauron onda imaju vise nego dovoljno vremena da se vide i da pričaju o tome šta ta dvojica rade.

Brale, jednostavno prekini da kenj.š i pomiri se sa tim da si pojeo g..no (odnosno obojica ste pojeli) zbog svega onoga što ste ostalima pričali sezonama unazad, jer jednostavno i vas dvojica to radite svaki put kada vam odgovara. I radićete svaki put kada vama odgovara, što je i normalno u ovakvoj nekoj zajeb...ji od igrice.

A najgore od svega je što niko od nas ne bi reč rekao na to, samo da nije bilo preteranog proser...nja sa vaše strane kako to nikada nećete raditi.

Sada ste kao našli modus gde ti izvedeš prvi tim, a on drugi i to kao nije namešteno, a ono isto s..nje drugo pakovanje.

I još jednom čestitke na ulasku u finale. Većina ljudi se zahvali na čestitkama, ali to nije u maniru velike braće.

This Post:
88
271858.190 in reply to 271858.189
Date: 10/17/2015 9:34:19 AM
Overall Posts Rated:
100100
Ne bih mnogo da se mesam u vasu diskusiju, ali je jedna stvar ocigledna.

Tuna je predao mec u ligi, znajuci da je vrlo lako mogao da se dogovori sa bratom da obojica izvedu polu-tim gde bi njegov bio za nijansu jaci (kao sto je to uradio drugi polufinalni par). Nadalje, Tuna ima pobedu manje zbog toga i time ugrozva cak i svoje 4. mesto u ligi, dok se od 3. moze oprostiti posle predaje PO Knightsima. S druge strane, Sire, znajuci da ima dogovoren mec u polufinalu, lagano Ivku izvodi najjaci sastav, iako bi, da je igrao u polufinalu protiv nekog od brace, 99% predao taj mec zbog kupa. Da ne pominjem koliko ce Tuni biti teze da prodje Ivka u gostima od mene i nekako se dokopa finala divizije. Dakle, stvari nisu iste, i to je cinjenica. Ako sam negde pogresio, ispravite me.

Vas "klan", Dumba, Mordore, Sire i nekada Matija, uvek planira kome je najpotrebnija pobeda i u skladu sa tim se sastavljaju sastavi pred mec. Za razliku od vas, ja, i jos par menadzera sa kojima se svakednoveno cujem (Ivko, Lale, Markovic...) ne propustimo priliku da se muski pokoljemo kad god se sretnemo :). Ok, svacija je sloboda da radi kako i sta hoce, da li ce tie ili ct nekom da lupi, da li ce da preda neocekivano i sl, samo nemojte na Tunu i Krmelja projektovati svoje osobine kad je ocigledno da igraju posteno, mnogo postenije i od mene, a kamoli od vas.

I da, da ne ispadne da sam i ja u doslohu sa bracom (iako je poznato da ih cenim kao poznavaoce BB-a i rivale), ne slazem sa sa njihovim donekle potcenjivackim stavom prema BBB-u (kao da je lako osvojiti 2, a verovatno i 3x B3 zaredom), ali samo slep covek moze reci da su posle njihovog polufinalnog meca ispali isti kao i vi.

This Post:
00
271858.191 in reply to 271858.190
Date: 10/17/2015 12:45:49 PM
Overall Posts Rated:
740740
Dakle ti nisi taj sa makar 2g mozga.

Nemoj da se ljutis na konstataciju, ali jednostavno tvoj post govori o tome.

This Post:
00
271858.192 in reply to 271858.190
Date: 10/17/2015 2:07:57 PM
Overall Posts Rated:
740740
I evo dobio si dve loptice za post od zbirno 4 gramske brace.

Bice tu jos neka sigurno, ne da bi se ljudi tebi divili i tvom postu, vec samo zato sto ne mogu da podnesu Saurona i ranije Matiju.

This Post:
00
271858.194 in reply to 271858.190
Date: 10/17/2015 5:02:22 PM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
265265
Second Team:
Mount Doom
Ne bih mnogo da se mesam u vasu diskusiju, ali je jedna stvar ocigledna.

Tuna je predao mec u ligi, znajuci da je vrlo lako mogao da se dogovori sa bratom da obojica izvedu polu-tim gde bi njegov bio za nijansu jaci (kao sto je to uradio drugi polufinalni par). Nadalje, Tuna ima pobedu manje zbog toga i time ugrozva cak i svoje 4. mesto u ligi, dok se od 3. moze oprostiti posle predaje PO Knightsima. S druge strane, Sire, znajuci da ima dogovoren mec u polufinalu, lagano Ivku izvodi najjaci sastav, iako bi, da je igrao u polufinalu protiv nekog od brace, 99% predao taj mec zbog kupa. Da ne pominjem koliko ce Tuni biti teze da prodje Ivka u gostima od mene i nekako se dokopa finala divizije. Dakle, stvari nisu iste, i to je cinjenica. Ako sam negde pogresio, ispravite me.

Vas "klan", Dumba, Mordore, Sire i nekada Matija, uvek planira kome je najpotrebnija pobeda i u skladu sa tim se sastavljaju sastavi pred mec. Za razliku od vas, ja, i jos par menadzera sa kojima se svakednoveno cujem (Ivko, Lale, Markovic...) ne propustimo priliku da se muski pokoljemo kad god se sretnemo. Ok, svacija je sloboda da radi kako i sta hoce, da li ce tie ili ct nekom da lupi, da li ce da preda neocekivano i sl, samo nemojte na Tunu i Krmelja projektovati svoje osobine kad je ocigledno da igraju posteno, mnogo postenije i od mene, a kamoli od vas.

I da, da ne ispadne da sam i ja u doslohu sa bracom (iako je poznato da ih cenim kao poznavaoce BB-a i rivale), ne slazem sa sa njihovim donekle potcenjivackim stavom prema BBB-u (kao da je lako osvojiti 2, a verosivatno i 3x B3 zaredom), ali samo slep covek moze reci da su posle njihovog polufinalnog meca ispali isti kao i vi.

Naravno da su ispali, sve sto su, cini mi se, decenijama pricali je palo u vodu.
Dakle, glavni inicijatori teorije zavere, cak se islo toliko daleko da su mistifikovali neke od nas, sve su pogazali, moguce da nisu ni spavali tu noc...
To su bile besede, od kulina bana do petra pana...a na kraju price uvek je stajalo jedno: uvek, ali uvek ce igrati sa najjacim sastavima, narovito u borbi za trofeje.
Stoga, meni nije najjasnije kakve veze imaju utakmice u ligi sa 1/2 kupa?
Da nece mozda neko od njih da osvoji ligu? Zar nije logicno da imaju vece sanse u kupu no u ligi?
Sa druge strane, ja nikoga nisam pustao ove sezone, da se videti iz prilozenog, a mogao sam u vise navrata.
Nekako mi drago, 2 sezone dominiram a da nema matija, koje li ce sada opravdanje braca naci?
Steta sto je matija batalio bb, koliko su ga se ljudi plasili dovoljno govori upravo ova cinjenica, ljudi ga popinju bez ikakvog razloga......no ne sumnjam, onaj sto nosi ciglu umesto telefona ce naci razlog kako je matija i ove sezone uticao na moje rezultate.
Iskren da budem, meni je ovo vise nego smesno, svaki put se slatko nasmejem raznim opservacijama,teorijama zavere i slicnom....a onda procitam neke postove sa "2g mozga", te se upitam kako neko ko ima vise od 2g mozga moze toliko vremena da provodi online...a josbez uspeha

This Post:
00
271858.195 in reply to 271858.193
Date: 10/17/2015 5:34:13 PM
Overall Posts Rated:
740740
Sta se sad i ti pravis kao naivan?

Sezonama, decenijama pricaju o njihovim postenim utakmicama i pljuju ovu dvojicu sto imaju onakva finala. Braca igraju jake utakmice, posebno kada dodje do bitnih utakmica.

I onda odigraju ovako.

Kao fol ovaj igrao sa prvim timom, onaj drugi sa drugim i sve je ok, nije namesteno. I uvek, ali uvek, kada izgube od Saurona ili Matije ili kada dodje neki bitan mec oni ili rade ili nisu pored kompa ili uopste ne pricaju o BB-u.

I kakve veze ima kakvu su nedelju imali? Kurajber je hteo da osigura drugo mesto, jer samo mu ono donosi maksimum para, Tunjevina je cetvrta pa je cetvrta i sad ovaj igra normal u utorak, a ovaj drugi izvodi rezervni tim. Kao nisu seli i to se dogovorili da bi ispali cisti pred njihovim "sledbenicima" za mec u kupu? Ma daj bre, manite vise svi vasa proser...nja.

Ionako sanse da dobije Mordor dva puta u finalu ima samo Sire i to svi znate zasto. Ostalima je titlula samo san.

I jos jednom, mislim po hiljaditi put, ponavljam, ne vidim nista lose u tome sta god se njih dvojica dogovore, ali manite vise svi da ser..e o tome kako je ovo posteno, a ono nije.

Za Laleta cu ti dati sutra odgovor, samo da vidim na koji njegov post sam dao taj komentar, odnosno odgovor. Ipak nisam od onih koji pamte sta sve pisu po forumu poslednjih meseci (a dosta sam pisao). Znam da je bila polemika oko njegove ankete sta odigrati, ali moram da iscitam tu temu pa ti odgovaram.

Opasno me interesuje ono za menjanje nickova, to ni ja ne znam da sam radio, pa me ajde molim te podseti kada sam to radio.

A naravno da cu uvek da prozivam, naravno da cu i da vredjam, demokratija je (jos uvek), pa svako ima pravo na svoje misljenje da ga iznese onako kako misli da treba.

A ja bas tako zelim da iznesem svoj stav, pa kom se ne svidja ne mora ni da cita.

Ali manite vise price kako je moguce "posteno" namestanje utakmice.

I jos jednom da ponovim, nemam nista protiv toga kako su njih dvojica odigrali. Nemam nista protiv toga kako bilo ko kad odigra sa nekim, samo manite se proser...nja da vam smeta kada neko drugi to radi, a kad vi radite ili radi neko ko vam je simpatican tada je sve ok.

Demokratija je svako moze da igra kako hoce.

From: Ogi
This Post:
00
271858.196 in reply to 271858.195
Date: 10/17/2015 5:37:46 PM
Overall Posts Rated:
172172
Trla baba lan, da joj prodje dan, da joj prode, da joj prodje, da joj prodje dan-AJMO SVI, trla baba lan...

Jebiga ljudi-izvinte, ja iz kafane pa ne mogu da se udubim u problematiku buzerbiter klanova-deder I Jope, trla baba lan, da joj prodje dan :DDD

AJTE ZIVI I ZDRAVI SVI REDOM BILI ! za ostalo lako

Ps. opet sam se zaljubio u devojku sa ocima boje meda-upropastice me ove kafane :DDD

https://www.youtube.com/watch?v=y2Km1XtnYZs

Last edited by Ogi at 10/17/2015 5:45:02 PM

This Post:
00
271858.197 in reply to 271858.193
Date: 10/17/2015 7:04:48 PM
Overall Posts Rated:
100100
Ivkane, sa ovih 5 loptica, imamo ukupno 12 grama mozga :D

Dumba, porazen sam snagom tvojih argumenata :D Mene interesuje konkretna argumentacija, a ne klinacki ad hominem napadi. Jasno sam rekao da me konkretno ispravi svako ko smatra da sam nesto pogresno rekao.

Heh, kako originalno - "svi koji se ne slazu sa mnom su debili ". Ajde da tako kaze neko ko ima 12 godina, nego ti, neko ko mi vrv moze biti otac. Ali znaj i ovo - dovoljno sam dugo na internetu da znam da je kurcevitost i agresivnost u online komunikaniciji po pravilu obrnuto srazmerna istoj u real lifu :).

ali uvek ce igrati sa najjacim sastavima, narovito u borbi za trofeje.

Pa Tuna je igrao sa full sastavom, nije izveo polu-sastav kao Sire i ti. Krmelj bi izgubio i da je igrao sa punim sastavom, a sasvim je jasno da bi izveo isti sastav i da je igrao protiv Sireta ili tebe.. Zabrinjava me da covek koji je zavrsio prava ne vidi tako ociglednu razliku izmedju njih i vas.

koliko su ga se ljudi plasili dovoljno govori upravo ova cinjenica, ljudi ga popinju bez ikakvog razloga.

Mordore, braca ga nisu pominjala, koliko vidim, Dumba jeste u nekom drugom kontekstu, kao i ja:

"
Vas "klan", Dumba, Mordore, Sire i nekada Matija"

Obrati paznju da sam rekao "i nekada Matija", implicirajuci da covek nije vise deo vaseg klana. On nikome od nas sad nije relevantan i bitan, jer vise ne igra BB, a tvoja logika po kojoj to sto sam nabrajao sadasnje i bivse clanove vaseg klana znaci automatski da vas se neko plasi (koliko god glup bio koncept straha od rivala u virtuelnom online menadzeru, ali ajde, da te ispratim :D) me podseca na demagogiju i proseravanje Ace Dramosera.

Opet kazem, svaka cast na vrv trecoj B3 tituli zaredom, to se nije dogodilo od dominacije Tooroo-a u prvoj deceniji BB-a, ali nemoj i ti ispadati kompleksas i projektovati neke neistine na racun Tune i Krmelja.

Advertisement