Τωρα που βρηκα λιγο χρονο κ αφου για μενα εχει τελειωσει η χρονια ηρθε η ωρα να κανω την αποτιμηση της σεζον.
Στη δευτερη μου παρουσια στην Α1 καταφερα αυτο που δε μπορεσα τη πρωτη φορα, να παραμεινω δηλαδη στη κατηγορια. Ολη τη σεζον την εβγαλα με παρα πολυ φθηνο ροστερ που με βοηθησε να εξοικονομισω αρκετα χρηματα, εκανα ενα ικανοποιητικο ρεκορ για νεοφωτιστο (11-11) κ μια καλη πορεια στο κυπελλο (οσο το κυνηγησα). Ταυτοχρονα συνεχισα τη προπονηση σε εναμιση (ο 2ος ειναι προοπτικη αστερι κ απλα του δινω καποια σκιλλς για να γινει μια καλη ρεζερβα) παικτη που προπονω. Με λιγα λογια πετυχα τον αγωνιστικο μου στοχο, τον οικονομικο μου στοχο κ το στοχο της προπονησης αρα η σεζον κρινεται ακρως επιτυχημενη.
Η νεα σεζον θα ειναι δυσκολη αφου το ροστερ εχει γερασει (αλλα αυτο ειναι ενα προβλημα που το εχουμε ολοι πλεον) κ χρειαζεται ανανεωση.
Αυτα με τα δικα μου, τωρα ας απολαυσουμε τον ή τους τελικους. Η χαρα μου ειναι μεγαλη για τους 2 φιναλιστ. Ο ενας ειναι φιλαρακι μου στη πραγματικη ζωη κ ο αλλος ενας απο τους πρωτους φιλους που εκανα στο ΒΒ απο την εποχη που βρισκομασταν μαζι στη ΙΙΙ.13. Ας το παρει ο καλυτερος...